Hai ma, tu chiar esti incins, daca intr-o asemenea disputa jignesti un oras intreg...pt un amarat de rulment...sau lagar ce o fi el.ranga scrie: Avea dreptate jerula...la Caracal caruta cu prosti a avut doar un mic hop, de fapt s-a rasturnat la Arad! Cu scuzele de rigoare celorlalti useri din Arad.
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Ultima oară modificat 20 Noi 2011, 22:23 de către Adelin, modificat 1 dată în total.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Mi se pare total corect. Nici Gigi nu stia, insa lui i-a placut sa "aprofundeze".Adelin scrie: Io nu stiu ce e ala lagar, asa ca nu ma bag in discutii de mecanica fina, pt ca sunt atehnic total...
asta trebuia sa gaseasca inainte sa inceapa cu intepaturile pe aici.....Lagarele sunt organe de masini avand functia de sustinere si ghidare a arborilor si a osiilor cu miscare rotativa sub actiunea sarcinilor.....
pe unii ii bufneste rasul cand citesc ca lagarele au functii ca oamenii.
-
Ionut the carp
- veteran

-
melculbeat
- veteran

acu' nah, mai ride omu'! tre' musai sa te superi?
acum, o formulare corecta ar fi: lagarele sint organe de masini care au "rolul functional"...
si intrebarea ar fi: organele de masini cu rol functional de ghidare pentru elementele aflate in miscare de culisare cum se numesc?
acum, o formulare corecta ar fi: lagarele sint organe de masini care au "rolul functional"...
si intrebarea ar fi: organele de masini cu rol functional de ghidare pentru elementele aflate in miscare de culisare cum se numesc?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
nu m-am suparat.melculbeat scrie:acu' nah, mai ride omu'! tre' musai sa te superi?
mie mi se par corecte ambele formulari:
"au rolul functional de a.."
"au functia de a.."
si raspuns: lagare.
- semlecangheorghe
- veteran