bibanu? o avut dintzi poate... la tineretzea lui...pikeman scrie:taci Biban peste fatza...SHLAP...Adi G scrie:daaaa cum sa nu, traieste pochimonu.... numa cu basii si-o trage, fitze, baticuri in mecla.... n-ai treaba...![]()
![]()
biban, si zici ca ala are dinti ?
![]()
![]()
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Arena, singurul topic de polemici.
si zici c-o tras la rama, era moale si bibanu avea proteza acasaAdi G scrie:bibanu? o avut dintzi poate... la tineretzea lui...pikeman scrie:taci Biban peste fatza...SHLAP...Adi G scrie:daaaa cum sa nu, traieste pochimonu.... numa cu basii si-o trage, fitze, baticuri in mecla.... n-ai treaba...![]()
![]()
biban, si zici ca ala are dinti ?
![]()
![]()
![]()
![]()
biban
mah... lasa rama mea in pace...pikeman scrie:
si zici c-o tras la rama, era moale si bibanu avea proteza acasa![]()
biband'ala de prind incepatorii
![]()
![]()
vad totusi ca iej cam terminat...
nicidecum, minimalistii astia de bibani intra cand nu vreu, deranjeaza firu cand umblu la cumetre, balabuste, d'asteaAdi G scrie:mah... lasa rama mea in pace...pikeman scrie:
![]()
![]()
sa intzeleg ca tu nu ai inceput inca
![]()
![]()
![]()
![]()
vad totusi ca iej cam terminat...![]()
![]()
pikeman scrie:nicidecum, minimalistii astia de bibani intra cand nu vreu, deranjeaza firu cand umblu la cumetre, balabuste, d'asteaAdi G scrie:mah... lasa rama mea in pace...pikeman scrie:
![]()
![]()
sa intzeleg ca tu nu ai inceput inca
![]()
![]()
![]()
![]()
vad totusi ca iej cam terminat...![]()
![]()
![]()
![]()
nu ma mai obosesc cu ei, scutur gigu cand vad dungatu atarnat, aparatu foto fuge de mine daca incerc sa pusc o poza (nu ca as vrea)
![]()
![]()
tre sa fiu tembel sa iau un biban peste fatza in poza..SHLAP
daaaaaaaaaaaa... te cred... itzi stropeste baticu cu bale de alea... ie enervatzi domle bibanii astia...
-
biban solzos
- veteran

Iar te doare-n duoden ( pare-se c-a ajuns pana acoloAdi G scrie:
daaaaaaaaaaaa... te cred... itzi stropeste baticu cu bale de alea... ie enervatzi domle bibanii astia...![]()
![]()
Fiind la "arena" , pot sa-ti spun ca puti a manele , a mansarde facute din saci de nailon, si, cei care intra pe topicurile unde postezi tu, sunt nevoiti sa ia legatura cu DSV-ul ...Ei rezolva rapid puricii si paduchii ...Pana apar ei, pofta buna la bilutele din nas...In bransa ta, sunt delicatese ...Sa nu incerci la "Gastro" cu meniul de bilute din nas, ca dai de rine
-
biban solzos
- veteran

La cat ma "foloseseti" , nu-ti ajung nici taurii lui PorumboiuAdi G scrie: vad totusi ca iej cam terminat...![]()
![]()
mwahahahahahahaaaaaaaaaaaaa!!!! iar ai aparut beeeeeeeeiiiiiiiii.... nu te-ai saturat???biban solzos scrie:Iar te doare-n duoden ( pare-se c-a ajuns pana acoloAdi G scrie:
daaaaaaaaaaaa... te cred... itzi stropeste baticu cu bale de alea... ie enervatzi domle bibanii astia...![]()
![]()
![]()
...) de "stanaranga " bibanului ? ...
Fiind la "arena" , pot sa-ti spun ca puti a manele , a mansarde facute din saci de nailon, si, cei care intra pe topicurile unde postezi tu, sunt nevoiti sa ia legatura cu DSV-ul ...Ei rezolva rapid puricii si paduchii ...Pana apar ei, pofta buna la bilutele din nas...In bransa ta, sunt delicatese ...Sa nu incerci la "Gastro" cu meniul de bilute din nas, ca dai de rinesi-ti plaseaza flanga la mandibula in trei secunde ...Ca daca dai de deltaic, asta te pune direct la protap ( ca-i mai tehnic
![]()
) ...si te da la somnii lui JEJEL ....Si, nu conteaza cine moare ...Doar....Ce mancam la comandare
![]()
p.s.: putoarea de manele vine creca di la pisoarili tali....
si ... zici ca dai pe dinafara?biban solzos scrie:Iar te doare-n duoden ( pare-se c-a ajuns pana acoloAdi G scrie:
![]()
![]()
...) de "stanaranga " bibanului ? ...
Fiind la "arena" , pot sa-ti spun ca puti a manele , a mansarde facute din saci de nailon, si, cei care intra pe topicurile unde postezi tu, sunt nevoiti sa ia legatura cu DSV-ul ...Ei rezolva rapid puricii si paduchii ...Pana apar ei, pofta buna la bilutele din nas...In bransa ta, sunt delicatese ...Sa nu incerci la "Gastro" cu meniul de bilute din nas, ca dai de rinesi-ti plaseaza flanga la mandibula in trei secunde ...Ca daca dai de deltaic, asta te pune direct la protap ( ca-i mai tehnic
![]()
) ...si te da la somnii lui JEJEL ....Si, nu conteaza cine moare ...Doar....Ce mancam la comandare
![]()
io creca bibanu poarta si iel chilotzii peste colantzi!