Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Noi 2011, 08:38

am zis eu ca esti enervant :lol: :lol:

Mincinosule :lol: :lol: :lol:
Nu ai dreptate :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Noi 2011, 08:54

da ba gerula, asa e , un disc de ambreiaj , nu e bai, insa deja sa negi posibilitatea existentei unui rulment de tipul ala esti mai prost ca noaptea...e musai sa iti caut un rulment cu interior stea la o scara mai mica - care se potriveste pe un ax cu forma stea pe el? am vrut sa expun ideea de forma interioara la rulment si forma similara pe ax(drept urmare lumea nu s-a obosit sa ma atentioneze pentru ca a inteles substratul)...
explicam simplul fapt ca daca pe un ax de forma cilindrica la o distanta oarecare de capete, axul are o forma geometrica diferita de cerc (poa sa fie si oval) care se potriveste cu interiorul rulmentului , se elimina orice discutie vis-a-vis de posibilitatea miscarii rulemntului pe ax...era o teorie, nu vorbeam strict de mulinete...te agati ca prostu' de context si acum cauti rulmentul ala sa vezi daca se potriveste la mulinete .. NU ARE LEGATURA

http://www.borine-bearings.com/Disc-Har ... ies-2.html

ramai sa faci pe prostu in cotetz, apropo , ia zi pe ce intra rulmentu asta de mai sus ?
a. pe un ax
b. pe o roata
c. la tine in fund :lol:

p.s. mai gigi , ce e complicat, deschizi molineta, tragi o dunga cu markeru pe ax si pe rulment, ii dai ceva turatii si vezi mai incolo daca mai sunt aliniate cele doua dungi :D
p.p.s am luat o mica pauza de cafea , cat sa mai incing sunca porcului in cotet :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Noi 2011, 09:01

Pikeman a scris
p.s. mai gigi , ce e complicat, deschizi molineta, tragi o dunga cu markeru pe ax si pe rulment, ii dai ceva turatii si vezi mai incolo daca mai sunt aliniate cele doua dungi
Exact asta am si facut. Si pot sa sustin ce spun prin faptu-n sine.Problema este insa in cazul „iexpertilor„in strungarie, mecanica si alte domenii conexe ,caci nu pot sa iexplice cum de rulmentul se invirte de la inceputul inceputului si pina la sfirsitul sfirsitului..
Mitrutz sa nu dai tare,ca pun si io o pagina da buline sa stii :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Noi 2011, 09:02

:lol: :lol: :lol:
1: s-o scos pokemonul, bine ca fac chinejii astia toate prostiile :lol:
2: aia cu dunga cu markerul nu e buna...daca se invarte si se nimereste inapoi fix in aceeasi pozitie :lol: :lol: :lol: :lol: si iti fura ochiu :lol: :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Noi 2011, 09:03

bine, acum ca ai capul cilindric si nu intelegi ca

AX s. n. 1. organ de mașină care susține diferite elemente ce se rotesc;

poate mai inveti ceva pe ziua de azi , cum ar fi faptul ca un ax nu e musai cilindric :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Noi 2011, 09:12

:lol: :lol: :lol: ca sa fiu in ton cu DACA.... io nu am zis ca nu iegzista asa ceva pelica...aaaa pokemoane :D ....
dar tu te-ai chinuit olea cu gugle my friend sa gasesti ala ? :lol: :lol: :lol: :twisted:

PS: mai zi-mi din astea copiate cu axe si organe , invataturile noi ma ung la ficatul meu a-tehnic :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Noi 2011, 09:12

MuskMd scrie::lol: :lol: :lol:
1: s-o scos pokemonul, bine ca fac chinejii astia toate prostiile :lol:
2: aia cu dunga cu markerul nu e buna...daca se invarte si se nimereste inapoi fix in aceeasi pozitie :lol: :lol: :lol: :lol: si iti fura ochiu :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 22 Noi 2011, 09:14

ii multumesc melcului beat pt stropul de sare adus in discutie. Rulmentu aia mixt e ca podul cu doo benzi sau tratatul de pace dintre rulmenti si bucse....

bah, o iau si eu ca gigi...unde am folosit termenul de "rulment mixt"?
nu stau sa recitesc ce am scris, ca n-am timp, dar cred ca m-am referit la tipul miscarii arborelui sau la directia sarcinii...astea fiind si creterii de clasificare pentru lagare. a, mai vrei insectule, vino cu citate...si musai, mai multe intr-o postare. :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Noi 2011, 09:17

:lol: :lol: in loc sa zici simplu .. " cu placere!" :lol: :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Noi 2011, 09:18

MuskMd scrie::lol: :lol: :lol: ca sa fiu in ton cu DACA.... io nu am zis ca nu iegzista asa ceva pelica...aaaa pokemoane :D ....
dar tu te-ai chinuit olea cu gugle my friend sa gasesti ala ? :lol: :lol: :lol: :twisted:

PS: mai zi-mi din astea copiate cu axe si organe , invataturile noi ma ung la ficatul meu a-tehnic :lol: :lol: :lol: :lol:
ho bre, era doar un square bearing de cautat, bine gasesti si rulmenti patrati, cam asa ca - capu' lu gerula :lol:

Scrie răspuns