Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 22:06

ranga scrie:Ipocritule, ce DACA ti-ai schimbat nick-ul,tot te-am recunoscut. Tu recunosti ca te-am recunoscut? :lol:
impooosibil... !

cum ?

nu am reusit sa te derutez nici pe tine cu mesajul ala in care zic ca-mi schimb nick-ul ? :lol:

nah... nu ! nu recuno nici in ruptul capului ! :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Noi 2011, 22:06

mai batozel, care stai prins in celula :lol: ca sa intelegi la ce ma refeream cu axul (patrat) si rulmentul cu camasa interioara patrata, ia de aci un exemplu in stea :

http://en.wikipedia.org/wiki/Rotating_spline

vezi "shaftul" din poza 2 care are o forma de stea cum se imbina cu rulmentul din poza 3? ia zai tu care stie tot, cele doua forme lasa loc de ambiguitati vis-a-vis de miscarea rulmentului pe ax? :lol: boul pamantului, pun pariu ca in imaginatia ta axul poate fi numai cilindric :lol:

si ca sa continuam cu problema

On wheeled vehicles, the axle may be fixed to the wheels, rotating with them, or fixed to its surroundings, with the wheels rotating around the axle

adica zice asa mai pe general ca axul poate fi fix pe roata , se poate roti o data cu roata sau poate fi fixat de alte obiecte
acu zi-ne si noua ce a fost de ras la afirmatia mea la care dai citat :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 22:11

semlecangheorghe scrie:Mitrutz a scris
n afara de asta... eu am cerut primul sa-mi dovediti mie...
Da cine esti tu sa-ti dovedim tie??De ce mi-as consuma timpul,pentru unul ca tine ?? :lol:

sint un nobady... , dar nu conteza cine´s io...

conteaza ca ati facut afirmatii si v-ati batut cu caramida in chiept ca asa si pe dincolo...

nu ti se pare cinstit... sa dovedesti cu barbatie ... ca un om mare... ca nu vorbesti prostii ?

practic... eu doar tiam dat sansa sa demonstrezi ca spui adevarul !

dar nah... voi si ala... the tungstenmaster dati jdemi de metri cu te miri ce...

faza cea mai dura e ca : VOI NU ATI REFUZAT DEMONSTRATIA... CII... ATI TRISHAT FACINDO !

acolo e buba si mai mare !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Noi 2011, 22:13

p.s. numa sa nu zici ca nu exista

Imagine

imi pare rau ca nu pot sa iti servesc placutul tau bocanc in gurita dar nu incape printre gratiile celulei in care esti inchis :lol: asa ca stai frumusel acolo si saliveaza dupa show-ul de aci :twisted:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 21 Noi 2011, 22:16

pikeman scrie:p.s. numa sa nu zici ca nu exista

Imagine

imi pare rau ca nu pot sa iti servesc placutul tau bocanc in gurita dar nu incape printre gratiile celulei in care esti inchis :lol: asa ca stai frumusel acolo si saliveaza dupa show-ul de aci :twisted:
pikemane, daca amesteci kkt-ul ala de forum si de om cu "disputele" de aici, iese un mare kkt. ala lasa-l unde-i este locul . rade ca sfecla in gura vacii de "gaura patrata" ...ce sa-i ceri daca atat poate?

aici e mai interesant. rulmentul e rulment si lagarul e lagar!:lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Noi 2011, 22:23

nah... eniuei... sa fi sanatos ! nu ma amesteca pe mine in discutii de casatorii de acelasi sex ! ok !

eu, sa te amestec pe tine? ce nebun esti, chiar ai fantezii cu mine.
din nefericire te amestecasi singur prin ceea ce ai aberat. si nu e de mirare...printre atitea gauri, un ax si neste lobrefeanti...te-ai descatusat. sa nu zici ca nu-i asa ca o sa fii ca ala de l-au prins cu poooola-n cooor si el urla ca nu ie-n coooor, ie pe linga cooooor :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 22:25

:lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Noi 2011, 22:26

Jiji... cum am mai zis .. , fiecare intelege ce vrea... :lol:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 21 Noi 2011, 22:27

indiene, daca nu ie nicio diferenta...ie mai multe. si pentru cine a facut putina injinerie, da' nu d-aia pe-ntuneric bezna sau pe goagal, e la mintea cocosului ca diferentele sint date de conditiile de utilizare si de cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca respectivul ansamblu :wink:
daca insisti, intru in detalii imediat
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Noi 2011, 22:29

DACA... scrie:Jiji... cum am mai zis .. , fiecare intelege ce vrea... :lol:
sau ce poate :lol:

Scrie răspuns