Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2011, 13:06

Eu am trecut prim pielea atator personaje ca Fario_nebunu, Semlecan, Empty, acum ca scriu si de pe contul lui Bass Assassin sper ca e clar pt toata lumea! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 18 Noi 2011, 13:19

Daaaa, tu esti omniprezent in mintea lui bolnava, Superbbb :)), tot ce pateste Niebunu pak Adelin ..... Superb :)))))))))))))))))))

GERULAAAAA VINE CRACIUNU>>>>>

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2011, 13:27

.....chiar nu mai inteleg, acuma am postat tot eu?!...asa rapid?! :shock: cred ca orice om normal isi da seama ca asta e o dovada ca si cociuba.dalin sunt tot eu! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 18 Noi 2011, 13:57

Deci ori ce om normal poate sa-si dea seama :lol: ca ii ceva necurat la mijloc, or fi extraterestri UFO, o fi Fernando de la Caransebes... , Superb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apropos Gerulaaaa neaparat a trebuit sa-tzi pui mecla pe forumu tau, HUOOOO si asa nu ai useri dreaqului, mai itzi pui si poza de booletin pe sait.... scoate-o repede nu fi fraer! :idea: :idea: :arrow: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2011, 14:54

Mah ,io recunosc,am furat contul unui timplar care mi-a facut mobila...I-am dat 3 gume si un wobler care nu batea bine,si mi-o dat voie ala sa scriu totul in numele lui...Apoi i-am mai facut o comanda la niste rafturi in debara si de bucurie ma lasat sa ma folosesc de identitatea lui,pe forumuri,la revista...L-am trimes si la Bucuresti..Asa de incintat o fost incit o zis ca mai vrea sa mearga odata...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2011, 16:20

Da mah,gerula,esti prea destept pentru mine,gata,recunosc,m-ai prins sint clona si toate presupunerile tale sint adevrate..felicitari nu poti fi pacalit...
Da auzi,„munci„ se scrie chiar c-un „i„???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 18 Noi 2011, 16:39

pleava penala scrie:Iar dintre astia trei sunt clonele tale, si trei sunt fomistii din asociatia lui cezar.ch, disperati ca le ramane asociatia de apartament fara sursa de venituri din arbitra
Baaaaaaaaaaaaaaa, ultimul jeg care esti ! Te-ai luat de OAMENI pe care nici macar nu-i cunosc , esti un idiot mai mare decat "federarul" pe care-l aperi ... esti un obsedat de clone ... la balamuc cu tine !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Noi 2011, 16:43

salut batozel, nu ti-am mai scris demult, ce mai face mamitzica? :lol: ai gasit biletul de tren? :lol:
bun acum ca ti-am captat atentia si ai sa scri iar chestia aia cu prostie abisala si cu tricourile :lol: ups , ti-am anticipat miscarea, iti pun si io neste intrebari :lol: :lol: :lol:

mai ti minte cand vroiam sa pariem ca nu iti vin nici 20 de insi (am fost optimist) pe forum dupa ce ai lansat concursul? :lol: :lol: :lol:
cati au venit de atunci?
cati au trimis poze?
de cate ori trebuie sa te clonezi ca sa se valideze concursul si una din cele doua persoane reale care ar putea participa sa aibe sanse la castig?
cand ai prins ultima data un peste rapitor?
ce echipament / naluca ai folosit? :lol: :lol: :lol:
e adevarat ca saitul tau e rezultatul unui om care credea ca se pricepe si la pescuit la fel cum e atotstiutor in toate domeniile, si care in frustarea acumulata fiind banat pe (aproape) toate forumurile de pescuit din Romania, si-a facut forum sa aibe si el unde a scrie?
cu gajicile cum mai shazi, vorba lu empthy?
si ultima intrebare, cate clone are Adelin? :lol: :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Noi 2011, 16:45

p.s. sa imi zici daca e nevoie sa dau temperatura mai jos sa nu fierbi prea tare in cazan :lol: :lol: :lol:

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 18 Noi 2011, 16:51

Buna ziua, cred ca mi s-a furat contul, cred ca cineva si-a batut joc de mine, nu pot sa cred ca am fost banat de pe forumul lui Gerula, domnule Gerula sa stii ca nu io am scris toate prostiile despre tine, eu dupa cum ti-am zis am o asociatzie de pescuit pentru tinerii spinningari si face excursii periodice pe Tautz, uite acum deacolo vin cu un grup de studentzi, forumul dumneavoastra este foarte de `calitate ` si vrem tatzy sa ne inscriem in el...
astept raspunsul dumneavoastra sa ma debanatzy......

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :lol: :idea: :arrow:

Gerulaaaaaa tzi-ai sters mecla din cocina ta? niebunule..... VEZI CA-TZI FUG SI CLONELE DE PE FORUM :wink: :idea: :arrow:

Scrie răspuns