melculbeat scrie:mah, frumosule homofob (ceea ce denota, ti-am mai zis ce)...nu am avut niciodata curiozitatea sa pescuiesc la cast, cu atit mai mult sa desfac vreo mulineta. eu doar am fost socat de infinitatea de ineptii pe care o poate spune cineva intr-o singura postare si urlind cit il tin bojogii. daca nu ai inteles caterinca, evident a fost prea fina pentru tine...evident ca a fost, ca altfel nu guitai ca porcu-njunghiat. totusi, eu te invit la o cafea, sa ne cunoastem mai intim.
revenind la subiect, astept sa-mi raspunda indianul, ca tu esti prea incrincenat...ranchiunoasa mica

poi acu suna ca nu stii nik dar ai opinii
si... ca sa te dai interesant te amesteci in discutie aiurea
in rest...
da ! ai si tu acolo ceva dreptate...
is olea supra turat ca mi se termina bateriile la taste ..
la cit am scris azi nici nu-i de mirare..
acum pe cinstite... sint oarecum dezamagit ca n-ai venit cu ceva concret la subiect cum de altfel ai promis...
pt ca sint sincer si eu interesat care ar fi amanuntul ala de face la unele mulinete sa cupleze rulmentul din prima cum zice Jiji ca a lui face
sti de ce mi-s curios ? pt ca pun pariu ca si la a lui tot asa usor intra axul in rulment
pun pariu ca nu e cum zice el... " cota pe cota "... caci altfel nu ar putea fi ansamblata
nah.. si asadar acolo tre sa fie ceva care il face sa se " lipeasca " de camasa si-n felu asta sa antreneze rulmentul...
io explicatia asta ... fix acu... nu o am la indemina... , ca nah... nu m-am gindit pina acu... dar derulez filmu si poate imi cade fisa...
ps : vezi ca te contrazici singur !

nah din cite inleg io nu iexista homofob homo...
dar tu poate stii mai ghine..

probabil e adevarat... ca tot ce seamana se aduna..