Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 22 Noi 2011, 00:13

nu te cred !

hai... jurate ! :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Noi 2011, 00:17

nebunuleeeee! pina acum erai impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex si acum imi ceri juraminte. pai ce facem aici? :oops:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Noi 2011, 00:17

si parca te dusesei la culcare. ai vreo neliniste care nu te lasa sa pui jana pi jana? :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Noi 2011, 00:22

Io am o intrebare:
Ai mai bengosi rulmenti folositi la tunatul mulinetelor de cast, la ce turatii sunt facuti sa lucreze?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Noi 2011, 00:24

Tavi scrie:Io am o intrebare:
Ai mai bengosi rulmenti folositi la tunatul mulinetelor de cast, la ce turatii sunt facuti sa lucreze?
ce bestie! asta ie intrebare capcana :lol: :lol: :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 22 Noi 2011, 00:31

Tavi scrie:Io am o intrebare:
chipurile shimano calcutta te dc ajunge pe la vo 30 mii de turatii pe minut

restul chipurile ... in mod normal... 18-20 mii

nah... io nu le-am numarat... dar poate a facuto Jiji... ca a lui din mome ce cuplea din prima... poa prinde mai multe... nah ... !

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Noi 2011, 00:41

DACA... scrie: nah.. si asadar acolo tre sa fie ceva care il face sa se " lipeasca " de camasa si-n felu asta sa antreneze rulmentul...:
n-auzi mai ca are o siguranta? am mai vazut. siguranta de 3/4 cerc. si sigur aia are un sant unde sta si tine rulmentul fix acolo sa nu faca cum vrea el la liber.ce nu stie gigi e ca acolo unde il tine siguranta pe nenea rulment axul ara are sigur o dimensiune speciala. poate nici n-o vede cu ochiu liber. poate-i vorba de microni. dar sigur exista.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Noi 2011, 00:43

io n-am intrebat ce viteza are tamburu...aia o luam de buna ca e pe la 20.000
io intrebam daca rulmentii sunt facuti sa lucreze la turatia aia
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 22 Noi 2011, 01:19

poi abec nu zice nik de viteza... , cu iexceptia ca nu promite ca se vor invirtii cu viteza mai mare... ci vorbesc de precizie

nah ... si p´asta am mai ziso odat... :lol:

poate producatorii sau Jiji ne zic mai multe...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Noi 2011, 06:31

Mitrutz a scris
pt ca sint sincer si eu interesat care ar fi amanuntul ala de face la unele mulinete sa cupleze rulmentul din prima cum zice Jiji ca a lui face

sti de ce mi-s curios ? pt ca pun pariu ca si la a lui tot asa usor intra axul in rulment

pun pariu ca nu e cum zice el... " cota pe cota "... caci altfel nu ar putea fi ansamblata

Eu am zis ca desi nu are cota de rulment ,la curado,axul antreneaza camasa interioara a rulmentului din prima.Unde am zis eu „cota pe cota„?

Eu am zis ca ,,,„desi nu are cota de rulment„

Ce inteleg prin cota de rulment??Adica axul trebuie sa intre usor presat in rulment ,ca sa se faca antrenarea.

Si totusi,axul intra si iese usor,altfel ar fi un cosmar sa umbli la tambur cind cureti si cind schimbi firul.

Si totusi...se comporta ca si cum ar avea cota de rulment.

Explicatia acestui fapt ma depaseste,eu pot doar sa-l constat,la fel cum constat ca rastoarna teoriile expertilor de fata.Sau realitatea bate filmul.

Desigur ,expertii pot zice tot felul de ipoteze,cum ca,daca axul se invirte in rulment,este ca si o bucsa.O fi,dar la mulintele de bait,realitatea este ca axul nu se invirte in rulment.

Si Mitrutz draga,nu am numarat cite rotatii are un rulment,dar am sa o fac atunci cind o sa ma lamuresti tu ,care knob la mulineta o fost primul in sus si care primul in jos...Ghini?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns