Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 07 Sep 2011, 16:06

Tavi scrie:
Marineros scrie: Sa inteleg ca dvs nu sunteti de acord cu propunerea d-lui Miky ?
Exact :lol:
uite asta ar fi un motiv bun sa inceapa o polemica adevarata,...de ce nu e Tavi de acord cu mine ? :lol:
da'unde s-o duci ? printre vome si laturi, cu pretentie de..."misto" ?
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Sep 2011, 16:09

Concluzia e simpla, e jenant sa vezi pu_e in mame, in morti si in neveste pe forum si cred ca aici e problema.Nimeni nu e atat de fin sa roseasca la o intepatura directa dar fina de la un alt user.
Ca s-a sarit calul sunt de acord si la primele abateri se vor lua masuri la primele incercari de bagat carne in frigiderul, mama sau mortii cuiva . :oops:

Acum sper ca putem sa ne detasam de tensiuni si sa ne intepam finutz ca in vremurile bune! :lol: :lol: :lol:

Gerula e atat de obsedat de persoana mea incat ma vede in fiecare user care ii arde cate una peste bot.....ma simt flatat! :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Sep 2011, 16:23

Adelin scrie:
Acum sper ca putem sa ne detasam de tensiuni si sa ne intepam finutz ca in vremurile bune! :lol: :lol: :lol:
asta e ceea ce lipsea ... intepaturi in urma carora sa bei o bere linistit cu interlocutorul ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Sep 2011, 16:58

SF , ... Sincer imi pare rau ca te-am deranjat vreodata. Dar ... Daca stau bine sa ma gandesc , in fond esti, te constitui in cel mai putin autorizat sau agreat personaj din viata mea ( reala sau virtuala ) . Sa-ti dai cu parerea. Vechimea pe forum , dpmdv , nu se constituie intr-un criteriu definitoriu. Si nu esti obligat sa ma placi , nu sunt deloc obligat sa-ti fac vreodata pe plac.(...sincer ?...nici nu mai am nevoie. Asa cum spun, ai devenit ultimul personaj de parerea caruia sa-mi pese )
Folosesti termeni ca „ mitoman" , „ santurile Dabuleniului" , etc . Asta nu dovedeste decat puternica amprenta ce si-a pus-o asupra ta Gerula.
Vrei sa te descurci singur cu el ? Sa fii sanatos . Ai mare grija insa ca deja-i utilizezi termenii intr-un mod ce denota molipsire. Deja mi-e sila vazand cum sustineti josniciile si mizeriile si blamati franchetea ( indiferent ce vocabular utilizeaza ) .
Ai voie-n continuare ,cel putin din partea mea, sa utilizezi in exprimari termeni gerulici. Voi ajunge sa va confund.

.......

Sunt cu amicul meu Melcubeat la bere si , dupa lungi dezbateri in care am dezbatut unde am gresit si unde nu... Am acordul lui asupra acestei postari.

Pentru toti: imi cer scuze pentru unde am gresit vreodata, dar tin in continuare steagul sus unde ... trebuieste tinut .... sus. Orice pret ar putea avea acest lucru.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Sep 2011, 17:17

d4md3od scrie:
Adelin scrie:
asta e ceea ce lipsea ... intepaturi in urma carora sa bei o bere linistit cu interlocutorul ...
Bine, ma .... si daca interlocutorul... nu bea bere, ce te faci ? :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 07 Sep 2011, 17:20

Nemernic scrie:Bine, ma .... si daca interlocutorul... nu bea bere, ce te faci ? :shock:
se gaseste ceva ... apa :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2011, 17:30

Sau vin de Porto.....Adelinuleeee,nu mai vreo sticloanta din aia din Francia....auuuuuu :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2011, 17:39

„Daca tu simti nevoia unui topic unde sa te razboiesti non-stop cu Gerula si daca iti e confortabil ca tot acolo sa se injure ar trebui sa-ti faci un topic dedicat pentru asta, sa se intituleze Gerula & shit si atunci da, poti sa zici, nu dati click aici”

tavi, uite de aici.Am inteles ca deranjeaza
-faptul ca ma razboiesc non stop cu Gerula
-faptul ca acolo unde ma razboiesc non stop cu Gerula se injura.

Asupra celei de-a doua parti,nu am nici o vina.Eu nu agreez injuraturile ,si cit pot nu injur,desi uneori ma mai muscde limba,da nah

Asupra primei parti,am inteles ca e o problema ca ma razboiesc nonstop cu gazetarasu...Poi ce sa fac daca asta-i placerea mea?? :lol: :lol:

Cum am zis am ales arena pentru ca-
--e mai dosita,nu-i pe prima pagina niciodat
--care vrea polemica cu altcineva, are loc berechet de mine.

Si atunci pentru ce sa deschid topic separat,sa vine iara unu ca Stratonov sa plinga la tovarasa invatatoare ca io caut scandal??

Deci asa e gustul meu ,sa ma fitilesc nonstop cu gazetarasu si nu scapa de mine ca de riiie,pina nu admite ca a banat un user real,si, daca vrea,sa ma primeasca inapoi la el pe forum.

Promit ca atunci sa nu va mai deranjez„nonstop„.Daca stii vreo modalitate de a implini aceste deziderate te ascult cu maxima atentie :wink: :roll:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 07 Sep 2011, 18:35

Tavi scrie:gigi, spune-mi te rog de unde ti-a rezultat ca eu ma cac in gustul tau
Esti curios cum a aflat adevarul sau cum de a ajuns la o concluzie atat de departe de adevar ? :D

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 07 Sep 2011, 18:48

elias scrie:
miky scrie:io nu cred ca e nevoie de vot ci de o operatie chirurgicala de extirpare !
O tumoare odata instalata, nu o inlaturi decat cu bisturiul !
altfel, chiar daca te tratezi, tot nu scapi niciodata de senzatia de greata !
Ar merge un topic in care ar trebui pusa intrebarea:
-Sunteti de acord sa dispara de pe forum persoanele astea?

Poate asa vede si admin. :!:

Eu votez cu "NU".
Si crede-ma , nu te cunosc si n-am nimic cu tine , ba din contra , cred ca esti un pescar desavarsit, dar crede-ma ca ma deranjeaza mai putin injuraturile colorate ale Pictorului, decat instigarile tale antisemite si pana la urma , indemnurile tale la crima ! N-am origini evreiesti, doar grecesti, dar xenofobia imi repugna! Banuiesc ca asta iti spune ceva

"E vremea unui "Novemberpogromnacht" si la noi."

Poate asa vede si admin !

Scrie răspuns