orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
anem
- veteran

am senzatia ca se intra in conceptii dintr-alea comuniste .. cu
"haina face pe om" ...
fiecare se imbraca asa cum se simte comod si din partea mea Gerula are un mare 10 pentru lejeritatea cu care s-a dus la minunea aia de emisiune ... in timp ce toti erau incorsetati cu costume si alte accesori de rahat, pe el il durea la basca si statea comod in scaun ... simplu ...
a nu se intelege ca ii tin partea pe aici sau alte chestii de genul asta dar discutia deja aluneca in alte penibilitati asemeni intrebarii cu gagicile ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
razvan m.
- veteran

-
anem scrie:am senzatia ca se intra in conceptii dintr-alea comuniste .. cu
"haina face pe om" ...
fiecare se imbraca asa cum se simte comod si din partea mea Gerula are un mare 10 pentru lejeritatea cu care s-a dus la minunea aia de emisiune ... in timp ce toti erau incorsetati cu costume si alte accesori de rahat, pe el il durea la basca si statea comod in scaun ... simplu ...
a nu se intelege ca ii tin partea pe aici sau alte chestii de genul asta dar discutia deja aluneca in alte penibilitati asemeni intrebarii cu gagicile ...
Sa nu absolutizam. Modul in care te imbraci tine si de respectul pe care il acorzi celorlalti, intr-o conjunctura data. De exemplu, cum ar fi daca la botezul copilului tau, prietenii tai apropiati ar veni imbracati in tricou, pantaloni scurti si incaltati cu slapi ? I-ai privi cu tot atata ingaduinta ca s-au imbracat cum se simt ei comod ?
Sau cand s-a dus Puia la casatoria civila in tricou... Ce o fi fost in sufletul parintilor fetei aleia, nici nu vreau sa ma gandesc. Dar Puia a fost comod !
Acuma eu nu am vazut emisiunea dobitocului, insa nu mi-e greu sa mi-l imaginez. Probabil ca s-a imbracat mai altfel din teribilism sau poate doar l-a imitat pe fostul sau sef, Cristian Tudor Popescu, care are o tinuta mai lejera la TV, cine stie. Dar nu vad nimic de apreciat in asta.
Iti poti permite sa fii nonconformist, dar cand e ceva de capul tau. Cand esti nime-n-drum si faci pe nonconformistul la TV, nu faci dacat sa pari un cretin. Zic io.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
cociuba.dalin
- utilizator constant

anem scrie:am senzatia ca se intra in conceptii dintr-alea comuniste .. cu
"haina face pe om" ...
Intrebarea cu gagicile e perfect justificata in contextul dat....

-
anem
- veteran

razvan m. ... avem conceptii diferite se pare in privinta asta ... fiecare cu a lui ... doar o precizare, vorbim de comoditate nu teribilism ... adica una e sa ai un tricou normal pe tine si alta sa ai briz-briz-uri, lanturi sau mai stiu eu ce alte accesorii de genul (ex: Botezatu sau mai stiu eu ce fufi) ...
razvan m. scrie:
Sa nu absolutizam. Modul in care te imbraci tine si de respectul pe care il acorzi celorlalti, intr-o conjunctura data. De exemplu, cum ar fi daca la botezul copilului tau, prietenii tai apropiati ar veni imbracati in tricou, pantaloni scurti si incaltati cu slapi ? I-ai privi cu tot atata ingaduinta ca s-au imbracat cum se simt ei comod ?
...........
in situatia prezentata mai sus le-as strange mana aprecindu-i si mai mult decat inainte ...
sa stii ca in primul rand trebuie sa te respecti pe tine si abea apoi pe ceilalti

... daca ma imbrac intr-un anumit mod pentru altcineva inseamna un compromis pentru mine si cu asta nu sunt de acord in ciuda faptului ca au fost anumite momente in care l-am facut (bac, licenta, nunta etc) ...
ma amuz de fiecare data cand vad cate un individ imbracat la costum venind la vreun interviu pentru un loc de munca si el saracu nu stie sa raspunda corect daca este intrebat rapid care e mana stanga ... dar a facut impresie frumoasa ... nu

-
pikeman
- veteran

-
-
anem
- veteran

-
pikeman
- veteran

-
-
anem
- veteran

vezi ... tu nu poti sa iti expui parerea (aia reala) pentru ca ceea ce ai spune ar da dreptate unui anumit personaj si nu ar da dreptate userilor de pe aici ... deci pentru tine conteaza mai mult oamenii care te inconjoara decat contezi tu