Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Sep 2011, 20:18

T.Adrian scrie:Adi, exact cum spui tu aici, exact asa a inceput nebunia Pictorului cu Gerula.

Asa cum elias nu a zis hai sa il exterminam (gazam pe Modigliani), asa nici gerula nu s-a luat de familia lui.

Hai sa nu mai cautam acul in carul cu fan si sa gandim putin la rece. Preferati p*** si morti in mame sau niste impunsaturi fine cum faceau pe vremuri Kuinta si fario + altii?
aaa, bine nu stiu de ce a inceput pictorul sa se ia de gerula, drept sa zic nici nu prea ma intereseaza, ce voiam sa zic, daca te apuci de morala trebuie sa ai vesta cat de cat curata.... :lol: sper sa nu fi declansat acum alta polemica... avem deja destule :lol: :lol: :lol: deci, @elias: NO OFFENCE!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2011, 20:20

Adriane,aici te inseli.Gerula a facut niste referiri nu tocmai ortodoxe la familia Pictorului.Am vazut cu ochii mei.Ulterior cind am cautat pe acolo prin topicul ala,disparuse.

Mai vrei precedente??

Adelin isi viziteaza o ruda foarte apropiata de Craciun ,in Franta.In viziunea cleano-fagului,merge la parade gay.

Adelin este casatorit de ani buni,si sotia lui ilsustine chiar si la concursurile de pescuit.In opinia dobitocului,Adelin este divortat pentru ca este homosexual.

De ce am facut paralela asta?Pentru ca este o tactica geruliana de a face remarci jignitoare la familie,pentru ca stie ca asta doare.Cu Adelin n-a nimerit-o,ca pe acesta il doare-n cot de timpeniile sferoidului.Dar cu Pictorul i-a mers.A reusit sa aprinida fitilul.

Nu vreau sa mai aduc in discutie ultima flegma cu puternica tenta homofoba,vomitata de pretinsul ”ziarist”

Asa ca ,” :twisted: :twisted:”nu doarme deloc in Gerula asta...

Da tu ce faci???Te inscrii la concurs?
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 07 Sep 2011, 20:21

ie multe si ie grele ba , da-le dracu'...... :oops:

unii nu sunteti constienti ca fiecare postare aici inseamna o sulita'n c.u.r sau un "indemn" la macel .
dupa cum vedeti si voi , Pictoru' a incetat sa mai raspunda . de ce ? poate doreste sa tempereze cumva "conflictul". voi ? voi nu nene , continuati ca babele pe sant . cand o veni asta si v'o zice vreo doua , pe direct asa , nu o sa va convina. asa ca....mai potoliti-va si voi .

apropo , pe la voi nu mananca pestele ? :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 07 Sep 2011, 20:30

ANDREI RIGA scrie:

Eu votez cu "NU".
Si crede-ma , nu te cunosc si n-am nimic cu tine , ba din contra , cred ca esti un pescar desavarsit, dar crede-ma ca ma deranjeaza mai putin injuraturile colorate ale Pictorului, decat instigarile tale antisemite si pana la urma , indemnurile tale la crima ! N-am origini evreiesti, doar grecesti, dar xenofobia imi repugna! Banuiesc ca asta iti spune ceva

"E vremea unui "Novemberpogromnacht" si la noi."

Dle draga, da-mi voie sa-ti spun desi nu te cunosc nici eu,cred ca esti la fel de desavarsit ca si mine in ale pescuitului :lol:
Acum revenind la 'semnatura mea"iti pot spune cu mana pe inima ca nu fac referire la evrei.Ci doar la tigani si la cei care incearca tiganizarea Romaniei.Atat.Stiu,asta poate supara si useri de aici.Ca sa evitam astfel de discutii eu o sa sterg semnatura.Iar daca va plac plac atat de mult injuraturile pictorului,(tot din respect pentru restul,asa cum am ales eu sa sterg mesajul acela),luati-l frumos acasa si tot la 10min.rugati-l sa injure.Asa poate ne scutiti de prezenta lui.O seara buna. :wink:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Sep 2011, 20:36

semlecangheorghe scrie:Adriane,aici te inseli.Gerula a facut niste referiri nu tocmai ortodoxe la familia Pictorului.Am vazut cu ochii mei.Ulterior cind am cautat pe acolo prin topicul ala,disparuse.

Mai vrei precedente??

Adelin isi viziteaza o ruda foarte apropiata de Craciun ,in Franta.In viziunea cleano-fagului,merge la parade gay.

Adelin este casatorit de ani buni,si sotia lui ilsustine chiar si la concursurile de pescuit.In opinia dobitocului,Adelin este divortat pentru ca este homosexual.

De ce am facut paralela asta?Pentru ca este o tactica geruliana de a face remarci jignitoare la familie,pentru ca stie ca asta doare.Cu Adelin n-a nimerit-o,ca pe acesta il doare-n cot de timpeniile sferoidului.Dar cu Pictorul i-a mers.A reusit sa aprinida fitilul.

Nu vreau sa mai aduc in discutie ultima flegma cu puternica tenta homofoba,vomitata de pretinsul �ziarist�

Asa ca ,� :twisted: :twisted:�nu doarme deloc in Gerula asta...

Da tu ce faci???Te inscrii la concurs?
io pun pariu ca nici gerulex himself nu crede ce debiteaza pe la iel prin cotetz... io cred mai degraba ca a bagat de seama ca pe voi va deranjeaza si va "intzeapa" asa din plictiseala si binentzeles de ciuda, voi suntetzi prieteni, tzinetzi unu cu altu, prindetzi pesti mari si multzi... il doare la ficatzi, asta este :lol: :lol: :lol:
dar, mai nenea gigi, cateodata ma intreb sincer, care-i mai nebun, tu sau gerula??? fara suparare :lol: :lol: :lol:
ala-i clar un ratat frustrat, da tu pari om cu scaun la cap, casa, masa, familie, copil.... chiar itzi pui mintea cu unu de asta??? chiar iei in serios ce baiguie in cocina lui de unu singur???

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Sep 2011, 20:40

Exista o varianta f. simpla, a spus-o deja Adelin: moderatorii sterg mesajele care sar calul...fara alte povesti inutile. Numai sa se si aplice.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 07 Sep 2011, 20:46

elias scrie:
ANDREI RIGA scrie:

Eu votez cu "NU".
Si crede-ma , nu te cunosc si n-am nimic cu tine , ba din contra , cred ca esti un pescar desavarsit, dar crede-ma ca ma deranjeaza mai putin injuraturile colorate ale Pictorului, decat instigarile tale antisemite si pana la urma , indemnurile tale la crima ! N-am origini evreiesti, doar grecesti, dar xenofobia imi repugna! Banuiesc ca asta iti spune ceva

"E vremea unui "Novemberpogromnacht" si la noi."

Dle draga, da-mi voie sa-ti spun desi nu te cunosc nici eu,cred ca esti la fel de desavarsit ca si mine in ale pescuitului :lol:
Acum revenind la 'semnatura mea"iti pot spune cu mana pe inima ca nu fac referire la evrei.Ci doar la tigani si la cei care incearca tiganizarea Romaniei.Atat.Stiu,asta poate supara si useri de aici.Ca sa evitam astfel de discutii eu o sa sterg semnatura.Iar daca va plac plac atat de mult injuraturile pictorului,(tot din respect pentru restul,asa cum am ales eu sa sterg mesajul acela),luati-l frumos acasa si tot la 10min.rugati-l sa injure.Asa poate ne scutiti de prezenta lui.O seara buna. :wink:
N-am spus ca imi plac, am spus doar ca ma deranjeaza mai putin. O seara buna si tie !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2011, 20:49

AdiG,tot asa din plictiseala si amuzament il mai intep si eu.Nu stiu de ce e nebunie in asta.Pe mine ma distreaza..Asta-i tot...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 07 Sep 2011, 20:53

Tavi scrie:Exista o varianta f. simpla, a spus-o deja Adelin: moderatorii sterg mesajele care sar calul...fara alte povesti inutile. Numai sa se si aplice.

"saritul calului" ar fi bine sa se defineasca prin niste reguli clare .
apoi la fel de bine ar fi daca s-ar activa butonul "ban" , incepand de la o zi si pana la definitiv . :idea:
si ar mai fi....de exemplu userii noi(a se citi clonele) care sar direct in baltoaca .

fara astea..... :roll:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 07 Sep 2011, 20:54

semlecangheorghe scrie:AdiG,tot asa din plictiseala si amuzament il mai intep si eu.Nu stiu de ce e nebunie in asta.Pe mine ma distreaza..Asta-i tot...
aaaa, da, si eu la fel defapt :lol: :lol: :lol: dar cate-o data imi face impresia ca chiar pui la suflet si te enervezi din cauza terminatorului... :wink:

Scrie răspuns