Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 19 Noi 2011, 02:54

Bass Assassin scrie:
shizo scrie: Acum aș vrea să-l aud pe acel domn care se referea la potența clubului Ovidiu, dacă își permite asemenea eforturi finaciare.
iar un DOMN ii raspunde
un DOMN scrie:domnule presedinte,nu ne mai muscati de partea dorsala,treceti in fata, sa vedeti cat suntem de potenti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Noi 2011, 07:44

Pikeman, se vede ca „batozel„ :lol: :lol: :lol: :lol: (au splina)....se simte atins de remarca ta.Asa ca te„ tese„ intr-o „conspiratie„ contra prietenului tau..
Raspunde tu la astea doua intrebari, mai jiganie penala, si-ti explic eu pe urma cum e cu concursul, inscrierile samd . Chestia e ca singura explicatie pe care o poti oferi este faptul ca esti un vierme insignifiant, care ar vinde intr-o clipita pe oricine doar din dorinta de a fi bagat in seama .
Asadar,in opinia lui „batozel„,daca Pikeman a spus ce a vazut,inseamna ca si-a „vindut„ prietenul...Probabil ,in opinia gazetarasului,trebuia sa minti „favorabil„de parca nu ar mai fi fost si altii de fata...

„Batozel„,ma simt neglijat...Ti-am dat in scris ca recunosc ca sint clona..nu ai degind sa „semnezi„declaratia??Totusi nu-mi pot iexplica unele momente de dedublare,in special in ultimul master de la Sarulesti.Ce pacat ca ai fost plecat din tara,si n-ai avut bani sa ma suni ca sa lamurim treaba..Of,of, criza asta...De la limuzina din fata hotelului,la citiva euro cit costa un telefon...Te compatimesc,.....bhatozel,draga :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Noi 2011, 10:11

Ipocirte pa unde esti, ca daca nu vii ,eu plec si pin deseara nu vin de pe apa...???

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Noi 2011, 10:23

Ipocritu a scris
--------------------------------------------------------------------------------

stiu ca-ti place sa vorbesti pe linga... , deh asa se intimpla cu " telefonu fara fir "

afirmatia mea era strict in contextul lansari

desprea aia era vorba

acu ca tu vrei sa o pui in alt context si in shotronul ala extraterestru sa ti-o demonstrez de parca tot a mea ar fi... la aia ti-am mai zis... si ma repet... nu ma bag...

ti-am zis caci rulmenti ... mai ale aia ceramici ... sint stresati mai nasol in alte faze... , nu aia a lansarii

cu daca vrei sa-ti demonstrez si aia... cind se streseaza mai tare... , in lansare sau in recuperare cu socuri si expusi la mizerie... la aia tre facute studii vaste...

stai asa ca-ti raspund in 5 minute si la aia ...
Acuma io stiu ca daca privesti lucrurile prin gaura sticlei si mai ti le si distorsioneaza fundul acesteia,basca ultimele picaturi ce le contine,atunci ,da ,ti se par..„pe linga„

Deocamdata vad ca „pe linga „esti tu, fara sa-mi poti rapunde strict la intrebare,cupenibile incercari de deviere sub pretextul„contextului„.
Vezi,daca nu-i Rine sa te aprobe ,ca si cum ai vorbi inteligent si rational,intr-un unu la unu,est,dragule...„pe linga„
Cum ziceam ,luati separat,sinteti cantitati neglijabile..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Noi 2011, 14:25

mai sunca fiarta :lol:
1. ti-as raspunde daca ai avea privat :lol: dar cum esti "jigodie" ca sa te citez , si postezi si conversatiile private nu as avea incredere intr-o jivina ca tine :lol: :lol: :lol:
2. :lol: alea splina, asta o sa te doara mai tzugulea :lol: ia zi-le tu la oameni cum ai eschivat intrebarile mele cu un "ba tu" clasic :lol: adica iti raspund eu tie daca imi raspunzi tu mie :oops: :lol:

.... in fond si la urma urmei ce poti cere de la parintele topicului "prostie abisala" :lol: da' imi place fenta ta cu topicurile, ai mutat de colo colo sa para ca si topicul cu "smenu" mai are viata, si cine vrea sa citeasca sa mai dea un click in plus :lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 19 Noi 2011, 15:16

Si Rine, multumesc ca mi-a atras atentia ca scrie pe ea ca e pe rulmenti,eu n-am vazut.Sint prea timpit pentru sta,norc cu unii ca tine

@gigi
ma bucur ca tu tii la glume si nu esti cantitate neglijabila .

imi pare rau ,cred ca ai probleme.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Noi 2011, 18:51

Stiu mai Rine,este mai usor sa imi zici ca am probleme, decit sa-mi raspunzi la intrebarile pe care le-am pus lui Dumitru,daca tot te-ai bagat..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 19 Noi 2011, 19:39

aia cu "tot te-ai bagat" e pentru cine citeste accidental pe aici si nu a urmarit discutiile. buna incercare ,urat gest,
la intrebari, t-i sa raspuns. dar esti ca aia mici care tot pun intrebari ;primesc raspuns , il aud ,nu-l inteleg si revin sacaitor cu: da' de ce?
semnatura ta e plina de talc ,dar in cazul tau sunt vorbe goale.
da-i curs :wink:
e ultima postare care ti-o adresez direct (vezi expresia ta cu mucatu')
asta ai inteles din pacate.
clar, ai probleme.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Noi 2011, 19:52

Asculta mai Rine,este a nustiu cita oara cind imi tot repeti ca am probleme...Si tu esti siciitor ca un prunc d-ala mic care tot revine cu o afirmatie..Poate ca tu ai probleme..In orice caz,nu m-am luat niciodata de tine sau de preferintele tale,ori in contextul asta,dupa ce ca te mai bagi si ca musca-n ..............,esti clar un nesimtit.

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 19 Noi 2011, 20:00

Gigi, pe langa Rine, "s-au mai bagat" si altii. De ce nu-i pui si lui SF niste intrebari? asta apropo de galeti, bucse, lagare, draci, laci. :lol:
E normal ca fiecare sa aiba o parere despre ceva anume, nu e musai sa gandeasca toti la fel. Unii poate au mai multa experienta, altii poate stiu doar teorie. Oricum o dam, nu avem cum sa fim 2 oameni la fel.
Prea iti sare repede tandara. si din orice.

Scrie răspuns