Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 20 Noi 2011, 16:02

Hooo..ca eu acolo vorbeam strict despre Quantum Smoke...si despre Quantumuri..ma adresam lui niki nustiu cum(tot Quantumuri are)....si lui Sorin, care e mare expert in Quantumuri :). Deci inca odata..in Smoke...se opreste rulmentul cu destul inainte sa se opreasca axul din invartit.

Dumitru...nu imi baga in gura ca eu am zis...si despre Abu si despre Curado..Am zis de Smoke....atat.

Acum..ca tot ma-ti facut curios..am incercat la Curado...si da....se invarte rulmentul pana in ultima clipa..indiferent ce viteza ii dau tamburului.....Concluzia si restul...las pe voi, ca nu tin partea nimanui.

Doar ca m-a deranjat,ca de prea multe ori apare numele meu, de parca eu am dat un verdict general valabil...si in caz ca se adevereste ca nu e asa, sa aveti dupa ce va ascunde. .."Pai ULK a zis " :)

Nu am zis in general...vorbeam despre o mulineta anume...pe care nu o are nici Gigi si nici altii...care tot au dat citatul meu, despre ea...
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 20 Noi 2011, 16:59

ipocritu scrie:
miyagi scrie: Moammaaaaaa ce ipocrit ai fo?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arde-l Jiji ca n-o priceput cu ie cu axu`.
sa pricep ce ?

ca la el nu se invirte iar la alti DA ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pt asta sa ma arda ?

:lol: :lol: :lol: :lol:
Breh! La cat de baiat fin e Gica nu te-ai gandit decat ca a bagat tarnacopu-n molineta. Nu te grabi.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 17:00

ULK scrie:Hooo..ca eu acolo vorbeam strict despre Quantum Smoke...si despre Quantumuri..ma adresam lui niki nustiu cum(tot Quantumuri are)....si lui Sorin, care e mare expert in Quantumuri :). Deci inca odata..in Smoke...se opreste rulmentul cu destul inainte sa se opreasca axul din invartit.

Dumitru...nu imi baga in gura ca eu am zis...si despre Abu si despre Curado..Am zis de Smoke....atat.

Acum..ca tot ma-ti facut curios..am incercat la Curado...si da....se invarte rulmentul pana in ultima clipa..indiferent ce viteza ii dau tamburului.....Concluzia si restul...las pe voi, ca nu tin partea nimanui.

Doar ca m-a deranjat,ca de prea multe ori apare numele meu, de parca eu am dat un verdict general valabil...si in caz ca se adevereste ca nu e asa, sa aveti dupa ce va ascunde. .."Pai ULK a zis " :)

Nu am zis in general...vorbeam despre o mulineta anume...pe care nu o are nici Gigi si nici altii...care tot au dat citatul meu, despre ea...
HOOO ca nu ti-a bagat nimeni vorbe in gura !

de unde intelegi tu ca io am afirmat ca ai zis de abu si curado ?

n-am zis !

m-ai auzit pe mine vorbind de curado ? nu ! atunci in ce context ti sa nazarit ca iti bag vorbe in gura ?

am zis fix ce ai zis ! si te-am si citat sa nu exite neintelegeri

poate ca tu vorbeai de mulineta de care zici... DAR MI-AI DAT DREPTATE CIND AI CONSTAT CA SE INVIRTE AXUL IN RULMENT IAR RULMENTUL CUPLEAZA DOAR LA VITEZE MARI !

asai ? ai zis asta sau nu ?

ti se pare not fair sa pomenesc faza asta ori de cite ori asta in mod repetat intreba acelasi si acelasi lucru ?

e vina mea ca intelege ce vrea si suna ca o placa zgiriata ?

sory... nu credeam ca e asa mare deranj pt domnia ta... sa-i zic... " vezi ba ... ca si aia ti-au ziso "

asta te dernajeaza pe tine ?

nu era ca argument... dar nah... poate pe mine nu ma crede... :lol:

noh... io unu cind am facut afirmatia in cauza... , ca daca nu e asa fix... asa exact ... si axul se invirte in rulmet ... atunci e indiferent daca acolo e rulment sau lagar

deci e clar ! m-am referit in principiu si la modul general !

aceiasi constare ai facuto si tu ! acelasi lucru ii la argumentat si rine

asai ?

acu el vine si pune prioblema altfel

si se ia de mine

indoind afirmatia mea...

poi DACA el are asa exact axul... si lui ii cupleaza din prima... , CE LEGATURA AREA ASTA CU AFIRMATIA MEA ?

NU ARE !

alte conditii alt bal alt scandal !

DAR II PLACE SA BATA APA IN PIUA SI CAUTA SCANDAL

ATITA TOT !

gigi... , vrei sa combati vreo idee de a mea ? citeazo si apoi in acelasi mesaj combateo !

pina nu faci asta nu am cu cine sta de vorba

jocul asta de´a gerula nu ma pasioneza... e prea fumat !

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 17:01

miyagi scrie:[
Breh! La cat de baiat fin e Gica nu te-ai gandit decat ca a bagat tarnacopu-n molineta. Nu te grabi.

nush care dintre noi se grabeste...

mai bine roagal sa-ti zica pe cinstite ashe... daca de cind o demontat molineta ii mai merge ca´nainte... , si porma mai vorghim ! ghine ? :lol:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 20 Noi 2011, 17:09

ipocritu scrie:
miyagi scrie:[

nush care dintre noi se grabeste...

mai bine roagal sa-ti zica pe cinstite ashe... daca de cind o demontat molineta ii mai merge ca´nainte... , si porma mai vorghim ! ghine ? :lol:
Ghini `ai da` nu te grabi. Inc-o data-ti zic. Tu nu-l cunosti pe Gigi. Iti despica si despicatu`-n 16 ca nu vorbbea el degeaba si punea intrebari.
Acu` pa mine sa ma scuzi ca mi-am permis o gluma.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 17:14

eeee , asa mai zic si io...

daca il cunosti tu... inseamna ca sigur are dreptate ! :lol:

acu intrebare vine... la ce oare are dreptate ?
care crezi tu ca-i diferenta noastra de opinii ?

macar intelegi cu ce se contrazice el ? sau doar te bagi ca... :lol:

sau dreptatea aia e ceva absolut... la orice... ? :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 17:31

va place semnatura mea ? :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 17:34

sory ... nush de ce nu o posteaza...

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 20 Noi 2011, 17:47

Frate io cred ca voi despicatzi bobu de praf in 4 fara sens,
ati scimbat odata voi rulmenu la masina voastra, io da, la o piesa de calitate camasa interioara si exterioara sunt extrem de stramt bagate, alunecarea se face intre cele 2 camasi prin bile....., daca axul se invarte in camasa a fost proiectata PROST scula sau are uzura prematura.. lagarul e lagar rulmentul e rulment, uitatzi-va in dex ce-i lagar si ce dreaq este rulmentul. PA

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 18:05

cociuba.dalin scrie:lagarul e lagar rulmentul e rulment, uitatzi-va in dex ce-i lagar si ce dreaq este rulmentul. PA

tu de unde esti nene, tot din Arad? ai auzit de lagar pe bile? stii ce e ala? :lol:

ps: mai sunteti multi?

Scrie răspuns