Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 24 Noi 2011, 16:32

ce lai sinteti. ela sa cad de pe scaun de lis. daca il mai si ladem in cap, o sa fie HUMPTY DUMPTY :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 24 Noi 2011, 17:19

Nosferatum Rex spune:
:lol:
`` poate te-ai uita tu si la CNN daca ai sti vreo boaba de engleza Cum nu e cazul, si cum n-ai avea nici capacitatea intelectuala sa te uiti la un post TV cat de cat decent, te salveaza OTV-ul .

``

Suncacupicioare si osanza-n mustacioara :lol: , antena2 pentru mine = OTV, nu o am nici in lista de programe :lol: :lol: :lol: de aia am ratat `senzationala` apartizie in publik a ta, iarta-ma suncacupicioare voi face o petitzie la aia cu cablu sa-mi bage OTV....., pardon antena 2 , LOL :lol:

ps Suncacupicioare sa stii ca io nu am asa salar mare de 800 ron la Domo, nu stii ca platec mai prost....., bine ieri ai spus ca am 1000 ron da noh esti inconfundabil de multa vreme......., :lol: :lol: :lol:

pps nu ne raspunzi si tu poate ...... anul asta de ce tot stai cracanat in poze? :idea: :idea: :lol: :lol: esti simpatik

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Noi 2011, 18:03

Batozel....cufurindu-se :lol: :lol: Asa ar trebuii sa-i zica titlul la poza aceea.. Da si asta este tare
Abia atunci incep sa pomenesc ca are 165, pieptul prabusit, mainile ca niste aripi de pui "doi la kil" si altele asemenea

Poi da ,ca nu toata lumea isi permite sa-si lucreze bicepsii cu cleni la kil :lol: :lol:

Mah prostanacule,daca io veneam la Bucuresti iar te puneam la cheltuiala si „plecai„vreo „citeva zile„prin Bulgaria,Egipt,sau ...aiurea.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 24 Noi 2011, 18:27

Singurrrrrrrr, atat de singurrrrrr
Simt dureri pe care nu mai pot sa le-nfund
Lacrimi, nopti in lacrimiiii
Pe peretii curbi de beton am varsat,
Si pesti, vaii si pestiiiii
Pe care euuuu cracanat nu i-am prinss :lol:
Toateee, doamne toateeeee
Sunt tristetiii pe care eu nu lendurrrr,
Currruuuuu, vai vaiii curuuuu
Curuuuuuuu, vai vaiii curuuuuu..... etc :lol:

Zalmoxis, pentru tine si doar pentru tine din Arad, :arrow: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 24 Noi 2011, 18:37

mda.si eu apreciez ca gerula era imbracat lejer la emisiunea aia.
asta arata ca nu era unul din cele mai importante evenimente din viata lui.
p. s . la targul de pescuit am vazut cetateni imbracati cu costum, plimbandu-se cu mainile la spate.probabil ca pentru aia era un eveniment important din viata lor ....un targ :lol:

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 24 Noi 2011, 20:42

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Singurrrrr atat de singurrrr.................. rrrrr....etc:

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerulaaa ma faci Moderator Global la tine pe forum????????? :oops: :?
Ca vad ca obtziunea o ai.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Noi 2011, 21:08

Ce chestie , se uita unii la altii ca au costum sau nu !

In timp ce unii incearca sa ne spuna sa nu ne mai bagam in seama cu Gerula !

Io nu am costum ! si nici nu am avut vreodata costum , sacou , camasa sau pantalon da , da nu stiu cum se facea ca niciodata nu se intalneau toate pe mine in acelasi timp :lol:
Troglodit nu gluma :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Noi 2011, 00:03

Gerula , cate kile ai bre , ca tare cred ca nu-s 95 cum insinuezi , io cred ca deja esti peste 100 !

Te vad cam rotund :lol: :lol: , miini poimiini te pomenesti ca-ti pui scari rulante :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Noi 2011, 00:41

SF scrie: Te vad cam rotund :lol: :lol: , miini poimiini te pomenesti ca-ti pui scari rulante :lol: :lol:
mai greu cu peretii curbi :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Noi 2011, 01:37

Ziaristu' adjectiv o tot arde cu vechea lui obsesie: clonele :lol: :lol: :lol: ...daca maine un puradel din etnia dumnealui ii fura portofelul pe strada, fuge repede acasa si scrie pe net ca o clona de-a mea ia bagat mana la portvizir...pai mai tzarane, tu il faci clona pe cel mai urat cosmar al tau, care ti-a spus in fata ce nu ti-a spus nici C. P. -ul cand te-a data afara de la Gandul.
Nu am de ce sa ma feresc, ce am avut de spus ti-am spus-o in fata, ca si SF, Dumitru, Tudor, Gigi, Empty, Ilie, Tavi, Pictoru, Indianul, Vijelie si altii care nu au avut motive de clonare, mai bolovane....si inca ceva, mai arata-mi un ziarist serios care se trage de sirete cu anonimi ca noi pe vre-un forum. Asta ca sa vezi in ce ape te scalzi si cat de greu esti intre cei din breasla ta. Daca ai avea de lucru nu ai pierde vara aici cu noi, ai face ceva pt cariera de succes in a carei reflectoare arse pozezi ...fals. :roll:

...noa hai, rumega la ce ti-am aruncat azi in castron si papa tot sa nu ramana nici un os!!! :twisted: Ptiu, martzoaga fara coloana ce esti, ca iar m-ai facut sa ma tavalesc in imala! :oops: :oops: :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns