Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 21 Noi 2011, 22:52

pikeman scrie:ba io va las, aveti toate sansele sa dati in pisichichi, asta daca nu ati facut-o deja
eu nu vreau sa zic ca l-am cunoscut pe Eminescu de la o varsta asa frageda, creca pot fi util mie si societatii daca nu mai perd timpu prin arena asta, las pe altii care nu au ceva mai bun de facut in viata :twisted: :lol: :lol: :lol:
hai spor, poate va mai citesc la o cafa, desi cred ca Academia Catavencu e mai fun... :lol:
hai ma, nu te supara ca-ti taiem nasul.
macar din toata "arena" de acum , invatam cate ceva. :wink:
din trompeta aia de forum gen can-can, ce putem invata? :lol: ala nu merita atentia ta, ce dracu... :wink:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 22:55

melculbeat scrie:mah, frumosule homofob (ceea ce denota, ti-am mai zis ce)...nu am avut niciodata curiozitatea sa pescuiesc la cast, cu atit mai mult sa desfac vreo mulineta. eu doar am fost socat de infinitatea de ineptii pe care o poate spune cineva intr-o singura postare si urlind cit il tin bojogii. daca nu ai inteles caterinca, evident a fost prea fina pentru tine...evident ca a fost, ca altfel nu guitai ca porcu-njunghiat. totusi, eu te invit la o cafea, sa ne cunoastem mai intim.
revenind la subiect, astept sa-mi raspunda indianul, ca tu esti prea incrincenat...ranchiunoasa mica :roll:
poi acu suna ca nu stii nik dar ai opinii
si... ca sa te dai interesant te amesteci in discutie aiurea

in rest...
da ! ai si tu acolo ceva dreptate...
is olea supra turat ca mi se termina bateriile la taste ..
la cit am scris azi nici nu-i de mirare..

acum pe cinstite... sint oarecum dezamagit ca n-ai venit cu ceva concret la subiect cum de altfel ai promis...

pt ca sint sincer si eu interesat care ar fi amanuntul ala de face la unele mulinete sa cupleze rulmentul din prima cum zice Jiji ca a lui face

sti de ce mi-s curios ? pt ca pun pariu ca si la a lui tot asa usor intra axul in rulment

pun pariu ca nu e cum zice el... " cota pe cota "... caci altfel nu ar putea fi ansamblata

nah.. si asadar acolo tre sa fie ceva care il face sa se " lipeasca " de camasa si-n felu asta sa antreneze rulmentul...

io explicatia asta ... fix acu... nu o am la indemina... , ca nah... nu m-am gindit pina acu... dar derulez filmu si poate imi cade fisa...

ps : vezi ca te contrazici singur ! :lol: nah din cite inleg io nu iexista homofob homo... :lol:

dar tu poate stii mai ghine.. :lol: probabil e adevarat... ca tot ce seamana se aduna.. :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Noi 2011, 23:00

da mah, ai dreptate! te bagi la o cafea? a? hai cuceritorule, de femei!
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 21 Noi 2011, 23:03

melculbeat scrie:indiene, atita timp cit nu stiu exact ce fel de miscare face axul, pot sa-ti raspund doar cu variante teoretice.
daca axul se invirte in camasa interioara si singura miscare pe care o face este radiala, teoretic, este un defect de fabricatie.
daca axul se invirte in camasa interioara si face mai multe tipuri de miscare...radiala, axiala sau eliptica (eu la asta ma gindesc in cazul de fata, ca cine stie ce dracu' de sistem de echilibrare au mai inventat astia), e perfect normal ce se intimpla.
si daca stau sa ma mai gindesc, mai imi vin in minte variante.
pai cred ca era vorba despre o mulineta de bait.
eu banuiesc ca lagarul respectiv este un lagar radial cu directia sarcinii principale perpendiculara pe axa de rotatie. ma insel? vad ca te pricepi la rulmenti, miscari si forte.

in cazul de fata, lagarul preia forta tamburului, deci este un lagar radial.
la doua modele diferite de mulineta dar acelasi stil[bait), un ax se invarte in interiorul camasii iar la altul nu.
care-i defect si care-i normal?

eu mai stiu ca si cotele camasilor sunt facute dupa modul de utilizare al lagarelor. adica axul poate intra fortat in camasa interioara sau poate intra lejer. in cazul nostru, ambele mulinete au aceeasi sarcina si acelasi scop de folosire.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 23:03

melculbeat scrie:da mah, ai dreptate! te bagi la o cafea? a? hai cuceritorule, de femei!
cine ? io ? canceru muierilor ? :lol:

o sa zica lumea ca deja ne dam intilnire ca doi poponauti...

:lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 23:08

ne poate zice Jiji si ULK daca la alea... ale lor ... care cupleaza din prima... intra cumva axul fortat in camasa rulmentului sau... sau intra lejer

daca intra fortat... sper sa ne zica Jiji si cum o monteaza... :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 21 Noi 2011, 23:11

DACA... scrie:daca intra fortat... sper sa ne zica Jiji si cum o monteaza... :lol:
ma tu omori copilul din fasa. :lol: :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Noi 2011, 23:14

indiene, cum ti-am zis...mai ales ca e vorba de doua modele diferite, chiar ma gindesc ca e cine stie ce sistem eliptic pentru a echilibra cine stie ce. la fel, poate exista o miscare axiala de citiva microni si atunci asamblare nu se face la cota. trebuiesc studiate specificatiile fiecarui producator. daca vrei sa facem descompunerea fortelor si reactiunilor, crede-ma, e imposibil pe net. trebe creion, hirtie si multa bere...si se rezolva.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 23:16

ranga scrie:
DACA... scrie:daca intra fortat... sper sa ne zica Jiji si cum o monteaza... :lol:
ma tu omori copilul din fasa. :lol: :lol:
poi vroia musai scarmanat...

acu are ce... :lol:

ptiu drace ! sa vezi ... ca si asta e tot vreo " coincidenta " :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 23:20

sa vezi chestie...

m-am inselat !

nu se nume rocada...

ci " fuga din serai " :lol: