Batozel....da-i bataie...
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

treaba merge pizda vad ( pizda am zis
) ca iar ati lasat rulmentii si l-ati luat pe Gerula asta ....
in rest am sa imi permit s aii raspund lui Indian la o intrebare f simpla :
si nu pupi tu asa ceva ca nu ai fatza
trebe oleaca de pregatire la asa ceva

in rest am sa imi permit s aii raspund lui Indian la o intrebare f simpla :
ii zice, logic, gaura stelara ....apropo, gaura poate fi numai rotunda? la aia "stea" cum ii zice ?gaura stea?
si nu pupi tu asa ceva ca nu ai fatza
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
- semlecangheorghe
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

Pai mai nic n-ar fi de vorbit ,decit faptul ca se fereste sa recunoasca deschis ca a schimbat bucsele de alama cu rulmenti,ca dracu de tamiie.
Da io doar vroiam sa aud asta din „gura„ lui si atit...nu doream polemica,doar sa zica„da domle le-am schimbat,si ce daca?„da el ii botos acuma.si suparat.
Da io doar vroiam sa aud asta din „gura„ lui si atit...nu doream polemica,doar sa zica„da domle le-am schimbat,si ce daca?„da el ii botos acuma.si suparat.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
ma nuj ce zice ipocritul, dar io intelesesem ca a pus rulmenti pe o rajnita din asta ( nuj ce avea inainte) si ca nu a simtit nici o sfaraiala....semlecangheorghe scrie:Pai mai nic n-ar fi de vorbit ,decit faptul ca se fereste sa recunoasca deschis ca a schimbat bucsele de alama cu rulmenti,ca dracu de tamiie.
Da io doar vroiam sa aud asta din �gura� lui si atit...nu doream polemica,doar sa zica�da domle le-am schimbat,si ce daca?�da el ii botos acuma.si suparat.
oare gresesc? ca is pre multe pagini sa stau sa caut ....
@ Ranga : vorbeste frumos ma ! ...ce tot atata pizda , pizda pizda...altceva nu aveti in cap ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez