Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Noi 2011, 20:20

Mai ,acuma sint eu tare curios ce scenariu o sa mai scoata ,dupa urmatorul numar A.V.P. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cum o sa o mai dea la intors cu „pseudonimul„ :?: :?: :?:
Atunci sa vezi ...fisuri pa splina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 14 Noi 2011, 21:04

Citat din tantalaul:

Pombear scrie: Adelina, pe tine te-a parasit nevasta, nu pe mine , nu uita chestia asta .
Dragul meu Pombear daca vine vorba de neveste eu cred ca tu nu ar trebuii sa spui nimic (bolnavule), Tu nu stii inca cum este sa ai GAGIKA HAHAHAHAHAHAHAHAHAH :idea: :arrow:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Noi 2011, 02:19

Lasati fluturii sa zboare! :(
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Noi 2011, 08:40

Adelin scrie:Lasati fluturii sa zboare! :(
Si ce, nu il ajuta gigi sa "bata" campii? :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Noi 2011, 15:57

Lasati brae ,fluturasul in pace..caci uite i-am pus o intrbare...sa vedem are cu ce sa-mi raspunda??
....Pe pirt.info,„avocatul poporului„adicatelea marele senior editor gerula,spunea la un moment dat ca Popescu Stefan,este o persoana integra si ca vrea un exemplu de unde sa reiasa ca este un excroc si un mincinos, asa dupa cum il acuza unii.Asta intr-o discutie „de la distanta„purtata cu userul „anem„.Ok.

Gerulikka citeste asta si raspunde,inteligentule..

Citat:

de catre Popescu Stefan » 23 Apr 2011, 08:04

Domnule Șerban,
Înțeleg corect, inclusiv substraturile sub care puneți întrebările. Vreți să spuneți faptul ca denumirea de Campionat Național este drept de propietate intelectuală a anumitor structuri care si-au inscris acest drept la OSIM. Am cunoștiință de acest fapt și voi proceda in consecință pentru a retrage aceste denimiri pe care unii și le-au atribuit fără a fi indreptățiți, nefiind structuri sportive. Am și început acest demers. APCR și LRS sunt în procedură de dizolvare, iar AGVPSR reprezintă asociațiile de vânători. O pot proba cu o decizie a ***ții constituționale.
Cât despre faptul că vă simțiți ofensat de faptul că veți fi atestat de persoane nepregătite, nu aveți nici o grijă. Trebuia să stiți că atestarea ca antrenor sportiv nu este atributul federației, ci a Scolii naționale de antrenori. Sportul fiind relativ nou, va trebui să solicităm autorităților statului includerea acestei probe sportive în nomenclator.

http://www.infopescar.tv/forum/legi-per ... i-federati i/federatia-romana-de-pescuit-sportiv-o-solutie-pentru-pescuit-t9314-1 5.html

Spune-mi Gerulika draga ,de cind sint L.R.S. si A.P.C.R. in procedura de dizlovare??
Sau poate ne lumineaza insasi emitentul acestei afirmatii...de cind domnule Popescu ,L.R.S.si A.P.C.R.,sint in procedura de dizolvare??
Ce credibilitate vreti sa aveti ,din moment ce postati asemenea informatii ,evident,false??
Din faptul ca d-l Florentin Iuga ,nu sesiseaza(????),ca pe forumul moderat de domnia sa ,d-l Popescu prezinta mincinui de genul celei prezentate mai sus,ba mai mult ,dupa cum insasi domnia sa afirma,se erijeaza in „purtatorul de cuvint al acestuia„,mi-e foarte clar de partea cui este.Nu ca asa avea ceva contra,dar ma deranjeaza pozitia de aparenta neutralitate..

Era data de 23 Aprilie2011,cind Popescu Stefan afirma ca cele doua structuri sportive se afla in procedura de dizolvare..De atunci si pina acuma ambele structuri au reprezentat Romania cu succes la competitii internationale,si au organizat campionate interne..

Deci ,Gerula draga, minte Popescu Stefan sau nu??Sustii un mincinos sau,nu??

Sus

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 15 Noi 2011, 21:36

pleava scrie:Ah, l-am uitat pe fratele tau de cruce modigliani/indian larry/bass assassin
Bai pleava penala , modigliani/indian larry/bass assassin nu sunt una si aceeasi pesoana , dar daca tu asa crezi , eu zic ca musai toti trebuie sa-ti bagam "carne macra" pe gat pana iti trece confuzia ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Noi 2011, 22:01

Auleooo,Gerulianule,daca ar durea prostia..

