Tavi scrie:Da tu pupi des gaura stelara ma? Ca fata ai...
p.s. pizda ai zis?
Te pregatesti de pupat?MuskMd scrie:ma pregatesc intens pt eveniment![]()
![]()
PS da da..pizda, normal

Pizda faza.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tavi scrie:Da tu pupi des gaura stelara ma? Ca fata ai...
p.s. pizda ai zis?
Te pregatesti de pupat?MuskMd scrie:ma pregatesc intens pt eveniment![]()
![]()
PS da da..pizda, normal
OK, am inteles acum ... ideea e ca mie mi s-a parut tonul din mesajul precedent ca fiind unul de a-tot-cunoscator si putin "privind de sus", mai ales exemplul ala cu melcul de la masina de tocat ... daca nu asta a fost intentia atunci sorry ...Nu am afirmat niciodata ca nu exista rulmenti cu gaura patrata. Am spus ca doar ca nu am cunostinta de un astfel de tip.
a mai aparut unul, deci in total 3.DACA... scrie:cre ca sintem vo doi pe aici...ranga scrie:a jucat cineva sah doar cu nebunii?![]()
![]()
![]()
iar cand vede ca e mai "rulmentist" decat jerula, o drege cu busuioc la final:Trentea scrie:Nu am cunostinta de vreun tip de rulment cu inel interior cu gaura patrata. Probabil pikeman se gandea la sneck-ul (melcul) de la masina de tocat...
La o adica Pikeman se gandea la melcul masinii de tocat dar de fapt rulmentii aia exista totusi. Cum dracu' se aduna astia in cotetz frate?Trentea scrie:Nu am afirmat niciodata ca nu exista rulmenti cu gaura patrata. Am spus ca doar ca nu am cunostinta de un astfel de tip.