Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 20 Noi 2011, 18:45

cociuba.dalin scrie:
ranga scrie:
cociuba.dalin scrie:lagarul e lagar rulmentul e rulment, uitatzi-va in dex ce-i lagar si ce dreaq este rulmentul. PA

tu de unde esti nene, tot din Arad? ai auzit de lagar pe bile? stii ce e ala? :lol:

ps: mai sunteti multi?
Da tot din arad, dar am sustinut eu ca nu-i tot un dreaq? :lol: , evident nu am citit tot sa vad cine ce abereaza ....., sall :lol:

Ioi Gigi si rulmentul nu treb sa intre usor presat? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Poi cum sa fie tot un dreaq Mah Tata? Unu` se aplica pe ax, iar pe celalalt se sprijina axu` :wink: .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 18:51

Acuma nu mai stiu pe unde sa scoata camasa :lol: :lol: Caci vor sa zica ca lagar e totuna cu rulment..Patetic..Caci Ipocritu cind a zis„lagare de bronz„,se ginde la rulmenti,nu??Asha-i ipocrite??Iaste rulmenti de bronz sau alama??Poate,daca iai un paharel in plus..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 20 Noi 2011, 18:51

Salut, io m-am gandit ca de maine sa sustin ca pamantul este trapezoidal :lol: ! :lol: ma vei credea, cred ca era mai usor daca puneai niste lincuri sa ne dumirim noi astia mai grei de cap :lol: :lol: :lol: , serios daca spun ca planeta ii patrata ma crezi? :lol: :lol:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 20 Noi 2011, 18:52

Nu va grabiti :lol: .

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 20 Noi 2011, 18:54

Unde sa ne grabim :lol: , ce de maine pamantu-i triunghi? :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Noi 2011, 18:55

ba, ati faramat topicu

aci nu e Lagar, e Arena :lol: pentru cei care nu se pricep la mecanica fina, recomand

http://www.forum.tehnium-azi.ro/forum/7 ... nica-fina/

cu atatea genii intr-ale mulinetelor io ma mir ca nu e fabrica si in Romania

din pacate Uzina Tractorul Brasov a cam fost pusa la pamant, chiar zilele astea au daramat ultimele hale , vor sa faca mall, deci din pacate ratez ocazia sa am fabrica Daiwa langa casa, totusi Shimano poate investi in zona la Tohan :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Noi 2011, 18:58

problema romanului e ca s-a nascut inginer...fara diploma :lol:

un nebun o aruncat un lagar in mulineta si amu 10 insi se chinuie sa ii inteleaga rostul :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 19:00

miyagi scrie:Poi cum sa fie tot un dreaq Mah Tata? Unu` se aplica pe ax, iar pe celalalt se sprijina axu` :wink: .
Miyagi, sunt doua mari categorii:

-lagare prin alunecare(bucsa daca vrei sa-i zici asa)

-lagare prin rostogolire(rulmentii). astia din urma au mai multe forme si tipuri de constructie, nu intram in detalii.

Rulmentul este un lagar!

In discutia noastra nu asta era confuzia. Ipocritu' n-a vrut sa spuna ceea ce presupune din nou Gigi. :lol: Dar lasa-l in pace sa-si faca numarul.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 19:04

semlecangheorghe scrie:Esti asa de umflat in pene ,tu si celalat incit nu stiti a vorbi decit cu atacuri la persoana..
semlecangheorghe scrie:si revino,fira-ai al naibii,da revino treaz si apoi vorbim..

:lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 19:08

Ipocritu a azis ca vechiul lui ambasador e pe lagare de alama...Eu am inteles bucse,caci nu cred sa fie rulmenti pe role,daca vrei sa le zici asa ,din alama sau bronz..Uite ce zice Google daca dai sa caute lagare de alama
http://www.practicmagazin.ro/cautprodus ... alama.html
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns