Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2011, 20:57

Brae,io pun pasiune in tot ce fac :lol: :lol: :lol: Daca nu am pasiune sa fac ceva ,mai bine nu ma apuc...asta e. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 07 Sep 2011, 21:06

T.Adrian scrie:
Din respectul pe care zicea ca il poarta acestei comunitati, era frumos sa fi tinut catusi de putin cont de parerea celor putini pe care ii deranja limbajul colorat.
Adriane , am facut asta !!!!!!!!!!!! Nu fi nedrept si judecati cinstit !!!!! fata de comunitate am postat ironic ( cel mult ) sau cu umor fortat . Dupa ce mi-am recunoscut greselile . INSIST , fata de comunitatea RAPITORI ! Asta nu inseamna insa clone ieftine de doi lei cu conturi facute sa protejeze identitatea postatorului onanist din spatele lor !

REPET SI INSIST , unde am simtit ca am exagerat fata de vre-un user real "am spalat-o" cat am putut de elegant . prin MP-uri , prin ce-am postat , etc . Se poate sa-mi fi reusit ..... sau nu . D-zeu stie , nu totul depinde doar de mine .

Faptul ca aveti in aceasta comunitate abjecti ordinari ce publica MP-uri ( indiferent ce contin acestea ) ...... , nene , responsabilitatea nu-mi apartine decat fata de ei . ..... Si mi-o asum ! PUNCT !

Ce-i mai murdar ????? Vocabularul meu ? Sau gestul lor ? Puneti de-un chestionar . .......

Astept pareri . In functie de acestea decid daca mai am pentru ce sa tind sa apartrin acestei comunitati sau sa ies din ea .

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 07 Sep 2011, 21:15

:lol: :lol: :lol:

Hai ca parca suntem pe drumul cel bun. Limbajul a devenit ok, cel putin ce am citit io in ultimele 3 pagini , mamele raman in liniste:D

Daca reusim sa mai aducem in "poezia" asta si spiritul de gluma sa mor de nu o sa fie mijto :lol: :lol: :lol:

PS : va las...mi se anunta vreme buna pe bicaz si mi-am aranjat si stremerele frumos in cutii....la 5 trezirea, masina , statie, detector, sonar, barca,lamiglas, tippeturi, firele sink ....bibi hir ai cam :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Sep 2011, 21:18

Prea-fericitule... :!:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Sep 2011, 21:19

Indian Larry scrie: "saritul calului" ar fi bine sa se defineasca prin niste reguli clare .
:
Am spus fara mame, morti, organe, jigniri directe, bla bla....uite daca ii zici la unu:"...pana si un bou intelege ce vreau sa zic, dar tu nu intelegi " e la limita, dar daca il zici:"Boule, nu intelegi ce zic..." e atac direct, pt ca l-ai facut bou si se taie la montaj. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...sa vedeti voi contestatiuni... :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 07 Sep 2011, 21:25

:lol: :lol: :lol: :lol: aia cred ca cere lumea don moderator, sa ne puna la incercare abilitatile lingvistice :P :twisted: :lol: :lol: :lol:

@ Gigi : ia-ti scierra si hai :D slavit fie numele Bicazului,Izvorului Muntelui si Buhalnitei :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 07 Sep 2011, 21:30

Adelin scrie:
Indian Larry scrie: "saritul calului" ar fi bine sa se defineasca prin niste reguli clare .
:
Am spus fara mame, morti, organe, jigniri directe, bla bla....uite daca ii zici la unu:"...pana si un bou intelege ce vreau sa zic, dar tu nu intelegi " e la limita, dar daca il zici:"Boule, nu intelegi ce zic..." e atac direct, pt ca l-ai facut bou si se taie la montaj. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...sa vedeti voi contestatiuni... :lol: :lol: :lol: :lol:

Adelin , scrie negru pe alb , nu fractiuni . Hai ca-ti aduc unul pe cap , de pe alt forum , si sa vezi atunci contestatiuni . Vezi , n-ai zis nimic legat de asta si pot s'o fac.

Acum fara misto , regulile ar trebui impuse cat mai curand si foarte clar . In acest mod , nu o sa aiba nimeni de comentat pe urma. La cum vrei sa gestionezi situatia....sigur se va excalada .

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Sep 2011, 21:36

ma, acuma folositi-va si voi imaginatia un pic . Poti sa-l umpli pe unu de sange fara sa dai la operatie si fara sa folosesti cuvinte grele.
Exemplu: baitcastorii sunt o minoritate invers, care nu ies din casa pana nu verifica de 10 ori in oglinda daca sclipiciul de pe matisajul sorcovei jdm se asorteaza cu culorile curcubeului de pe mulineta tunata de un hair-stilist.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 07 Sep 2011, 21:36

semlecangheorghe scrie:Brae,io pun pasiune in tot ce fac :lol: :lol: :lol: Daca nu am pasiune sa fac ceva ,mai bine nu ma apuc...asta e. :lol:
Brae,tu ejti elegantu,mai frete...nu ejti ghertoi de "bucurestiu"... :wink: :wink: :wink:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 07 Sep 2011, 21:37

Tavi scrie: Exemplu: baitcastorii sunt o minoritate invers, care nu ies din casa pana nu verifica de 10 ori in oglinda daca sclipiciul de pe matisajul sorcovei jdm se asorteaza cu culorile curcubeului de pe mulineta tunata de un hair-stilist.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns