semlecangheorghe scrie:Ranga a scris
Acum il faci pe Rine nesimtit si o dai cu cantitati neglijabile. Pai prost o fi ala care o mai argumenta ceva.
Si atunci tu de ce o faci??De ce argumentezi?

tu ori ai fost la peste si ai venit inghetat, ori te tratezi cu spirtoase. pe bune!
"Prost o fi ala care o mai argumenta ceva"- adica prost o fi ala care o mai sta sa-ti explice tie mura in gura si tu sa te faci ca nu pricepi! Acum ai inteles ?
Ce zic eu si ce intelegi tu...
semlecangheorghe scrie:Rine mi-a zis ca „am probleme„,si i-am zis ca-i nesimtit.Nu-i prima oara cind se ia de mine..
pai normal. tu l-ai atacat primul si ai afirmat ca e cantitate neglijabila. ce ai fi vrut sa-ti zica? sa-ti pupe mana si "sarumana Gigi"?esti culmea.
semlecangheorghe scrie:Cu rulmentul ,eu am inteles ca ,Mitica sustine ca axul se invirte in rulment..adica in camasa interioara.Nu m-am gindit ca rulmentul se invirte cu tot cu ax.Daca ar fi asa,cred ca ar fi problema pentru ca in timp s-ar eroda locasul din sideplate unde afla,si asta ar fi un incovenient major.Eu cred ca rulmentul sta bine fixat acolo tinut atit de vaselina cit si de siguranta aceea otelita.
eu daca nu inteleg un lucru, mai citesc o data. sau daca e cazul , intreb ce a vrut sa zica respectivul. tu?
semlecangheroghe scrie:Nu ma pricep la cuzineti,nu inteleg la ce te referi cu asta..
Am vazut din desenul d-lui Pop ca pe capeti sint rulmenti,nu bucse.
inainte sa vezi desenul respectiv, deja pusesei intrebarea retorica. chiar crezi ca suntem idioti si ne intorci pe degete cum iti convine tie? te asigur ca nu.
bun. ai vazut desenul, ai scos perla cu rulmentul
"sfant". 
sac, nu folosesc doar virgule, mai "indoi" si cuvinte.

ai urmarit cu maxim interes continuarea, sunt ferm convins. ti-am pus citate despre folosirea lagarului in cutia de viteze. ai citit? sunt sigur ca da. ti-am spus acolo despre lagarele cu cuzineti.(nu e cacofonie, stai parcat). ai citit? sunt sigur ca da.
pe urma au scris si altii despre rulment vs lagar referitor la galet.
acum faci pe nevinovatul si o dai cu desenul? pai bun atunci! ia citeste ce am scris noi dupa desenul ala.
semlecangheorghe scrie:Nu mi-am imaginat ca daca am glumit cu rulmentii cind i-am zis lui Popescu daca da voie cu rulmenti in federatie..,te deranjeaza.
nu ma deranjeaza Gigi, nu ma deranjeaza deloc. ti-am scos in evidenta faptul ca esti obsedat. cuvantul tandara nu ti-a priit, na...ce sa-ti fac.
cu greu m-am abtinut sa nu-ti raspund. cred si vreau sa cred ca m-am exprimat corect si ai inteles de data aceasta. daca nu....asta e, nu vreau sa intru in jocul tau.