Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 22 Noi 2011, 21:16

Gerula, asta am scris :
anem scrie:si pe post de PS : sa nu incerci Gerula sa deviezi subiectul cu folosirea respectivilor rulmenti, aici se discuta doar despre EXISTENTA lor care fara dar si poate e suficient de clara ...

.....
deci, se discuta doar despre existenta acelor rulmenti si nu am chef sa intru in polemica aiurea despre folosirea lor pentru ca orice as face tot tu vei avea dreptate ...

salutari ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 22 Noi 2011, 21:20

a jucat cineva sah doar cu nebunii? :lol: :lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Noi 2011, 21:27

[quote="anem". sunt adeptul "daca nu stiu tac" ..

de data asta, dupa ce am citit o multime de bazaconii pe aici despre rulmenti nu am mai reusit sa ma abtin cand am auzit afirmatia ca RULMENTI CU PROFILUL INELULUI INTERIOR PATRAT nu exista ...
[/quote]
pai,,, nu exista
profilul inelului interior este tot cerc.
gaura din interiorul inelului poa, sa aiba ce profil vrei tu. dar asta-i alceva

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Noi 2011, 21:33

cociuba.dalin scrie:Grasutzu cu mustatza cu branza zice:

``sa spui barbateste ca esti prost si ca ai confundat discul de ambreiaj cu un rulment ``

Bei Deceballll dupa ce tu confunzi rulmentu cu discu de ambreiaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tot tu vi si zici ca totusi exista rulmentzi cu camasa interioara patrata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: BAAA OSANZA du-te si da-tzi foc la mustacioara, Blupppp Blupppp Bluppppp Blupppppp

ps, la vara ne mai incantzi cu un filmuletz din ala in care iei apa HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

pps Gajika sigur n-are, face L..A..B..AA toata ziua la comp.... madarfakar

Sti de ce tre sa ti cont?!...de faptul ca nu tre sa ii raspunzi! Lasa-l sa se zvarcoeasca singur la el in spital.info si sa nu-l baga nimeni in seama.

Asta il doare pe pifan, nebagarea in nici o seama!!!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 22 Noi 2011, 21:34

rine scrie:
anem scrie:. sunt adeptul "daca nu stiu tac" ..

de data asta, dupa ce am citit o multime de bazaconii pe aici despre rulmenti nu am mai reusit sa ma abtin cand am auzit afirmatia ca RULMENTI CU PROFILUL INELULUI INTERIOR PATRAT nu exista ...
pai,,, nu exista
profilul inelului interior este tot cerc.
gaura din interiorul inelului poa, sa aiba ce profil vrei tu. dar asta-i alceva
asta deja e bullshit, cauti caterinca ieftina ... s-a inteles prea bine ce voiam sa zic si linkurile sunt mai mult decat suficiente pentru oricine are macar 1 amarat de neuron la locul lui ... cius ...

OUT :arrow: pentru mine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 23 Noi 2011, 01:31

ranga scrie:a jucat cineva sah doar cu nebunii? :lol: :lol: :lol: :lol:
Io. E tare.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 23 Noi 2011, 01:41

O ardeti pa Duda! Nu exista profile in rulmenti. Exista rulmenti si atat. Sunt ansambluri. Astia sunt conceputi pe profile cilindrice. Bile, inele, cilindrii, samd. Gata! Basta.
Restu` sint caterinci de bucsi si angrenaje ( roti dintate cu gauri si fara gauri, lagare, bailagare, dale-n plm de fiare, s.a. ).

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Noi 2011, 01:54

Undeva departe pe un forum pustiu se aude miorlaitul jalnic a unui motan castrat...se simte singur, ba mai mult crede ca cineva vorbeste aici cu el.:lol: :lol: :lol: :lol:

...ce nu intelege bietul neinsemnat e ca in cel mai rau caz se vorbeste despre boala lui(adica despre el)....in nici un caz nu cred ca in afara de Gigi si Dalin i s-a aderesat cineva direct. :lol: :lol: :lol: :lol: ...si ei doar in batjocora

...sarmanul lepros!!! :oops: :oops: :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 23 Noi 2011, 01:59

miyagi scrie:O ardeti pa Duda! Nu exista profile in rulmenti. Exista rulmenti si atat. Sunt ansambluri. Astia sunt conceputi pe profile cilindrice. Bile, inele, cilindrii, samd. Gata! Basta.
Restu` sint caterinci de bucsi si angrenaje ( roti dintate cu gauri si fara gauri, lagare, bailagare, dale-n plm de fiare, s.a. ).
Pardon! Pe profile rotunde :D .

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 23 Noi 2011, 02:00

Adelin scrie:Undeva departe pe un forum pustiu se aude miorlaitul jalnic a unui motan castrat...se simte singur, ba mai mult crede ca cineva vorbeste aici cu el.:lol: :lol: :lol: :lol:

...ce nu intelege bietul neinsemnat e ca in cel mai rau caz se vorbeste despre boala lui(adica despre el)....in nici un caz nu cred ca in afara de Gigi si Dalin i s-a aderesat cineva direct. :lol: :lol: :lol: :lol: ...si ei doar in batjocora

...sarmanul lepros!!! :oops: :oops: :oops:
Oare o avea rulmenti? cu ce forma :lol: :lol: :lol: :lol: ?

Scrie răspuns