Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Adriane , am facut asta !!!!!!!!!!!! Nu fi nedrept si judecati cinstit !!!!! fata de comunitate am postat ironic ( cel mult ) sau cu umor fortat . Dupa ce mi-am recunoscut greselile . INSIST , fata de comunitatea RAPITORI ! Asta nu inseamna insa clone ieftine de doi lei cu conturi facute sa protejeze identitatea postatorului onanist din spatele lor !T.Adrian scrie:
Din respectul pe care zicea ca il poarta acestei comunitati, era frumos sa fi tinut catusi de putin cont de parerea celor putini pe care ii deranja limbajul colorat.
Am spus fara mame, morti, organe, jigniri directe, bla bla....uite daca ii zici la unu:"...pana si un bou intelege ce vreau sa zic, dar tu nu intelegi " e la limita, dar daca il zici:"Boule, nu intelegi ce zic..." e atac direct, pt ca l-ai facut bou si se taie la montaj.Indian Larry scrie: "saritul calului" ar fi bine sa se defineasca prin niste reguli clare .
:
Adelin scrie:Am spus fara mame, morti, organe, jigniri directe, bla bla....uite daca ii zici la unu:"...pana si un bou intelege ce vreau sa zic, dar tu nu intelegi " e la limita, dar daca il zici:"Boule, nu intelegi ce zic..." e atac direct, pt ca l-ai facut bou si se taie la montaj.Indian Larry scrie: "saritul calului" ar fi bine sa se defineasca prin niste reguli clare .
:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...sa vedeti voi contestatiuni...![]()
![]()
![]()