hai... jurate !

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
chipurile shimano calcutta te dc ajunge pe la vo 30 mii de turatii pe minutTavi scrie:Io am o intrebare:
Ai mai bengosi rulmenti folositi la tunatul mulinetelor de cast, la ce turatii sunt facuti sa lucreze?
n-auzi mai ca are o siguranta? am mai vazut. siguranta de 3/4 cerc. si sigur aia are un sant unde sta si tine rulmentul fix acolo sa nu faca cum vrea el la liber.ce nu stie gigi e ca acolo unde il tine siguranta pe nenea rulment axul ara are sigur o dimensiune speciala. poate nici n-o vede cu ochiu liber. poate-i vorba de microni. dar sigur exista.DACA... scrie: nah.. si asadar acolo tre sa fie ceva care il face sa se " lipeasca " de camasa si-n felu asta sa antreneze rulmentul...:
pt ca sint sincer si eu interesat care ar fi amanuntul ala de face la unele mulinete sa cupleze rulmentul din prima cum zice Jiji ca a lui face
sti de ce mi-s curios ? pt ca pun pariu ca si la a lui tot asa usor intra axul in rulment
pun pariu ca nu e cum zice el... " cota pe cota "... caci altfel nu ar putea fi ansamblata