Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Grasutzu cu mustatza cu branza zice:
``sa spui barbateste ca esti prost si ca ai confundat discul de ambreiaj cu un rulment ``
Bei Deceballll dupa ce tu confunzi rulmentu cu discu de ambreiaj
tot tu vi si zici ca totusi exista rulmentzi cu camasa interioara patrata
BAAA OSANZA du-te si da-tzi foc la mustacioara, Blupppp Blupppp Bluppppp Blupppppp
ps, la vara ne mai incantzi cu un filmuletz din ala in care iei apa HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
pps Gajika sigur n-are, face L..A..B..AA toata ziua la comp.... madarfakar
``sa spui barbateste ca esti prost si ca ai confundat discul de ambreiaj cu un rulment ``
Bei Deceballll dupa ce tu confunzi rulmentu cu discu de ambreiaj

ps, la vara ne mai incantzi cu un filmuletz din ala in care iei apa HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
pps Gajika sigur n-are, face L..A..B..AA toata ziua la comp.... madarfakar
-
- utilizator constant
si pe post de PS : sa nu incerci Gerula sa deviezi subiectul cu folosirea respectivilor rulmenti, aici se discuta doar despre EXISTENTA lor care fara dar si poate e suficient de clara ...
ps : unii de pe aici nu se plictisesc niciodata se pare de acelasi subiect si in a repeta intr-una aceeasi chestie
ps : unii de pe aici nu se plictisesc niciodata se pare de acelasi subiect si in a repeta intr-una aceeasi chestie

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
eeeeeeee, bravaanem scrie:multi destepti se strang ...melculbeat scrie:plm, chiar ca aici se reinventeaza geometria si dex-ul...ma rog, inelul. cine nu a auzit de inel patrat, bila cubica, piramida rotunda e un fraier. am zis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rulmenti cu profilul inelului interior patrat ... acum e bine, sau si tu ai ani de experienta in spate si nu ai auzit de rulmenti de genul asta?

inca nu ie perfect, dar se hapropiaza...

sincer sa fiu, nici ieu nu stiu care ie iesprimarea corecta, ca parca nici gaura patrata nu merje

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
gaura cu profil patrat.melculbeat scrie:sincer sa fiu, nici ieu nu stiu care ie iesprimarea corecta, ca parca nici gaura patrata nu merje

apropo, gaura poate fi numai rotunda? la aia "stea" cum ii zice ?gaura stea?

cert este ca exista. tolomacul de jerula radea ca broasca la bariera...

oricum, ne-am indepartat de la ideea de baza, spre bucuria unora.

-
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
No ghini ,Mitrutz,n-ai vrut sa-mi spui daca ai bucse di alama.
Da io m-am dus la altzii,si mi-or zis tat
Nah,
http://www.fishingmag.co.nz/abu7000c-reel.htm
,ai renuntat la ...bucse de alama(desi unii retardati ziceau ca nu-s bucse ci rulmenti)
si a trecut pa.......pa......RULMENTI
Shi orsicit te-ai feri,Google zice tot depre tine
Esti suparat pi mini??Hai ca o zis Adelin sa te iau mai finut ca estid-al nostru,si daca Adelin zice,io de iel asa ascult,ghini??
No ase,deci intre rulmenti versus bucse,Dumitru da tonul si ne orienteaza in directia corecta prin exemplul personal
Viva Dumitru
Hip,hip-urrraaa
Da io m-am dus la altzii,si mi-or zis tat
Nah,
http://www.fishingmag.co.nz/abu7000c-reel.htm
Si ce-ai zis si tu??La „fel ca multi alti pescari„..These two very popular reels are essentially the same. They differ in that the 7000 has brass bushes, where the 7500 has ball bearings. However many anglers replace the brass bushes with ball bearings from the 7500. Indeed most parts are interchangeable between the two models.

Shi orsicit te-ai feri,Google zice tot depre tine

Esti suparat pi mini??Hai ca o zis Adelin sa te iau mai finut ca estid-al nostru,si daca Adelin zice,io de iel asa ascult,ghini??
No ase,deci intre rulmenti versus bucse,Dumitru da tonul si ne orienteaza in directia corecta prin exemplul personal
Viva Dumitru
Hip,hip-urrraaa

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.