Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 20:28

semlecangheorghe scrie:.Acuma va rupeti in figuri cu lagarele,pin acuma era problema daca se invirte sau nu axul in rulment..
Ceata lu �pyty-boy�...acuma cind ULK o confirmat ca axul nu se invirte in rulment,alta manevra nu aveti decit sa �umblati�la �sensul�rulmentului..�
ULK scrie:Zici de rulmentul din butonul de tensiune ? Atinge exact cat atinge si restul...adica lejer. Undeva are si ipocritu' dreptate...Daca invarti tamburul cu butonul scos..poti vedea ca acel rulment se invarte doar cand taburul are viteza mare..cand incetineste, axul se invarte fara sa antreneze rulmentul. Daca la tine nu se invarte deloc..atunci putina curatare nu strica.
noh uite cum zice tot ULK... ca se invirte axul in rulment

apoi a zis ca la altele nu se invirte

ei si ?

si Ranga ti-a zis asta ... ca la unlele se invirte si la altele nu ?

pe mine nu m-ai auzit sa zic ca la toate e la fel intr-un fel sau altul !

cu ce ai tu mai mare dreptate in conditiile sctrict clare postate de mine ... CA DACA ...

RETINE...

DACA ...

DACA E CUVINTUL CHEIE... ,

DACA SE INVIRTE AXUL IN RULMENT E TOT UNA DACA ACOLO E RULMENT SAU LAGAR

aud ? baga !

hai ca din mesajul citat mai sus CLAR REALIZEZI DINSTINCTIA AIA FACUTA DE MINE !

deci... : cu ce ma contrazici si unde ?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 20:30

Adeline , lasa-l sa descarce tot. Pe urma ma urmareste prin forum mai ceva ca pe jerula. Asa a facut si cu Tavi, Miky, Dumitru si altii. De cate ori are ocazia baga batul prin gard.
Cu mine nu vreau sa faca asta pentru ca am distruge forumul. Lasa-l sa scoata tot din el.
Daca el interpreteaza acum afirmatiile, scrise de 1 ora, dar peste o saptamana? Ar fi in stare sa zica ca am afirmat ca rulmentu-i patrat.

Pana una alta , de ce nu pune citatele alea unde a inteles el ca rulmentu-i din bronz si etc????
Asa vede toata lumea cat de neghiob e!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 20:34

ipocritu scrie: DACA SE INVIRTE AXUL IN RULMENT E TOT UNA DACA ACOLO E RULMENT SAU LAGAR
asta era cheia! :lol:

tu ce intelegi Adelin din afirmatia lui ipocritu ? :roll:

Explica-i si bobinei.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 20:35

n-auzi de unde ?

de acolo ca io ziceam ca a mea are lagare din bronz

faceti voi legatura... ca io nu pot ! :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 20:36

ranga scrie:
semlecangheorghe scrie:Perversule,nu mai o da cotita cu aluzii pa la Gerula,ca nu faci decit sa confirmi ca esti pe linga subiect, si n-ai argumente..Acuma va rupeti in figuri cu lagarele,pin acuma era problema daca se invirte sau nu axul in rulment..
Da mai cretinel, axul se poate invarti in rulment. DA! Ce rol are atunci rulmentul, nu de lagar?(lagar prin alunecare). Anti-talent ce esti.

semlecangheorghe scrie: Da mai Rango,ce zici de Adelin asta ce ma

baga la inaintare??Urit din partea lui nu-i asa??
Da ma, da. Te urca in tren si te trimite la Bucuresti sa vezi si tu capitala fara ca tu sa stii. Pune pariu pe tine ca pe un sclav ce esti. Te simit mai bine?
Razvan te face mai nebun ca jerula.

Mai vrei? Ti-o freci acum de bucurie ca am scris pe forum?
Rango la mine nu se invirte in rulment.Se poate numai in mintile voastre bolnave.Sau ma rog daca este uzat,defect,rebut,etc..
Ia nota de atitudinea lui Adelin.El nu stie ceea ce noi stim....Psihanalist de doi bani de restu cuie,vezi-ti mai mucos cu diploma de „tribul„tau,bine??Si nu-ti baga nasul in treburile altora..Ai priceput sau trebuie sa-ti desenez??Caci la intrebarile cu lagarele de alama vaz ca n-ai raspuns ci o dai cotita..„ca se mai invirt„

Si pentru a cita oara , aizis ca nu mai mi te adresezi...n-ai atita stapinire de sine sa o faci??Ei bine hai sa-ti dau eu un exemplu,javruta ce esti...de acum incolo nu esti decit un bagacios fara discernamint care ia propriile halucinatii drept realitate ,si se baga in viata omului fara ca cineva sa-i cera acest lucru..Asa ca :arrow: :arrow: ramii si mesteca-ti maselele,doar doar scoti ceva inteligent din tine..
Citeste ultima postare a lui Adelin si compara cu scenariile bolnave din mintea ta.Nu o da pe evazive,ca le am scrise..Si daca ai vreo urma de inteligenta in tartacuta aia ce-ti tine loc da cap pune punct aici ,cum pun si eu..pa.Salutari lui Bachus...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 20:43

semlecangheorghe scrie:pune punct aici ,cum pun si eu..pa.Salutari lui Bachus...
doamne ajuta! numai sa nu te vaz in spatele meu prin forum asa cum faci cu altii, curva penala ce esti! :arrow:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 20:44

semlecangheorghe scrie:Rango la mine nu se invirte in rulment.Se poate numai in mintile voastre bolnave.Sau ma rog daca este uzat,defect,rebut,etc..
.
vrei sa zici caci si ULK are minte bolnava ? :lol: :lol: :lol: :lol: ca nah... si lui ii se invirte... :lol: :lol: :lol: :lol:

ba gerula.... , daca la tine c-ai fi strimbat draqu axu in ea asamblindo fortat de nu mai mere ca inainte.... nu ti se invirte... aia nu insemna ca restul... celor carora li se invirte au luat marfa nashpa ...

spune drept... timplaru lu tata... ce-ai bagat la ax ? pana din rumegus ?

iepoxi ? lipchici iexpres ?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 20 Noi 2011, 21:35

gigi, potoleste-te...ca sa eviti sa fii amenintat cu bataia :lol: :lol: :lol:
tare mult mi-a placut aia cu: lagarele si rulmentii are fonctii diferite, de parca ie oameni. pe unul il facem presedinte, ca ie smecher si are bile si p-alalalt, vedem noi :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 21:58

melculbeat scrie:tare mult mi-a placut aia cu: lagarele si rulmentii are fonctii diferite, de parca ie oameni.
a fost o exprimare data in graba :? insa o poate intelege oricine. explica-i tu mai detaliat ca are nevoie. :wink:
altceva?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Noi 2011, 22:05

ranga scrie:
ipocritu scrie: DACA SE INVIRTE AXUL IN RULMENT E TOT UNA DACA ACOLO E RULMENT SAU LAGAR
asta era cheia! :lol:

tu ce intelegi Adelin din afirmatia lui ipocritu ? :roll:

Explica-i si bobinei.
Io nu stiu ce e ala lagar, asa ca nu ma bag in discutii de mecanica fina, pt ca sunt atehnic total...dar am incercat sa urmaresc ce ati vorbit voi.Era interesant pana la un punct, apoi totul a fost diluat de jigniri.
Bine ca discutia s-a mutat la arena ca iar se ceea interventie de la curte. :oops:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns