trist, dar foarte adevarat! subscriu. fascism, antisemitism, rasism, extremism in general.... bleah!ANDREI RIGA scrie:Si crede-ma , nu te cunosc si n-am nimic cu tine , ba din contra , cred ca esti un pescar desavarsit, dar crede-ma ca ma deranjeaza mai putin injuraturile colorate ale Pictorului, decat instigarile tale antisemite si pana la urma , indemnurile tale la crima ! N-am origini evreiesti, doar grecesti, dar xenofobia imi repugna! Banuiesc ca asta iti spune ceva
"E vremea unui "Novemberpogromnacht" si la noi."
Poate asa vede si admin !
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
re
Nu cred ca iau in serios nici unul din ei treaba asta cu arena ...
Hai ati luat-o pe aratura cu antisemitismul, xenofobia etc
Bai nene, aici suntem o comunitate, si chiar daca nu sunt printre cei vechi pe forum, consider ca m-am adaptat rezonabil.
Ca in orice comunitate sau grup, cei care nu se adapteaza si nu se supun regulilor grupului sunt marginalizati. Am mai spus-o si o repet inca o data...asta este pura psihologie (de manual) si se intampla mereu, peste tot, in viata de zi cu zi. NU are nici cea mai mica legatura cu xenofobia.
Acum, ca sa mai detaliem putin. Eu l-am cunoscut pe Modigliani si mi-a parut un om super ok, probabil ca el chiar este asa, dar in acelasi timp sunt printre primii care i-au blamat limbajul dus muuuuuuult peste limita decentei in nenumarate randuri.
Nu votez daca sa dispara sau nu, imi e oarecum indiferent. Totusi, in conditiile in care cu gura lui, sau sa zicem cu "condeiul" pe forum, a spus in nenumarate randuri ca isi cere scuze si ca isi va cenzura limbajul...noi, sau unii dintre noi ne asteptam si la rezultate, ceea ce trebuie sa recunoastem cu totii ca nu s-a intamplat.
Din respectul pe care zicea ca il poarta acestei comunitati, era frumos sa fi tinut catusi de putin cont de parerea celor putini pe care ii deranja limbajul colorat.
De ce nu s-a intamplat asta? Tocmai din cauza lipsei respectului.
Andrei tu te stii bine cu Modigliani, motiv pentru care, din respect pentru tine, nu cred ca Modigliani va indrazni vreodata sa foloseasca macar jumatate din limbajul colorat care il caracterizeaza, in prezenta familiei tale.
Si vorba lui SF pana la urma...razboiul Pictorului cu Gerula a inceput fara nici un motiv.
Vorba aia a lui Donald Trump "Daca tot am ajuns aici, de ce nu le luam si petrolul?"
Bai nene, aici suntem o comunitate, si chiar daca nu sunt printre cei vechi pe forum, consider ca m-am adaptat rezonabil.
Ca in orice comunitate sau grup, cei care nu se adapteaza si nu se supun regulilor grupului sunt marginalizati. Am mai spus-o si o repet inca o data...asta este pura psihologie (de manual) si se intampla mereu, peste tot, in viata de zi cu zi. NU are nici cea mai mica legatura cu xenofobia.
Acum, ca sa mai detaliem putin. Eu l-am cunoscut pe Modigliani si mi-a parut un om super ok, probabil ca el chiar este asa, dar in acelasi timp sunt printre primii care i-au blamat limbajul dus muuuuuuult peste limita decentei in nenumarate randuri.
Nu votez daca sa dispara sau nu, imi e oarecum indiferent. Totusi, in conditiile in care cu gura lui, sau sa zicem cu "condeiul" pe forum, a spus in nenumarate randuri ca isi cere scuze si ca isi va cenzura limbajul...noi, sau unii dintre noi ne asteptam si la rezultate, ceea ce trebuie sa recunoastem cu totii ca nu s-a intamplat.
Din respectul pe care zicea ca il poarta acestei comunitati, era frumos sa fi tinut catusi de putin cont de parerea celor putini pe care ii deranja limbajul colorat.
De ce nu s-a intamplat asta? Tocmai din cauza lipsei respectului.
Andrei tu te stii bine cu Modigliani, motiv pentru care, din respect pentru tine, nu cred ca Modigliani va indrazni vreodata sa foloseasca macar jumatate din limbajul colorat care il caracterizeaza, in prezenta familiei tale.
Si vorba lui SF pana la urma...razboiul Pictorului cu Gerula a inceput fara nici un motiv.
Vorba aia a lui Donald Trump "Daca tot am ajuns aici, de ce nu le luam si petrolul?"
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
- veteran
Imi pare rau ca nu ti-am putut raspunde mai demult, dar trec printr-o suita de probleme care imi mananca mult timp si nici nu sunt mort dupa topicul asta. Dar am vazut brusc topicul ca a scazut la numarul de postari si am fost curios ce s-a intamplat. Pana am reusit eu sa citesc tot topicul , s-a ingrosat foarte mult.MuskMd scrie:![]()
eu acum as mai avea o curiozitate..... Si i.as intreba pe prietenii acestui modigliani ca am vazut ca are (bine, el i.a numit sustinatori dar nu comentez catalogarea asta...) : omul e la fel de virulent si agresiv in limbaj si fata in fata? Sau doar la tastatura? Ca la cum zice de gerula ai fi zis ca se duce si.l musca de gat.... Si.i suge sangele... Or what?
