Pacaliciule,atot stiutor,esti patetic..nu mai stii cum sa o dai la intors...ranga scrie:semlecangheorghe scrie:Esti asa de umflat in pene ,tu si celalat incit nu stiti a vorbi decit cu atacuri la persoana..semlecangheorghe scrie:si revino,fira-ai al naibii,da revino treaz si apoi vorbim..
![]()
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Pacaliciul care este mult mai tanar decat tine, iti da clasa!semlecangheorghe scrie:Pacaliciule,atot stiutor,esti patetic..nu mai stii cum sa o dai la intors...ranga scrie:semlecangheorghe scrie:Esti asa de umflat in pene ,tu si celalat incit nu stiti a vorbi decit cu atacuri la persoana..semlecangheorghe scrie:si revino,fira-ai al naibii,da revino treaz si apoi vorbim..
![]()

Lamureste-ma cum o dau la intors ca m-ai facut curios.
- semlecangheorghe
- veteran
iar minti !semlecangheorghe scrie:Acuma nu mai stiu pe unde sa scoata camasa![]()
Caci vor sa zica ca lagar e totuna cu rulment..Patetic..Caci Ipocritu cind a zis�lagare de bronz�,se ginde la rulmenti,nu??Asha-i ipocrite??Iaste rulmenti de bronz sau alama??Poate,daca iai un paharel in plus..
citeazama unde zic io lucrurile alea !
Bai, tu chiar esti pacalici!semlecangheorghe scrie:Simplu,pina acuma vorbeam ca axul se invirte sau nu in rulment,acuma punem la bataie sintagma lagar-rulment..Vezi pretenu tau ipocrituo fugit si te-o lasat in fata..
Exista rulmenti pe role din alama??Sau bronz??Poti raspunde?

Ia citeste ma mai in urma sa vezi ca ti-a zis cineva si treaba asta. Axul se poate invarti in rulment! Nu e general valabil insa se poate intampla. Ce dracu nu pricepi?
In cazul ala rulmentul e fix lagar prin alunecare(fugi la dex ca altfel iti prinzi urechile).
Ipocritu n-a fugit, e aici. Sta si rade de tine.

Asta numesti tu ca o dau la intors?

Apropo, aia cu doi de "i" cum e? L-ai intrebat pe ala mic cum e corect? Oricum te-ai facut de kk dar macar invata din greseli.

tu ma vezi fugit ?semlecangheorghe scrie:Simplu,pina acuma vorbeam ca axul se invirte sau nu in rulment,acuma punem la bataie sintagma lagar-rulment..Vezi pretenu tau ipocrituo fugit si te-o lasat in fata..
Exista rulmenti pe role din alama??Sau bronz??Poti raspunde?
iaca nu ma pot pisha de tine... , tre sa umblu cu computerul de git si sa stau logat non stop.... , nu ?
Cum adica sa se invarta axul in rulment Gigi?Ce tot vorbiti p'acilea zau?Io unu'n-am vazt nicaieri asa ceva,aia-i uzura deja pe ax.Sincer n-am urmarit discutiile foarte atent,dar eu stiu doo feluri de lagare:alunecare si rostogolire,hai trei,si combinate.Superior?Clar, cel de rostogolire,adica rulmentii cu bile,role sau ace.
Mahhh,sunt in tema dau bruiez si io p'acilea? 

- semlecangheorghe
- veteran
Aha,„acuma se poate intimpla„. Axul se poate invarti in rulment! Nu e general valabil insa se poate intampla.

Pina acuma „rulmentul era totuna cu lagarul„

Sinteti jalnici amindoi ,nu mai stiti pe unde sa scoateti camasa...
Sau vreti sa va pun filmulet cu faptul ca rulmentul se invirte cu tot cu ax??
Rango de ce nu-mi raspunzi la intrebare,inteligentule??
Ipocritu a zis ca are la vechiul ambasador „lagar de alama„Nu-l mai citez ca mi-e lene sa caut si nu merita efortul..Te intreb geniule tehnic,exista lagar de alama??Daca da, am gresit..Daca nu am gresit ,Dumitru se referea la bucse??Hai raspunde..Oricum buna incercarea de a trage de timp,pina cauti pe Google..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.