ULK scrie:Hooo..ca eu acolo vorbeam strict despre Quantum Smoke...si despre Quantumuri..ma adresam lui niki nustiu cum(tot Quantumuri are)....si lui Sorin, care e mare expert in Quantumuri

. Deci inca odata..in Smoke...se opreste rulmentul cu destul inainte sa se opreasca axul din invartit.
Dumitru...nu imi baga in gura ca eu am zis...si despre Abu si despre Curado..Am zis de Smoke....atat.
Acum..ca tot ma-ti facut curios..am incercat la Curado...si da....se invarte rulmentul pana in ultima clipa..indiferent ce viteza ii dau tamburului.....Concluzia si restul...las pe voi, ca nu tin partea nimanui.
Doar ca m-a deranjat,ca de prea multe ori apare numele meu, de parca eu am dat un verdict general valabil...si in caz ca se adevereste ca nu e asa, sa aveti dupa ce va ascunde. .."Pai ULK a zis "
Nu am zis in general...vorbeam despre o mulineta anume...pe care nu o are nici Gigi si nici altii...care tot au dat citatul meu, despre ea...
HOOO ca nu ti-a bagat nimeni vorbe in gura !
de unde intelegi tu ca io am afirmat ca ai zis de abu si curado ?
n-am zis !
m-ai auzit pe mine vorbind de curado ? nu ! atunci in ce context ti sa nazarit ca iti bag vorbe in gura ?
am zis fix ce ai zis ! si te-am si citat sa nu exite neintelegeri
poate ca tu vorbeai de mulineta de care zici... DAR MI-AI DAT DREPTATE CIND AI CONSTAT CA SE INVIRTE AXUL IN RULMENT IAR RULMENTUL CUPLEAZA DOAR LA VITEZE MARI !
asai ? ai zis asta sau nu ?
ti se pare not fair sa pomenesc faza asta ori de cite ori asta in mod repetat intreba acelasi si acelasi lucru ?
e vina mea ca intelege ce vrea si suna ca o placa zgiriata ?
sory... nu credeam ca e asa mare deranj pt domnia ta... sa-i zic... " vezi ba ... ca si aia ti-au ziso "
asta te dernajeaza pe tine ?
nu era ca argument... dar nah... poate pe mine nu ma crede...
noh... io unu cind am facut afirmatia in cauza... , ca daca nu e asa fix... asa exact ... si axul se invirte in rulmet ... atunci e indiferent daca acolo e rulment sau lagar
deci e clar ! m-am referit in principiu si la modul general !
aceiasi constare ai facuto si tu ! acelasi lucru ii la argumentat si rine
asai ?
acu el vine si pune prioblema altfel
si se ia de mine
indoind afirmatia mea...
poi DACA el are asa exact axul... si lui ii cupleaza din prima... , CE LEGATURA AREA ASTA CU AFIRMATIA MEA ?
NU ARE !
alte conditii alt bal alt scandal !
DAR II PLACE SA BATA APA IN PIUA SI CAUTA SCANDAL
ATITA TOT !
gigi... , vrei sa combati vreo idee de a mea ? citeazo si apoi in acelasi mesaj combateo !
pina nu faci asta nu am cu cine sta de vorba
jocul asta de´a gerula nu ma pasioneza... e prea fumat !