Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 23 Noi 2011, 18:12

ghiciti voi cine scrie:De fapt, asta e motivul pentru care trogloditii ma urasc asa de tare : am capacitatea de a urmari in mod corerent o discutie, stiu cine, ce si cand a zis indiferent de latraturile diversilor clantai
am facut riduri pe ficat de atata ras! :lol: :lol: :lol: :lol:

ps: jerulaaaaa, promit ca e baiat finut si mester mare. :wink: o sa stea cumintel numai cu tine acolo. de ce nu vrei sa-l primesti? hai te rooooog :(

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Noi 2011, 18:35

Baieti, ce se aude afara?!?...or fi martanii in calduri, sau e tot tot martanul ala castrat care incearca sa se reguleze manual?!...sa inchida careva geamul, sa putem vorbi linisti! :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 23 Noi 2011, 20:00

pleava penala scrie:Va vine sa credeti ca, desi a fost sutuit crunt de majoritatea userilor de acolo, patraulea/chirtu/modigliani/indian larry/ranga/bass assassin inca mai canta pe cateva voci in cotetul lui rasulescu?
Bai mortaciune , ti-a putrezit si singurul neuron de atata l.a.ba ? Este ultima oara cand iti spun ca nu sunt clona !!! De acum inainte ,sa te gandesti bine, ca atunci cand mai scrii de mine ... iti intra miliarde de p..li in toate gaurile si organele cu care te-a inzestrat natura !

Daca esti obsedat de clone , mergi dracu sa te manance la un psihiatru ,poate iti gaseste tratament !

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 23 Noi 2011, 20:11

Bass Assassin scrie:Daca esti obsedat de clone , mergi dracu sa te manance la un psihiatru ,poate iti gaseste tratament !
da ce-ai frate cu el? e ziarist, ce vrei mai mult? :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Noi 2011, 20:39

Bass Assassin scrie:
pleava penala scrie:Va vine sa credeti ca, desi a fost sutuit crunt de majoritatea userilor de acolo, patraulea/chirtu/modigliani/indian larry/ranga/bass assassin inca mai canta pe cateva voci in cotetul lui rasulescu?
Bai mortaciune , ti-a putrezit si singurul neuron de atata l.a.ba ? Este ultima oara cand iti spun ca nu sunt clona !!! De acum inainte ,sa te gandesti bine, ca atunci cand mai scrii de mine ... iti intra miliarde de p..li in toate gaurile si organele cu care te-a inzestrat natura !

Daca esti obsedat de clone , mergi dracu sa te manance la un psihiatru ,poate iti gaseste tratament !

Bass,cu tot respectul ,dupa vreo...cit sa fie...un an jumate,poate doi,am ajuns la concluzia ca singura metoda ca sa scapi de statutul de clona ,este sa „recunosti„ca esti clona. Si atunci te lasa in pace.

Uite Gerula draga ,eu recunosc ca sint clona,si ai avut perfecta dreptate in toate intuitiile tale fenomenale..Jos ,palaria...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 23 Noi 2011, 22:11

Bass Assassin scrie:

bleah, ce pervers! nici nu stiu unde sa te incadrez...necrofilie, zoofilie, osinzofilie? si in toate gaurile, aualeuuuuuuuu :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Noi 2011, 01:03

Maaarrrrnauu...mmmarrrrnauuu....aaaauuuummmmmarrrrnau
Maaarrrrnauu...mmmarrrrnauuu....aaaauuuummmmmarrrrnau

Imagine

SHITZzzz!!!! ...tu 'te-n mustetze de martan!!! :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Noi 2011, 11:00

hop cafeaua,

ma ghertzula ma :lol: esti mai penibil ca popescu, ori nu sti sa urmaresti firul epic al unei discutii ori intelegi ce vrei tu :lol: creca prima varianta e mai buna, laudarosule :lol:
ce iti spune tie expresia "cred ca el ar trebui" ? :lol: am spus eu ca e asa? :lol: cred ca si negi faptul ca daca ar fi asa rulmentul sigur nu s-ar invarti pe ax :lol: oricum se elimina din start faptul ca as fi declarat ca in interiorul mulinetelor sa gaseste un astfel de rulment, batozel
apoi am explicat ca exista sansa ca rulmentul sa se invarta pe ax, dar am zis "posibil" intelegi? nu mai fa pe boul ca o faci degeaba , ultima explicatie cu faptul ca nu am desfacut o mulineta de cast am facut-o pentru a intelege lumea ca eu nu pot afirma nici ca rulmentul se poate invarti pe ax, nici ca nu se poate, pentru ca nu am vazut cum sta treaba acolo, e mai simplu acum?
corelatia dintre cele doua propozitii subliniate, nu exista :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Noi 2011, 11:25

Batoooozeelllll .................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barba lui

Claia ..finului... :lol: :lol:
Zici ca este un pitecantrop ,d-ala,...imbracat in haine moderne,si excesul de par da pe linga ,ca intr-o ..explozie de pilozitate :lol: :lol: :lol:
Ii „pilos„..mare...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Noi 2011, 11:26

Idiot info forum :lol:

Intelege el pe dracu , nu vezi ca intelege doar magarii , el si Popescu se pare ca o impartit aceasi cusca :lol: :lol:

Asculta mai Nicole , marele adevarat barbat :lol:
Cred ca o sa-i spun lui Adelin sa posteze bucata aia de mail in care imi zicea sa nu-mi pun mintea cu tine (in perioada aia cand provocai in stanga si-n dreapta pe toti la box , si ai ingaimat cum ca ai putea sa incerci si cu mine ) ca dupa aia nu mai are de cine rade si iernile is lungi fara tine :lol: :lol: :lol:

Esti un accesoriu comic tu , mai Nicole Adrienn , si de barbat tu chiar nu ai nimic in tine :lol: :lol:
Mai degraba un copil , dupa hainele carele le porti , cu vagi tente de adolescent rasvratit cand bagi camasa peste tricou , ca-n rest umbli in mariner , ghetute , pantaloni de apa adanca si guleras :lol: :lol:
Puiule :lol:

Scrie răspuns