Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 19:13

ranga scrie:
semlecangheorghe scrie:Esti asa de umflat in pene ,tu si celalat incit nu stiti a vorbi decit cu atacuri la persoana..
semlecangheorghe scrie:si revino,fira-ai al naibii,da revino treaz si apoi vorbim..

:lol: :lol:
Pacaliciule,atot stiutor,esti patetic..nu mai stii cum sa o dai la intors...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 19:18

semlecangheorghe scrie:
ranga scrie:
semlecangheorghe scrie:Esti asa de umflat in pene ,tu si celalat incit nu stiti a vorbi decit cu atacuri la persoana..
semlecangheorghe scrie:si revino,fira-ai al naibii,da revino treaz si apoi vorbim..

:lol: :lol:
Pacaliciule,atot stiutor,esti patetic..nu mai stii cum sa o dai la intors...
Pacaliciul care este mult mai tanar decat tine, iti da clasa! :lol:
Lamureste-ma cum o dau la intors ca m-ai facut curios.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 19:23

Simplu,pina acuma vorbeam ca axul se invirte sau nu in rulment,acuma punem la bataie sintagma lagar-rulment..Vezi pretenu tau ipocrituo fugit si te-o lasat in fata..

Exista rulmenti pe role din alama??Sau bronz??Poti raspunde?

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 19:29

semlecangheorghe scrie:Acuma nu mai stiu pe unde sa scoata camasa :lol: :lol: Caci vor sa zica ca lagar e totuna cu rulment..Patetic..Caci Ipocritu cind a zis�lagare de bronz�,se ginde la rulmenti,nu??Asha-i ipocrite??Iaste rulmenti de bronz sau alama??Poate,daca iai un paharel in plus..
iar minti !

citeazama unde zic io lucrurile alea !

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 19:31

semlecangheorghe scrie:Simplu,pina acuma vorbeam ca axul se invirte sau nu in rulment,acuma punem la bataie sintagma lagar-rulment..Vezi pretenu tau ipocrituo fugit si te-o lasat in fata..

Bai, tu chiar esti pacalici! :lol:
Ia citeste ma mai in urma sa vezi ca ti-a zis cineva si treaba asta. Axul se poate invarti in rulment! Nu e general valabil insa se poate intampla. Ce dracu nu pricepi?
In cazul ala rulmentul e fix lagar prin alunecare(fugi la dex ca altfel iti prinzi urechile).

Ipocritu n-a fugit, e aici. Sta si rade de tine. :lol:

Asta numesti tu ca o dau la intors? :lol: :lol: :lol: Nu uita ca tu ai fost ala care a inceput tot circul...ca acum sa-mi zici mie ca raspund cu atacuri la persoana.

Apropo, aia cu doi de "i" cum e? L-ai intrebat pe ala mic cum e corect? Oricum te-ai facut de kk dar macar invata din greseli. :wink:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 19:33

semlecangheorghe scrie:Simplu,pina acuma vorbeam ca axul se invirte sau nu in rulment,acuma punem la bataie sintagma lagar-rulment..Vezi pretenu tau ipocrituo fugit si te-o lasat in fata..

tu ma vezi fugit ?

iaca nu ma pot pisha de tine... , tre sa umblu cu computerul de git si sa stau logat non stop.... , nu ?

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 19:35

din pacate nu lucreaza cu citate

jiji... numai la mesaje cu citate raspund !

:arrow:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 19:36

semlecangheorghe scrie:Simplu,pina acuma vorbeam ca axul se invirte sau nu in rulment
acum am vazut semnatura ipocritului. :lol: citeste-o!

vezi ca am zis mai sus: nu e general valabil. asta ca sa nu mai interpretezi si afirmatia asta. :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Noi 2011, 19:40

Cum adica sa se invarta axul in rulment Gigi?Ce tot vorbiti p'acilea zau?Io unu'n-am vazt nicaieri asa ceva,aia-i uzura deja pe ax.Sincer n-am urmarit discutiile foarte atent,dar eu stiu doo feluri de lagare:alunecare si rostogolire,hai trei,si combinate.Superior?Clar, cel de rostogolire,adica rulmentii cu bile,role sau ace. :? Mahhh,sunt in tema dau bruiez si io p'acilea? :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 19:44

. Axul se poate invarti in rulment! Nu e general valabil insa se poate intampla.
Aha,„acuma se poate intimpla„ :lol: :lol: :lol:
Pina acuma „rulmentul era totuna cu lagarul„ :lol: :lol:

Sinteti jalnici amindoi ,nu mai stiti pe unde sa scoateti camasa...
Sau vreti sa va pun filmulet cu faptul ca rulmentul se invirte cu tot cu ax??
Rango de ce nu-mi raspunzi la intrebare,inteligentule??
Ipocritu a zis ca are la vechiul ambasador „lagar de alama„Nu-l mai citez ca mi-e lene sa caut si nu merita efortul..Te intreb geniule tehnic,exista lagar de alama??Daca da, am gresit..Daca nu am gresit ,Dumitru se referea la bucse??Hai raspunde..Oricum buna incercarea de a trage de timp,pina cauti pe Google..

.

Scrie răspuns