Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 07:44

Si in ceea ce priveste ,ce a zis Tavi, e drept n-am folosit termenii corecti.La „frecare in puncte”,este mult mai corect frecare prin rostogolire..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 20 Noi 2011, 08:28

io zic una, tu arunci pastila, si incepe dansul :D
si acum te plangi ca de ce au sarit mai multi pe tine mai Gigi :lol:

sau na, asa se vede din coltul asta de tastatura :P

Acuma, dragalasenie sau nu, is nejte treburi din batrani care se zic la faza asta :D :lol:

Iar Tavi este un artist al frecarii :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 08:48

:lol: :lol: :lol: Bone ,brae.n-o sa mai arunc pastile.O sa le basculez :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 08:50

Da acu pa bune, ca io asta am vreut sa te intreb ,da s-au bagat altii in fata, de ce ai ales o mulineta pe rulmenti in loc de una pe bucse??Vorbes serios ,nu-i pastila nici mishto.Specific ,caci,vaz ca sint multi care ard de nerabdare sa rastalmaceasca ce am zis..Deci, de ce rulmenti si nu bucse?

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 20 Noi 2011, 09:03

direct tehnic. Fara pastile samd .
la fly rulmentul samd nu influenteaza cu absolut nimic lansarea. deci personal mi se rupe de rulmenti si nu faptul ca are 1-2-3 rulmenti sau bucse a fost argument in achizitie :D
cum ziceam , "varu" a zis uite ce am de vanzare, bani buni, scula faina si mare, la care eu am gandit : "pt batul ce va sa fie" .... La mine e utilitate gigi nu fite, iar lansarea sta in mana aruncatorului nu in ochii privitorului .
La mulinetele de fly firul il orientezi tu pe mulineta, nu ai nevoie de nuj ce elyptic bullshit mega system .Nuai nevoie de rulment la galet, firul leaca tzeava de pe tambur la inele; daca se pupa la ce marime ai nevoie si are frana durabila si reglabila pe plaja de care ai nevoie la pestele pe care il urmaresti.... e buna. Daca are si greutatea potrivita sa echilibreze batul e super. Daca mai incanta si ochiul, aia e bonus, pt aia care au si placerea asta :D

revenind la ontopicul offtopic :lol: :lol: nu am urmarit intreaga discutie dar tu , si noi , stim ca tu ai o indarjire aparte in discutii, iar indarjirea aia uneori te impinge sa dai deoparte niste nuante, si uite asa, din nuanta in nuanta data deoparte, se duce dracul si discutia.... Nu ma intelege gresit nu ti-o zic cu nici un fel de repros sau rautate, dupa capul meu tu esti al nostru :lol: si esti o pata de color pe situl asta... numa ca nu esti singura pata de culoare :D

PLM....nuj daca am fo foarte coerent....inca nu am reuist sa beu cafeua :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 09:21

Sint dezolat ca sint o pata de culoare.O sa cer „pic-ul„ de la fiu-meu... :lol:

mersi de raspuns la mulineta ..Si eu am una da nustiu cum e mai bine..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 20 Noi 2011, 10:06

e mai bine asa cum indeplineste ce vrei tu....
daca vrei sa faca cartofi prajiti, si face, e perfecta....
daca vrei sa tina firul bine sa nu-l incurce si rezolva chestia asta, iar e perfecta ....
nu exista solutie general valabila in pescuit, si asta o cam invatam toti pe pieile proprii :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 10:20

semlecangheorghe scrie: Eu am doua mulinete ,un curado si un abu.Am desfacut tension knob-ul la fiecare,de fapt le-am dat jos,si le-am data sa se invirta la liber,ca si in lansare...Se invirte rulmentul ,pe masura ce viteza tamburului e mare,apoi scade...dar tot se invirte..

Ipocritul a zis ca rulmentul se comporta ca si un lagar,ori un lagar nu se invirte deloc..

Eu am sustinut ca se invirte,motivind ca altfel nu s-ar uza..ajungind sa scoata zumzaitul acela de care vorbesc unii..
Asta-i tot..
iar vorbesti prostii !

iar incepi sa-mi donezi afirmatii...

IAR ESTI PE LINGA !

nu mai rascolesc sa-ti dau citat cu ce am zis ... , ca nu are rost...

telefonu fara fir nu si-a luat pastilutele... :lol:

pa ! :arrow:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 10:26

semlecangheorghe scrie:acu ca l-am bagat oleac la inghesuiala,trebuia sa ma atinga cu ceva ,nu??.
:lol:

Jiji... acu nush... din auzite... , cica daca joci prea mult timp biliard de buzunar .... s-ar putea sa ai vedenii de astea..

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 11:25

semlecangheorghe scrie:Si apari tu,si incepi sa faci studiu de caz...esti deplasat ,zau asa..As putea sa-ti dau n exemple de tot felul de exagerari de pe forumul asta...dintre toate ti-ai gasit asta cu rulmentii..Nu uita, este intre mine si ipocritu..
bai tolomacule, in discutia aia participasem si eu.
prin expresia "luati separat sunteti cantitati neglijabile" ar trebui sa ma simt si eu. doar si eu ti-am bagat furca in c** pe topicul ala. ai ajuns sa-l faci pe Rine nesimtit doar ca nu e de aceeasi parere cu tine.
si-mi zici mie ca sunt deplasat? pai tu chiar esti tampit ma! ori ai impresia ca vorbesti cu jerula...
este intre tine si ipocritu'....da, dar pe langa aia ne-ai facut pe toti prosti.

du'te 1000de ani! credeam ca esti un om normal la cap dar m-am inselat!
asta este ultimul post in care comunic cu tine.

Scrie răspuns