Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 24 Noi 2011, 13:00

anem scrie:am senzatia ca se intra in conceptii dintr-alea comuniste .. cu "haina face pe om" ... :lol:

fiecare se imbraca asa cum se simte comod si din partea mea Gerula are un mare 10 pentru lejeritatea cu care s-a dus la minunea aia de emisiune ... in timp ce toti erau incorsetati cu costume si alte accesori de rahat, pe el il durea la basca si statea comod in scaun ... simplu ...

a nu se intelege ca ii tin partea pe aici sau alte chestii de genul asta dar discutia deja aluneca in alte penibilitati asemeni intrebarii cu gagicile ...

bah, ce iemison? ca eu nu stiu, nu fiti bestii, da-ti un link
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Noi 2011, 13:05

da, dar e valabil si pentru batozel :lol:
adica sa iti dau un exemplu, mai demult am spus ca el e asa inteligent in felul sau doar ca in loc sa faca ceva constructiv isi foloseste inteligenta intr-un mod negativ...drept urmare a continuat sa se agatze de diversi useri (oricum asta e o pierdere de timp) scopul lui fiind de justitiar al internetului. Acum nu stiu daca poti da dreptate cuiva care considera ca se pricepe la toate, sa fi putin umil cateodata nu strica. vazandu-se banat pe toate forumurile si-a facut si el unu cu scopul de a umili toate persoanele care au dus la banarea sa. Adica nu e un forum de pescuit atata timp cat cea mai activa sectiune ecrasma pescarilor si niste topicuri la care nu dau nume ca nu are rost :lol: cam asta e ideea asa pe scurt, noi ne distram pe sama lui, el pe seama noastra :lol:

p.s. vis-a-vis de ultima afirmatie (pe care ai adresat-o lu empthy), pentru el conteaza asa de mult cat conteaza el ca nu mai are oameni care il inconjoara :lol: cam asta e concluzia la ce am zis mai sus
a gresi e omeneste, a nu o face e ... gerulian :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 24 Noi 2011, 13:07

melculbeat scrie: bah, ce iemison? ca eu nu stiu, nu fiti bestii, da-ti un link
surprinzator de rapid am gasit-o ... :lol:

Partea 1 - http://www.youtube.com/watch?v=VEt95fMvXe0
Partea 2 - http://www.youtube.com/watch?v=A5CQlJvyfrk

ps : baga un search pe google cautand Adrian Niculae si cauta in videos ... primele 2 sunt ele ... :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Noi 2011, 13:07

anem scrie:am senzatia ca se intra in conceptii dintr-alea comuniste .. cu "haina face pe om" ... :lol:
Stai linistit , ca in cazu lui Gerula ii bine :lol:

Omu se rade de altii care au mai putine jile ca el , sau mai mici la statura , de ex. , sau de altii care-si castiga viata cu palmele , tot de ex. :wink:

Gerula , ia zi ba , nu lesina pruncii prin Universu Copiilor cand isi vad mamica cum trage de un crac al pantalonului de mariner si-n cealalta parte un barbos incruntat si fioros , gata sa provoace pe biata femeie la un meci de kickbox pentru ultima pereche de pantalonasi :lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 24 Noi 2011, 13:13

io repet ca ii acordati prea multa atentie....iar el se "hraneste" cu asta....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Noi 2011, 13:15

MuskMd scrie:io repet ca ii acordati prea multa atentie....iar el se "hraneste" cu asta....
drept ii, ia zai, pe unde mai e rost de chescuit, ca ii cam frig afar :?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Noi 2011, 13:18

MuskMd scrie:io repet ca ii acordati prea multa atentie....iar el se "hraneste" cu asta....
...eu asta am zis demult... :roll: dar nime nu pricepe.
Motanul se masturbeaza pe discutiile noastre. :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 24 Noi 2011, 13:27

Pe mine ma doare si mintea putzina ce o mai am LOL , acum imi dau seama de unii `ziaristi` ce mai apar si la alte mizerii de televiziuni, superb, de miane ma uit numai la CNN.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Noi 2011, 14:52

Adelin scrie:
...eu asta am zis demult... :roll: dar nime nu pricepe.
Motanul se masturbeaza pe discutiile noastre. :cry:
Mai Adelin chiar asa, arunci pastila si apoi ...fugi :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 24 Noi 2011, 14:53

SF scrie:
Stai linistit , ca in cazu lui Gerula ii bine :lol:

Omu se rade de altii care au mai putine jile ca el , sau mai mici la statura , de ex. , sau de altii care-si castiga viata cu palmele , tot de ex. :wink:

.....
da, si motivele astea de a te amuza pe seama cuiva sunt la fel de infantile ... pana la urma, daca stau si ma gandesc mai bine - ce imi pasa ? ... arena fiind fiecare loveste cum poate ... :lol: :lol: :lol:

ps : Gerula, ti-am mai zis parerea mea vis-a-vis de clone ... eu nu consider clona nicicare dintre userii pomeniti ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns