Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Noi 2011, 16:35

cine e trentea ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 22 Noi 2011, 16:36

MuskMd scrie:cine e trentea ?
un "rulmentist". :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 22 Noi 2011, 16:40

MuskMd scrie:eee kkt
o vand ca piese de schimb.... deci tre sa iau una scumpa ....ca sa apuc s afac proba si cu rulmenti ceramici...dau cu dejtu meu calibrat metrologic si vad care se invarte mai pizda... :lol: :lol: :lol:
pur si simplu criminal ! :lol: :lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Noi 2011, 16:44

pana se updateaza lista cu cuvinte :D ....nu mai spunem criminal...spunem pizda :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Noi 2011, 17:38

plm, chiar ca aici se reinventeaza geometria si dex-ul...ma rog, inelul. cine nu a auzit de inel patrat, bila cubica, piramida rotunda e un fraier. am zis :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 22 Noi 2011, 17:45

iesti nebun ?
unii nu au auzit si nu nteleg inca cuvintul " daca " ... , darmite de alte lucrshoare ca alte shele... :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 22 Noi 2011, 17:46

melculbeat scrie:plm, chiar ca aici se reinventeaza geometria si dex-ul...ma rog, inelul. cine nu a auzit de inel patrat, bila cubica, piramida rotunda e un fraier. am zis :lol: :lol: :lol:
multi destepti se strang ... :lol: :lol: :lol:

rulmenti cu profilul inelului interior patrat ... acum e bine, sau si tu ai ani de experienta in spate si nu ai auzit de rulmenti de genul asta? :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 22 Noi 2011, 17:54

MuskMd scrie:haaa pizda nu e in lista aia de cuvinte pe care le arde cu stelute ...ce tare :lol: :lol: :lol:
:lol1:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 22 Noi 2011, 18:05

Gerula ... sunt adeptul "daca nu stiu tac" ...

de data asta, dupa ce am citit o multime de bazaconii pe aici despre rulmenti nu am mai reusit sa ma abtin cand am auzit afirmatia ca RULMENTI CU PROFILUL INELULUI INTERIOR PATRAT nu exista ...

ca si exemplu iti voi da SKF, una dintre cele mai mari firme de rulmenti din lume care are colaborare directa cu firma la care lucrez eu ...

http://www.skf.com/portal/skf/home/prod ... lang=en&ma incatalogue=1

si da, iti pot spune ca sunt anumite tipuri de masini, unde cuplele sunt atat de puternice incat se necesita folosirea unui astfel de rulment ... in acest fel se evita uzarea prematura a axului pe care sta rulmentul respectiv ... repet, aici vorbim de cuple puternice si de situatii mai deosebite ...

chiar tipul de rulment exemplificat in linkul de mai sus este cel despre care vorbesc ... si daca te uiti putin pe site-ul respectiv vei gasi si colaborarea dintre SKF si ...

si acum sa intru intr-un alt sector despre care vorbesc doar din auzite ... rulmenti respectivi se folosesc inclusiv la utilajele agricole, probabil din niste motive relativ asemanatoare (forte foarte mari).

e clar ca nu se pot baga in discutie mulinetele dar eu vorbesc strict despre rulmentii de acest tip si nu despre utilizarea lor la muliente ...

later edit:

http://www.industrial-gp.ro/ro/produse/ ... l-skf.aspx

am gasit si in limba romana ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 22 Noi 2011, 18:25

:lol: :lol: :lol: :lol: mei tu nu te-ai prins ca urmasul lui Burebista stie tot, este mare lurebuilder, mare fizician-chimist, mare ziarist, propus la premiile Nobel in 2050, este intruchiparea lui Zeus pe pamant, ALOOOOO :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns