Ziaristu' adjectiv o tot arde cu vechea lui obsesie
: clonele

...daca maine un puradel din etnia dumnealui ii fura portofelul pe strada, fuge repede acasa si scrie pe net ca o clona de-a mea ia bagat mana la portvizir...pai mai tzarane, tu il faci clona pe cel mai urat cosmar al tau, care ti-a spus in fata ce nu ti-a spus nici C. P. -ul cand te-a data afara de la Gandul.
Nu am de ce sa ma feresc, ce am avut de spus ti-am spus-o in fata, ca si SF, Dumitru, Tudor, Gigi, Empty, Ilie, Tavi, Pictoru, Indianul, Vijelie si altii care nu au avut motive de clonare, mai bolovane....si inca ceva, mai arata-mi un ziarist serios care se trage de sirete cu anonimi ca noi pe vre-un forum. Asta ca sa vezi in ce ape te scalzi si cat de greu esti intre cei din breasla ta. Daca ai avea de lucru nu ai pierde vara aici cu noi, ai face ceva pt cariera de succes in a carei reflectoare arse pozezi ...fals.
...noa hai, rumega la ce ti-am aruncat azi in castron si papa tot sa nu ramana nici un os!!!

Ptiu, martzoaga fara coloana ce esti, ca iar m-ai facut sa ma tavalesc in imala!