![]()
legat de apelul la moderatori cred ca e inutil...atat timp cat un dumitru a fost banat ca a injurat pe cine trebuie/nu trebuie iar omul zburda pe aci colorand cu baluta lui lupta anti gerula
ps: o fi ala paranoic sau schizofrenic sau doar retardat dar cre'ca are suficiente momente in care sa ca.ca pe el de ras cand vede topicul asta.....
O zi usoara va doresc.
Pot sa-ti spun ca Mihai e un prieten excelent (am mai spus-o), doar ca la el maneta de gaz e pe viteza maxima tot timpul. Daca-l suni la 03.00 noaptea ca ai probleme, la 03.15 e langa tine , indiferent unde esti in Bucuresti. Daca se bucura , se bucura exploziv, daca il jignesti, ai aprins fitilul la bomba.
Sincer sa fiu, eu nu gasesc rostul unui astfel de topic si in general il ocolesc , m-am bagat doar cand am simtit ca unii au dat rau cu mucii in fasole vis-a-vis de persoane sau lucruri dragi. Putem sa ne intepam pe orice subiect dat, nu trebuie un topic special ptr asta. Pentru ca de la intepaturi se ajunge la sange in obraji si minti infierbantate. Ceea ce s-a si intamplat ! Dar daca tot exista topicul , de ce li se pare unora ca este mai interesant sa jignesti pe cineva voalat (chiar si pe baiatul de dupa draperie) dacat sa o spui verde in fata. Oameni buni, daca exista topicul asta si il acceptati, care-i problema voastra ?
Toata lumea l-a provocat pe Mihai, ptr ca au simtit ca are fitilul scurt, unii s-au folosit de asta , altii s-au distrat si acum toti parca sunt domnisoare de pension. Ce dracu' bai oameni buni, ce aveti ?
Sa-si faca Gigi topic dedicat lui Gerula si scrieti frate on topic in el.
La fel si Mihai , daca s-a bagat in mizeria asta, trebuie sa o inghita. Da' nu va mai plangeti si voi atata ca va lezeaza sentimentele de domnisoare, ca multi l-ati atacat,(ma rog, cat am citit eu pe aici ) va raspuns sprinten si urmatoarea postare a voastra a fost o jignire, chiar daca voalata. In secunda doi, Pictorul a explodat.
Hai sa aveti si voi o seara buna.
in timpul pogromurilor din noiembrie 1938 au murit vreo 400 de evrei... nu cred ca avem nevoie de asa ceva prin romania.... cat despre pictor, nu pot sa spun ca mi-au placut injuraturile lui dar, sincer, am auzit injuraturi mult mai crunte prin autobuzeT.Adrian scrie:Hai ati luat-o pe aratura cu antisemitismul, xenofobia etc

il respect pe elias ca pescar, dar ce zice el aici e ceva de genu: nu mai injuratzi da hai sa omoram niste evrei!

Adi, exact cum spui tu aici, exact asa a inceput nebunia Pictorului cu Gerula.
Asa cum elias nu a zis hai sa il exterminam (gazam pe Modigliani), asa nici gerula nu s-a luat de familia lui.
Hai sa nu mai cautam acul in carul cu fan si sa gandim putin la rece. Preferati p*** si morti in mame sau niste impunsaturi fine cum faceau pe vremuri Kuinta si fario + altii?
Asa cum elias nu a zis hai sa il exterminam (gazam pe Modigliani), asa nici gerula nu s-a luat de familia lui.
Hai sa nu mai cautam acul in carul cu fan si sa gandim putin la rece. Preferati p*** si morti in mame sau niste impunsaturi fine cum faceau pe vremuri Kuinta si fario + altii?
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Andrei, acum nu fa o victima din el. Nu cred ca am sarit toti la gatul lui gratuit si el saracul nu a mai stiut s-o dreaga si a dat-o-n "urate".
Exista niste limite, de cele mai multe ori dictate de bunul simt si educatie. Aceste limite s-au stabilit in timp si pe acest forum, dincolo de regulamentul care se respecta mai mult sau ...mai putin. Nu fac pe deontologul, am sarit si eu calul din pacate, insa nu am ajuns prea departe.
Iar in legatura cu xenofobia, e un subiect mult prea sensibil pt. Arena. A deschis cineva un topic separat la un moment dat...
Si eu ii detest pe manelisti, pot insa sa spun ca toti sunt burtosi, nespalati, cu lanturi groase la gat si mandri absolventi a 4 clase? Nu.
Exista niste limite, de cele mai multe ori dictate de bunul simt si educatie. Aceste limite s-au stabilit in timp si pe acest forum, dincolo de regulamentul care se respecta mai mult sau ...mai putin. Nu fac pe deontologul, am sarit si eu calul din pacate, insa nu am ajuns prea departe.
Iar in legatura cu xenofobia, e un subiect mult prea sensibil pt. Arena. A deschis cineva un topic separat la un moment dat...
Si eu ii detest pe manelisti, pot insa sa spun ca toti sunt burtosi, nespalati, cu lanturi groase la gat si mandri absolventi a 4 clase? Nu.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team