p.s. insanatosire grabnica

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Prostie abisala pe forumurile de pescuit
de Gerula pe Noiembrie 16th, 2011, 11:04 pm
Show-ul de prostie penala al Adelinei continua
semlecangheorghe scrie:la data cind Popescu facea afirmatia ca L.R.S. si A.P.C.R.sint in procedura de dizolvare,numai ce intentase actiunea in instanta..asta insemna ca ,gata ,instanta i-a dat dreptate si dizolva cele doua structuri??
Nu mai proasta fara scapare, inseamna ca omul a incurcat doi termeni juridici (proces cu procedura). Oricat ai fi de prost, confuzia asta nu poate fi pe acelasi plan cu minciuna grosolana a "sfantului" cezar.ch
Ai uitat cind ai scris ca federatia lui Popescu este intocmita„ca la carte„,si ca este fara cusur??Ca oricine altcineva s-ar fi incurcat in hatisurile legii??Vrei sa ma pun sa caut printre „scrierile „tale??cat de prost trebuie sa fii ca sa te auto-umilesti in halul asta? Sa zici ca am scris eu ca e Popescu mare expert in legi , dupa care, in aceeasi fraza, sa recunosti ca, de fapt, e vorba de propriile tale deliruri?
Normal ca nu seamna cu tine...linga tine orice femeie poarta mascaMai proasta satului, omul asta parca nu seamana cu mine
https://plus.google.com/103154058633941 ... 3949/posts
Va dati seama cat de disperata si de umilita e proasta asta daca a ajuns sa recurga la asa ceva?
Bai retardatule , ti-am mai spus ca nu sunt clona , lasa dracului onania ca iti distruge si singurul neuron cu care te-ai nascut !pleava penala scrie: Uite cum se leaga totul, cum corul guitaturilor intretinut in cotetul lui rasulescu de doua clone (bass assassin si semlecangheorghe) si de un mitoman (cezar.ch) incearca sa se prezinte ca "vocea pescarilor