Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 16 Noi 2011, 01:35

semlecangheorghe scrie:Lasati brae ,fluturasul in pace..caci uite i-am pus o intrbare...sa vedem are cu ce sa-mi raspunda??
....Pe pirt.info,�avocatul poporului�adicatelea marele senior editor gerula,spunea la un moment dat ca Popescu Stefan,este o persoana integra si ca vrea un exemplu de unde sa reiasa ca este un excroc si un mincinos, asa dupa cum il acuza unii.Asta intr-o discutie �de la distanta�purtata cu userul �anem�.Ok.

Gerulikka citeste asta si raspunde,inteligentule..

Citat:

de catre Popescu Stefan � 23 Apr 2011, 08:04

Domnule Șerban,
�nțeleg corect, inclusiv substraturile sub care puneți �ntrebările. Vreți să spuneți faptul ca denumirea de Campionat Național este drept de propietate intelectuală a anumitor structuri care si-au inscris acest drept la OSIM. Am cunoștiință de acest fapt și voi proceda in consecință pentru a retrage aceste denimiri pe care unii și le-au atribuit fără a fi indreptățiți, nefiind structuri sportive. Am și �nceput acest demers. APCR și LRS sunt �n procedură de dizolvare, iar AGVPSR reprezintă asociațiile de v�nători. O pot proba cu o decizie a ***ții constituționale.
C�t despre faptul că vă simțiți ofensat de faptul că veți fi atestat de persoane nepregătite, nu aveți nici o grijă. Trebuia să stiți că atestarea ca antrenor sportiv nu este atributul federației, ci a Scolii naționale de antrenori. Sportul fiind relativ nou, va trebui să solicităm autorităților statului includerea acestei probe sportive �n nomenclator.

http://www.infopescar.tv/forum/legi-per ... i-federati i/federatia-romana-de-pescuit-sportiv-o-solutie-pentru-pescuit-t9314-1 5.html

Spune-mi Gerulika draga ,de cind sint L.R.S. si A.P.C.R. in procedura de dizlovare??
Sau poate ne lumineaza insasi emitentul acestei afirmatii...de cind domnule Popescu ,L.R.S.si A.P.C.R.,sint in procedura de dizolvare??
Ce credibilitate vreti sa aveti ,din moment ce postati asemenea informatii ,evident,false??
Din faptul ca d-l Florentin Iuga ,nu sesiseaza(????),ca pe forumul moderat de domnia sa ,d-l Popescu prezinta mincinui de genul celei prezentate mai sus,ba mai mult ,dupa cum insasi domnia sa afirma,se erijeaza in �purtatorul de cuvint al acestuia�,mi-e foarte clar de partea cui este.Nu ca asa avea ceva contra,dar ma deranjeaza pozitia de aparenta neutralitate..

Era data de 23 Aprilie2011,cind Popescu Stefan afirma ca cele doua structuri sportive se afla in procedura de dizolvare..De atunci si pina acuma ambele structuri au reprezentat Romania cu succes la competitii internationale,si au organizat campionate interne..

Deci ,Gerula draga, minte Popescu Stefan sau nu??Sustii un mincinos sau,nu??

Sus

Gica zi-mi te rog unde a scris asta ca eu sunt Serban ala. Te rog.
:x :x :x :x :x :x :x :x

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Noi 2011, 06:36

Bass Assassin scrie:D-le Semlecan , nu te mai chinui sa-i explici ,ce si cum ,unui obsedat... exista studii care arata ca boala psihica este molipsitoare , daca stai prea mult in preajma unui dezaxat federal si il tot aprobi , ai 99.9% sanse sa te molipesti :lol:

Stiu acest lucru,totusi, personalul medical,chiar daca se expune la un anume grad de risc,nu sfirseste ca si pacientii,desi dupa unii,asta ar fi finalitateaAsa ca las pe mine sa-i mai administrez cite un „soc electric„,doar, doar,sinapselel lui bolnave vor face cumva conexiunile potrivite..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Noi 2011, 06:45

Miagy,eu de aici am preluat ce a zis Popescu

http://www.infopescar.tv/forum/legi-per ... 14-15.html

Cine si ce zice de Serban alias ,Miyagi,nu stiu..presupun ca „pastiluta„,a zis asta,nu?

.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 16 Noi 2011, 08:37

semlecangheorghe scrie:Miagy,eu de aici am preluat ce a zis Popescu

http://www.infopescar.tv/forum/legi-per ... 14-15.html

Cine si ce zice de Serban alias ,Miyagi,nu stiu..presupun ca �pastiluta�,a zis asta,nu?
Nu mah ce a zis neterminatu` ala de-l ridica-n slavi pe Fane. Topicul de pe Infopescar il stiu ca am purtat discutii cu excrocul in termeni civilizati pana n-a mai vrut sa raspunda la intrebari si apoi mi-a sarit Iuga la gat.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Noi 2011, 08:58

.... unde a scris asta ca eu sunt Serban ala

Nu inteleg la ce te referi..La ce a scris Gerula??

.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 16 Noi 2011, 16:16

semlecangheorghe scrie:

nU MAH. aCU` AM PRICEPUT. nETOTU` NU SCRISESE NIMIC CI AVEAI TU O CONTRAARGUMENTATIE LA NETERMINATU` DE FRACSU.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 16 Noi 2011, 16:16

miyagi scrie:
semlecangheorghe scrie:

nU MAH. aCU` AM PRICEPUT. nETOTU` NU SCRISESE NIMIC CI AVEAI TU O CONTRAARGUMENTATIE LA NETERMINATU` DE FRACSU.
bAH! sUNT BEAT. nU MAI VORBITI CU MINE AZI.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 16 Noi 2011, 16:18

Ia uite ce fac! Am uitat caps locku blocat. Admini! Faceti-mi tata si mie un tavalici pentru betivi :P .

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 16 Noi 2011, 20:34

miyagi scrie:Ia uite ce fac! Am uitat caps locku blocat. Admini! Faceti-mi tata si mie un tavalici pentru betivi :P .
Te-ai trezit "frate'...ca m-ai pus pe ganduri!!!! sa nu patesti cumva, oareceva...cu trimitere de la nea Fane!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 16 Noi 2011, 20:47

bAH! tu m-ai sedus shi m-ai lasat. nu mai vorbesc cu tine.
Vedti!? Daca n-am tavalici n-am nici cum sa personific. :twisted:

Scrie răspuns