Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
ranga scrie:bai tolomacule, in discutia aia participasem si eu.semlecangheorghe scrie:Si apari tu,si incepi sa faci studiu de caz...esti deplasat ,zau asa..As putea sa-ti dau n exemple de tot felul de exagerari de pe forumul asta...dintre toate ti-ai gasit asta cu rulmentii..Nu uita, este intre mine si ipocritu..
prin expresia "luati separat sunteti cantitati neglijabile" ar trebui sa ma simt si eu. doar si eu ti-am bagat furca in c** pe topicul ala. ai ajuns sa-l faci pe Rine nesimtit doar ca nu e de aceeasi parere cu tine.
si-mi zici mie ca sunt deplasat? pai tu chiar esti tampit ma! ori ai impresia ca vorbesti cu jerula...
este intre tine si ipocritu'....da, dar pe langa aia ne-ai facut pe toti prosti.
du'te 1000de ani! credeam ca esti un om normal la cap dar m-am inselat!
asta este ultimul post in care comunic cu tine.

Io chiar n-am treaba ta...Fii sanatos..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
La abu se opreste cu citeva secunde inainte..In lanseu sigur se invirte.La curado nu-mi dau bine seama,pina cind se invirte ca are camasa pe el,rulmentul..dar de invirtit se invirte clar..ULK scrie:Gigi... in ambele mulinete se invart rulmentii(mai bine zis rulmentul care se vede) impreuna cu tamburul(axul) pana se opreste de tot?????
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
U.L.K., ca sa fiu sigur , am mai desfacut inca odata curado si am marcat camasa interioara cu un punct facut cu markerul si m-am uitat atent,la lumina..Rulmentul,ma refer la camasa interioara se invirte cu tot cu ax,pina in ultima secunda.In nici un caz camasa interioara a rulmentului,nu-i tot una cu un lagar,dupa cum cred unii.Unii la care problema ii ca nu stii ce vorbeste in ei.Stiinta, sau ce fost sub dopul sticlei....La cerere pun si filmulet..Imi cer scuze daca unii s-au simtit „cantitati neglijabile„Din punctul meu de vedere,acolo l-am incadrat doar pe Ipocritul..Imi pare rau ca unii s-au simtit si ei..Imi pare rau inclusiv ca l-am facut pe Rine nesimtit.Dar stiu ca am avut dreptate,si pot proba. In mulineta mea ,curado 201e,chiar si fara cota de rulment,se invirte rulmentul si nu axul in rulment.Din acest punct de vedere,sint convins ca nu-i totuna lagar cu rulment.
.
.
poi ma Jji...
tinind cont ca tu o desfaci si-o unji in fiecare zi...
de nu-ti mai mere ca nainte
...
io zic ca nici nu-i de mirare ca la tine so umflat axu
asa am patit si io cind eram mai mic si-am umblat la tzoacla... , curatat , uns , montat si mi-o ramas si piese de schimb...
evident nu e cazul tau... dar cum ai patit tu ma duce gindu la bancul cu testul politistilor...
aveau aia un perete cu gauri de diferite forme... , patrat , triunghilara etc... si jos piesele " potrivite "...
rezultatu cica... 1 % intelijenta... , restul forta !
asa ca ... : nu cumva ai fortat si ai indoit axul de face continu contact cu rulmentul ?
vezi tu... ?
lui ULK
si altora... i
nclusiv mie... , axul se invirte lejer in camasa rulmentului
si de aici afirmatia mea ! ( mai ti minte care e ? )
evident ca in alte conditii si in alt context nu e valabila... , dar tu insista ! ca si asa esti unicul !
de nu-ti mai mere ca nainte

io zic ca nici nu-i de mirare ca la tine so umflat axu

asa am patit si io cind eram mai mic si-am umblat la tzoacla... , curatat , uns , montat si mi-o ramas si piese de schimb...
evident nu e cazul tau... dar cum ai patit tu ma duce gindu la bancul cu testul politistilor...
aveau aia un perete cu gauri de diferite forme... , patrat , triunghilara etc... si jos piesele " potrivite "...

asa ca ... : nu cumva ai fortat si ai indoit axul de face continu contact cu rulmentul ?
vezi tu... ?
lui ULK
si altora... i
evident ca in alte conditii si in alt context nu e valabila... , dar tu insista ! ca si asa esti unicul !

- semlecangheorghe
- veteran
Moammaaaaaa ce ipocrit ai fo?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ipocritu scrie:poi ma Jji...
de nu-ti mai mere ca nainte...
io zic ca nici nu-i de mirare ca la tine so umflat axu![]()
vezi tu... ?
lui ULK
si altora... i
Arde-l Jiji ca n-o priceput cu ie cu axu`.
semlecangheorghe scrie: Io pot sa pun film.Tu nu poti.Cu axul ,daca n-ai priceput..

ce rost are sa-ti fac io film cind DEJA TI-AU ZISO SI ALTI !
roagal frumo pe ULK sa-ti povesteasca !

cu asta ma contraziceai tu pina acum ? ca la tine se invirte ?

poi ce legatura are cu ce am zis io ?
probabil beu io si te-ai imbatat tu !
dar spune drept... iti merge mulinelu la fel ca inainte ?