Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
melculbeat
- veteran

-
cociuba.dalin
- utilizator constant

Nosferatum Rex spune:
`` poate te-ai uita tu si la CNN daca ai sti vreo boaba de engleza Cum nu e cazul, si cum n-ai avea nici capacitatea intelectuala sa te uiti la un post TV cat de cat decent, te salveaza OTV-ul .
``
Suncacupicioare si osanza-n mustacioara
, antena2 pentru mine = OTV, nu o am nici in lista de programe
de aia am ratat `senzationala` apartizie in publik a ta, iarta-ma suncacupicioare voi face o petitzie la aia cu cablu sa-mi bage OTV....., pardon antena 2 , LOL
ps Suncacupicioare sa stii ca io nu am asa salar mare de 800 ron la Domo, nu stii ca platec mai prost....., bine ieri ai spus ca am 1000 ron da noh esti inconfundabil de multa vreme.......,

pps nu ne raspunzi si tu poate ...... anul asta de ce tot stai cracanat in poze?
esti simpatik
`` poate te-ai uita tu si la CNN daca ai sti vreo boaba de engleza Cum nu e cazul, si cum n-ai avea nici capacitatea intelectuala sa te uiti la un post TV cat de cat decent, te salveaza OTV-ul .
``
Suncacupicioare si osanza-n mustacioara
ps Suncacupicioare sa stii ca io nu am asa salar mare de 800 ron la Domo, nu stii ca platec mai prost....., bine ieri ai spus ca am 1000 ron da noh esti inconfundabil de multa vreme.......,
pps nu ne raspunzi si tu poate ...... anul asta de ce tot stai cracanat in poze?
- semlecangheorghe
- veteran

Batozel....cufurindu-se
Asa ar trebuii sa-i zica titlul la poza aceea.. Da si asta este tare
Poi da ,ca nu toata lumea isi permite sa-si lucreze bicepsii cu cleni la kil
Mah prostanacule,daca io veneam la Bucuresti iar te puneam la cheltuiala si „plecai„vreo „citeva zile„prin Bulgaria,Egipt,sau ...aiurea..

Abia atunci incep sa pomenesc ca are 165, pieptul prabusit, mainile ca niste aripi de pui "doi la kil" si altele asemenea
Poi da ,ca nu toata lumea isi permite sa-si lucreze bicepsii cu cleni la kil
Mah prostanacule,daca io veneam la Bucuresti iar te puneam la cheltuiala si „plecai„vreo „citeva zile„prin Bulgaria,Egipt,sau ...aiurea..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
cociuba.dalin
- utilizator constant

Singurrrrrrrr, atat de singurrrrrr
Simt dureri pe care nu mai pot sa le-nfund
Lacrimi, nopti in lacrimiiii
Pe peretii curbi de beton am varsat,
Si pesti, vaii si pestiiiii
Pe care euuuu cracanat nu i-am prinss
Toateee, doamne toateeeee
Sunt tristetiii pe care eu nu lendurrrr,
Currruuuuu, vai vaiii curuuuu
Curuuuuuuu, vai vaiii curuuuuu..... etc
Zalmoxis, pentru tine si doar pentru tine din Arad,

Simt dureri pe care nu mai pot sa le-nfund
Lacrimi, nopti in lacrimiiii
Pe peretii curbi de beton am varsat,
Si pesti, vaii si pestiiiii
Pe care euuuu cracanat nu i-am prinss
Toateee, doamne toateeeee
Sunt tristetiii pe care eu nu lendurrrr,
Currruuuuu, vai vaiii curuuuu
Curuuuuuuu, vai vaiii curuuuuu..... etc
Zalmoxis, pentru tine si doar pentru tine din Arad,
mda.si eu apreciez ca gerula era imbracat lejer la emisiunea aia.
asta arata ca nu era unul din cele mai importante evenimente din viata lui.
p. s . la targul de pescuit am vazut cetateni imbracati cu costum, plimbandu-se cu mainile la spate.probabil ca pentru aia era un eveniment important din viata lor ....un targ
asta arata ca nu era unul din cele mai importante evenimente din viata lui.
p. s . la targul de pescuit am vazut cetateni imbracati cu costum, plimbandu-se cu mainile la spate.probabil ca pentru aia era un eveniment important din viata lor ....un targ
-
cociuba.dalin
- utilizator constant

Uploaded with ImageShack.us
Singurrrrr atat de singurrrr.................. rrrrr....etc:

Uploaded with ImageShack.us
Gerulaaa ma faci Moderator Global la tine pe forum?????????
Ca vad ca obtziunea o ai....
Ce chestie , se uita unii la altii ca au costum sau nu !
In timp ce unii incearca sa ne spuna sa nu ne mai bagam in seama cu Gerula !
Io nu am costum ! si nici nu am avut vreodata costum , sacou , camasa sau pantalon da , da nu stiu cum se facea ca niciodata nu se intalneau toate pe mine in acelasi timp
Troglodit nu gluma
In timp ce unii incearca sa ne spuna sa nu ne mai bagam in seama cu Gerula !
Io nu am costum ! si nici nu am avut vreodata costum , sacou , camasa sau pantalon da , da nu stiu cum se facea ca niciodata nu se intalneau toate pe mine in acelasi timp
Troglodit nu gluma
Ziaristu' adjectiv o tot arde cu vechea lui obsesie: clonele
...daca maine un puradel din etnia dumnealui ii fura portofelul pe strada, fuge repede acasa si scrie pe net ca o clona de-a mea ia bagat mana la portvizir...pai mai tzarane, tu il faci clona pe cel mai urat cosmar al tau, care ti-a spus in fata ce nu ti-a spus nici C. P. -ul cand te-a data afara de la Gandul.
Nu am de ce sa ma feresc, ce am avut de spus ti-am spus-o in fata, ca si SF, Dumitru, Tudor, Gigi, Empty, Ilie, Tavi, Pictoru, Indianul, Vijelie si altii care nu au avut motive de clonare, mai bolovane....si inca ceva, mai arata-mi un ziarist serios care se trage de sirete cu anonimi ca noi pe vre-un forum. Asta ca sa vezi in ce ape te scalzi si cat de greu esti intre cei din breasla ta. Daca ai avea de lucru nu ai pierde vara aici cu noi, ai face ceva pt cariera de succes in a carei reflectoare arse pozezi ...fals.
...noa hai, rumega la ce ti-am aruncat azi in castron si papa tot sa nu ramana nici un os!!!
Ptiu, martzoaga fara coloana ce esti, ca iar m-ai facut sa ma tavalesc in imala!

Nu am de ce sa ma feresc, ce am avut de spus ti-am spus-o in fata, ca si SF, Dumitru, Tudor, Gigi, Empty, Ilie, Tavi, Pictoru, Indianul, Vijelie si altii care nu au avut motive de clonare, mai bolovane....si inca ceva, mai arata-mi un ziarist serios care se trage de sirete cu anonimi ca noi pe vre-un forum. Asta ca sa vezi in ce ape te scalzi si cat de greu esti intre cei din breasla ta. Daca ai avea de lucru nu ai pierde vara aici cu noi, ai face ceva pt cariera de succes in a carei reflectoare arse pozezi ...fals.
...noa hai, rumega la ce ti-am aruncat azi in castron si papa tot sa nu ramana nici un os!!!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB