Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Problema este insa in cazul �iexpertilor�in strungarie, mecanica si alte domenii conexe ,caci nu pot sa iexplice cum de rulmentul se invirte de la inceputul inceputului si pina la sfirsitul sfirsitului..
Ipocritu sustine ca DACA axul se invarte.... DACA
N-a zis nimeni dar absolut nimeni ca axul trebuie sa se invarta in rulment sau ca rulmentul nu trebuie sa se invarta de la inceput pana la sfarsit! insa se pot aceste lucruri sa se intample.
A zis-o si ulk si melculbeat!
Medicamenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- semlecangheorghe
- veteran
cum vine aia ?semlecangheorghe scrie:Nu scrie nicaieri.Se vede cu ochiul liber la curado 201e al meu si la curado 51e a lui ULK.DACA... scrie:de unde deduci tu din citatul ala al producatorului ( sigur e fix ala producatoru !semlecangheorghe scrie:Io n-am treaba cu Tavi si inrebarea lui,ci vroiam sa iti arat ca producatorul admite cote mai lejere pentru unii rulmenti ,mai ales aia care se schimba des,asa se explica de intra axul usor si totusi antreneaza,
Acuma ,pa ma duc la lucru..) ca TOTUSI ANTRENEAZA ?
unde scrie ca antreneaza din prima si continuu ?
Tu sustii,contrariul adica, ca nu se invirte din prima.Vrei filmulet??
Nu ma fa ca ma duc la un amic ce are scule profesinale de filmat si pozat si iti fac videoclip cu dedicatie.
Daca sustii ipoteza ca rulmentul nu se invirte din prima si nici pina la capat,demonstreaza.
Eu iti spun ca la mine se invirte.Si la ULK.
Si te rog fii mai scurt in raspunsuri.Daca pui spatii mari intre propozitii sa stii ca nu dau impresia de continut,ci mai degraba de lipsa lui.
Si sper ca azi nu o sa-mi scrii varianta personala al romanului�Ana Karenina�si dupa aia sa plingi ca nu-ti apreciez opera..
adica tu imi dai drept argument
argument sau iexplicatie drept dovada...
din care nu reiese ce zici... CIII REIESE DIN MULINETA TA ?

bravo ma ! asa mai vi de acasa...
pe aia ca la ULK nu se invirte... ai uitato ?
ba... iti mai zic odata si iti repet ! io nu te-am contrazis in nici un fel ca nu exista mulinete la care cupleaza din prima
ci ... am zis ca daca ( asta ca sa intelegi chiar si tu... E CONDITIE ) se invirte liber in camasa atunci nu e nici o diferenta daca acolo e lagar sau rulment
tu ce **** mea contrazici aici ? tu contrazici cuvintul DACA ?
CONTRAZICI LIMBA ROMANA ?
nu crezi tu cind ti-.am zis io ca se invirte in el ?
pe ULK de ce nu il crezi ?
vrei musai sa pierd io vreme cu tine sa fac filmn sa-ti demonstrez tie ce ti-au zis atitia ?
ba... esti mai rau ca gerula !
ia demonstreaza-mi tu mie ca la toate ... dar la toate mulinettele se invirte din prima...
nu uita de aia a lu ulk la care nu se invirte...

ce pretentie ai tu ?semlecangheorghe scrie: Exact asta am si facut. Si pot sa sustin ce spun prin faptu-n sine.Problema este insa in cazul �iexpertilor�in strungarie, mecanica si alte domenii conexe ,caci nu pot sa iexplice cum de rulmentul se invirte de la inceputul inceputului si pina la sfirsitul sfirsitului..
Mitrutz sa nu dai tare,ca pun si io o pagina da buline sa stii![]()
sa-ti iexplic io de ce cupleza rulmentul chit ca intra lejer in el ?
poi ce ? iti sint io dator cu o iexplicatie la chestia asta ?
am facut io vreo afirmatie ca de ce cupleaza si de ce nu ?
nu !
nu am facut !
deci nu dau iexplicatii si nu-ti sint io tie dator la faza asta cu nimic !
cine e mai destept si stie... , daca are binevointa sa o zica...
la chestia asta esti intentionat si tendentios dar si insultator
e ca si cum io te fac pe tine prost pt ca nu sti nush ce formula astro fixca ba surcica !
nu mai fa tu pretenti ca tiganu la curu masii ca de ce nu o iexplic io ! capisci !
pur si simplu nu e datoria mea !
ps: ma pish pe mulineta ta chit ca se invirte rulmentu tot timpu inea sau ca nu se invirte !
ia´o si puneo in vitrina !
si diploma de argiument linga ea !
sa nu uiti de la mina pina la gura cit ai uzato doar pomenindo !
saraca... cre ca o si iesit din garantie..
.
ca rodaju sigur si lo facut pe forum la cafenea...
o mai pomenesti odata si tre s-ai faci schimbu de ulei , chloasa si segmentarea
- semlecangheorghe
- veteran