Poi mah,tolomac cu diploma ce esti..la data cind Popescu facea afirmatia ca L.R.S. si A.P.C.R.sint in procedura de dizolvare,numai ce intentase actiunea in instanta..asta insemna ca ,gata ,instanta i-a dat dreptate si dizolva cele doua structuri??

Poi ce ,daca io te acuz in instanta ca mi-ai furat masina, gata ,ti se si pregateste o celula??Nu mai intii trebuie sa demonstrez fara doar si poate ,cu probe si alte cele ca este asa cum spun eu??Si rezultatul e pe muchie de cutit,pina se judeca recursul si ma stiu eu ce..

Tot asa si cu aceasta actiune in instanta..Popescu stia ca „Cetate„va cistiga procesul siL.R.S. va intra in procedura de dizolvare???Esti chiar complet cretin??

Iti spun eu ,Popescu a blufat intr-o maniera mai mult decit penibila,si tu si cu celalat care ii umblati cu limba prin fund,sinteti niste fraieri dusi de nas de un excroc cu diploma...recunoscuta pe plan mondial...

Ei iata ,instanta a respins actiunea „cetatii„,recursul ..he,he..abia prin februarie o sa mai auzim de el...cum ii??L.R.S....este in procedura de dizolvare??

Chiar nu te vezi ce penibil esti???Fluturel-schizofrinel,...draga :lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Noi 2011, 22:26

Gerula a scris
Asta cand il avem ca exemplul pe cezar.ch, pe care voi il declarati un monument de onestitate , si care a fost prins cu o minciuna cu iz penal, si anume ca ar fi inregistrat o convorbire telefonica? (fara a avea acest drept sau acordul celeilalte parti, dar na, astea sunt detalii pentru ca pur si simplu mintea )

Gazetarasule,mai bine vezi de paiul din ochiul tau..,caci nu-i tare mult de cind afirmai ca prostul in public,ca uzind de nus ce relatii personale la Romtelecom,ti-ai bagat nasul prin datele personale ale unora...

Si in alta ordine de idei,am vazut ca ai scis despre„compunerile„mele.. :lol: Din moment ce ai folosit pluralul,inseamna ca ...,da, ai cumparat in mod regulat revista A.V.P. :lol: Asta este bine,nu stiam ca am un fan asa de infocat :lol: :lol: Deacuma inainte,te vei numii........„fan semlecangheorghe„ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sa-mi timiti adresa sa-ti fac cadou o revista cu autograf :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 15 Noi 2011, 22:39

D-le Semlecan , nu te mai chinui sa-i explici ,ce si cum ,unui obsedat... exista studii care arata ca boala psihica este molipsitoare , daca stai prea mult in preajma unui dezaxat federal si il tot aprobi , ai 99.9% sanse sa te molipesti :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Noi 2011, 00:55

Auzi mai tufa , Adrien Nicole , nu stiu de unde ai scos-o pe asta ca is frate de cruce cu Modigliani si Indianu , da lucrurile stau invers , ca de obicei :lol: , in capsoru tau sedat de medicamente :lol: :lol:

Ii clar ca tu nici nu mai cauti sa prezinti ceva dovezi intr-o discutie , urli ca un nebun la luna cu flaconu de medicamente in mana si halatu-n cap :lol: :lol:

Mai boule , de ce nu faci tu o numaratoare a userilor de la tine de pe forum , poate asa intelegi ca totusi stai singuri pe bordura si spargi seminte :wink: :lol:
De ce nu vin aia care-ti strangeau mana la targ sa-ti tina companie , aud ! :lol:

Deja ne-ai spus a saptea oara ca cineva o dat mana cu tine la targ , as zice ca te-o marcat rau nu gluma :lol: , in mod normal nu patesti tu dinastea , la fel ca aia cu premiu pe 24 decembrie , aduci si tu prin inselatorie unu in casa sa-l areti la familie drept colindator ! :lol: :lol:

Vezi ma ca si cu Fernando de la Caransebes dau aia mana , da din alte motive , cam asa o fost si cu tine la targ :lol: :lol:

Pinguin ce esti ! :lol:

Scrie răspuns