Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 16 Noi 2011, 21:36

:lol: :lol: :lol: :lol: respiri, deci e bine :lol: :lol: :lol:

p.s. insanatosire grabnica :wink: :lol: :lol: :lol:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 16 Noi 2011, 22:46

ticairlandezu scrie::lol: :lol: :lol: :lol: respiri, deci e bine :lol: :lol: :lol:

p.s. insanatosire grabnica :wink: :lol: :lol: :lol:
Da mah, da` am probleme la mansarda :oops: . Am bagat deja 3 litrii si inca e bun :D . da ma culc si mai las si pentru miine ca plec la Satu Mare si sa am pa drum. Considerati-ma banat ca ma doare capu` :lol: .

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Noi 2011, 01:21

Ce zici mai Miyagi , ca te doare capu :D

Am o reteta contra mahmureala naturala si eficienta , reduce foarte bine efectu otravirii !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Noi 2011, 01:35

Gerula , adica Adrienn !
Tu nu esti inchis la balamuc pentru ca traiesti in Romania si pentru ca nu esti considerat periculos ! Pricepi :lol:

Tu chiar nu poti sa realizezi cat de singur vorbesti tu acolo-n troaca ! Singuru care mai scrie ii jegu ala de Popescu , ca-n rest bate vantu ! :lol: :lol:

Si ala pe interes , ca in secunda cand nu-l mai pupi in *** cu evlavie cum o faci acuma , nu o sa-ti mai scrie !

:lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2011, 08:21

Prins cu ocaua mica avocatelul de ocazie se fofileaza
Re: Prostie abisala pe forumurile de pescuit

de Gerula pe Noiembrie 16th, 2011, 11:04 pm

Show-ul de prostie penala al Adelinei continua

semlecangheorghe scrie:la data cind Popescu facea afirmatia ca L.R.S. si A.P.C.R.sint in procedura de dizolvare,numai ce intentase actiunea in instanta..asta insemna ca ,gata ,instanta i-a dat dreptate si dizolva cele doua structuri??
Nu mai proasta fara scapare, inseamna ca omul a incurcat doi termeni juridici (proces cu procedura). Oricat ai fi de prost, confuzia asta nu poate fi pe acelasi plan cu minciuna grosolana a "sfantului" cezar.ch

Deci unul despre care tu, cu „soricelul„ tau, ai scris ca umbla printre legi precum Tarzan prin jungla(comparatia imi apartine),incurca „procedura„ cu...„proces„..mai ,mai ce coincidenta..
:roll: :roll:

„Coincidenta„similara cu plecarile tale din tara,exact cind erau concursuri pe linga Capitala... :lol: :o :o :o

Si culmea,Florentin Iuga,si ,moderatorul lui...se fac ca ploua...adica lasa sa in continuare„greseala de exprimare„...sa produca efecte.Caci,deh,mai important era sa-i bage pumnul in gura lui Miyagi.

Dar am o intrebare pentru distinsa voastra echipa,tu si cu cei de pe Infopescar,cum ramine cu pista de concurs care trebuia sa fie gata pina in noiembrie??Este gata??Sau si acolo Popescu, s-a exprimat...„gresit„
Mari mincinosi sinteti...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2011, 19:05

Gerulikka draga cum poti sa fii asa detupeist sa afirmi asa ceva
cat de prost trebuie sa fii ca sa te auto-umilesti in halul asta? Sa zici ca am scris eu ca e Popescu mare expert in legi , dupa care, in aceeasi fraza, sa recunosti ca, de fapt, e vorba de propriile tale deliruri?
Ai uitat cind ai scris ca federatia lui Popescu este intocmita„ca la carte„,si ca este fara cusur??Ca oricine altcineva s-ar fi incurcat in hatisurile legii??Vrei sa ma pun sa caut printre „scrierile „tale??

Comparatia „ca si Tarzan prin jungla„am facut-o eu..da,insa nu vad unde am recunoscut eu ca sint propriile mele deliruri..Mai degraba esti tu,in delir continuu..Vad ca tii mortis sa ma vezi la Bucuresti..ai grija ca s-ar putea sa ti se implineasca dorinta..atita iti spun..desi faptu-n sine ar da nastere mai la o „coincidenta„d-aia...„plec citeva zile din tara„...asa cum deja ne-ai obisnuit... :lol: :lol: :lol: :lol:

Spune-mi ,te rog, daca vin la Bucuresti,cu cite zile inainte trebuie sa te anunt, si asa o sa fac ,ca sa nu spui ca fac ...„manevre„La Sarulesti nu ti-au fost suficiente 3-4 zile,o saptamina e bine??

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2011, 19:21

Mai Gerula ,ce mai face „fan Gerula„..„spectator neutru„ si...„carevasazica„???

Demult nu am mai auzit de ei...Nu s-au inscris la tine in concurs???Nu ,caci era vorba de poze ...si aici e mai greu,in schimb ,virtual e simplu sa pretinzi ca esti cineva...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Noi 2011, 19:30

Nu stiu cum de am ratat poza asta
Mai proasta satului, omul asta parca nu seamana cu mine

https://plus.google.com/103154058633941 ... 3949/posts

Va dati seama cat de disperata si de umilita e proasta asta daca a ajuns sa recurga la asa ceva?
Normal ca nu seamna cu tine...linga tine orice femeie poarta masca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
In plus daca te-ar pupa asa ,ti-ai da drumul in pantaloni asa senior editor cum esti... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 17 Noi 2011, 19:50

pleava penala scrie: Uite cum se leaga totul, cum corul guitaturilor intretinut in cotetul lui rasulescu de doua clone (bass assassin si semlecangheorghe) si de un mitoman (cezar.ch) incearca sa se prezinte ca "vocea pescarilor
Bai retardatule , ti-am mai spus ca nu sunt clona , lasa dracului onania ca iti distruge si singurul neuron cu care te-ai nascut !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Noi 2011, 08:28

Bass,vezi ca asta te prinde..Uite si pe mine m-a pins ca sint clona...De foarte multe ori..A dovedit si iar a dovedit,de paraca primele dovezi erau insuficiente, ca sint clona,si iar sint clona ..Da gazetarsul cu veleitati de Adonis,este un maaare detectiv innascut care daca se facea politist ajungea mai ceva ca si Sherolck Holmes... :lol: :lol: :lol:

.

Scrie răspuns