Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 18:08

U.L.K. a scris
Acum..ca tot ma-ti facut curios..am incercat la Curado...si da....se invarte rulmentul pana in ultima clipa..indiferent ce viteza ii dau tamburului.....Concluzia si restul...las pe voi, ca nu tin partea nimanui
Asa si acu pentru ipocritu,
Bah,niepotălu lu Bachus,tu nici nu mai stii cine esti...Esti asa de umflat in pene ,tu si celalat incit nu stiti a vorbi decit cu atacuri la persoana..Astea sint argumentele voastre,Exemple,in cazul tau,
-Lansare cu greutati standard-nu-s bune ca nu-s naluci.Bun.
-Lansare cu naluci.-nu-s bune ca batea vintul din spate.Bun.
-Lansare cu shad rap floating,5cm,-nu-i buna caci....auzi lume....batea vintul din lateral si....si scotea fir :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bun.
-Lagar e totuna cu rulment.Cind eu ii spun ca nu-i asa...so umflat axul.. :lol: :lol:
Cind iti spune si ULK acelasi lucru, ce mai zici??
Deci strungaru lu pieshte,du-te si te culca sau baga iarasi capu-n nasîp fo 2 sapatamini si revino,fira-ai al naibii,da revino treaz si apoi vorbim..
Pescuieste cu bait de atitia ani si,in loc sa se foloseasca de ce stie,sa invete incepatorii ca mine,..iel iinduce lumea in ieroare,cum ca ar fi totuna lagar cu rulmenti,...dar iel perversu,pe din dos repede schimba cu rulmenti(pina amu nu stia ca exista,el traia pe Luna),si apoi intr-un moment de intensa comuniune cu Bachus,scapa porumbelul pe gura cum ca „se potrivesc la fix „rulmentii in locul lagarelor.. :lol: :lol: :lol: :lol:
No bun,acuma ca am oierdut timp pretios cu tine stai sa ii zic fo doua si lui Gerula, care ,hotoman cum este mi-a furat expresia „cantitate neglijabila„..Mare magar,ditai senior editor si plagiaza la greu :lol: :lol:
...Asa ,si in loc de P.S.,asta este numai pentru Dumitru si Gerula orice asemanare cu realitatea sau vreo persoana anume, este rodul imaginatiei bolnave a acesteia.. :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 20 Noi 2011, 18:17

ipocritu scrie:va place semnatura mea ? :lol:
Ejti ipocrit :lol: :lol: :lol: .

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 18:19

semlecangheorghe scrie:U.L.K. a scris
Acum..ca tot ma-ti facut curios..am incercat la Curado...si da....se invarte rulmentul pana in ultima clipa..indiferent ce viteza ii dau tamburului.....Concluzia si restul...las pe voi, ca nu tin partea nimanui
Asa si acu pentru ipocritu,
Bah,niepotălu lu Bachus,tu nici nu mai stii cine esti...Esti asa de umflat in pene ,tu si celalat incit nu stiti a vorbi decit cu atacuri la persoana..Astea sint argumentele voastre,Exemple,in cazul tau,
-Lansare cu greutati standard-nu-s bune ca nu-s naluci.Bun.
-Lansare cu naluci.-nu-s bune ca batea vintul din spate.Bun.
-Lansare cu shad rap floating,5cm,-nu-i buna caci....auzi lume....batea vintul din lateral si....si scotea fir :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bun.
-Lagar e totuna cu rulment.Cind eu ii spun ca nu-i asa...so umflat axul.. :lol: :lol:
Cind iti spune si ULK acelasi lucru, ce mai zici??
Deci strungaru lu pieshte,du-te si te culca sau baga iarasi capu-n nas�p fo 2 sapatamini si revino,fira-ai al naibii,da revino treaz si apoi vorbim..
Pescuieste cu bait de atitia ani si,in loc sa se foloseasca de ce stie,sa invete incepatorii ca mine,..iel iinduce lumea in ieroare,cum ca ar fi totuna lagar cu rulmenti,...dar iel perversu,pe din dos repede schimba cu rulmenti(pina amu nu stia ca exista,el traia pe Luna),si apoi intr-un moment de intensa comuniune cu Bachus,scapa porumbelul pe gura cum ca �se potrivesc la fix �rulmentii in locul lagarelor.. :lol: :lol: :lol: :lol:
No bun,acuma ca am oierdut timp pretios cu tine stai sa ii zic fo doua si lui Gerula, care ,hotoman cum este mi-a furat expresia �cantitate neglijabila�..Mare magar,ditai senior editor si plagiaza la greu :lol: :lol:
...Asa ,si in loc de P.S.,asta este numai pentru Dumitru si Gerula orice asemanare cu realitatea sau vreo persoana anume, este rodul imaginatiei bolnave a acesteia.. :lol: :lol:
cu tine nu discut daca nu ma citezi !

tot ce scri sint minciuni gogonate

citezama ! si porma vorbim...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 18:26

Oh, tu iarasi iesti pa linga..

Caci nu are rost a vorbi,vazind ca nu accepti o realitate ieexprimata de dooua piersoane..

Scuza-ma,dar nu-mi pierd timpul cu tine ,caci Gerula este mai interesant,si in plus el saracu are o scuza. Tu n-ai nici una..

Sa-ti iexplice Ranga ,caci iel ieste mester mare la cuzineti si alte dracii d-astea.Io vorbeam strict de mulinete de bait...

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 18:32

semlecangheorghe scrie:Io vorbeam strict de mulinete de bait...
aha. si cand a venit vorba de galet? tot de bait vorbeai? :lol:

Gigi, decat sa te contrazici pe niste chestii pe care le confunzi, mai bine te-ai documenta putin. Ia-l si pe cocioaba.dalin si explica-i despre lagarele prin rostogolire . Spune-i ca este fix rulmentul.
Ma rog, in Arad probabil a scazut temperatura brusc . :)

@ipocritule,

n-are rost.

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 20 Noi 2011, 18:34

ranga scrie:

Gigi, decat sa te contrazici pe niste chestii pe care le confunzi, mai bine te-ai documenta putin. Ia-l si pe cocioaba.dalin si explica-i despre lagarele prin rostogolire . Spune-i ca este fix rulmentul.

@ipocritule,

n-are rost.
A crescut mah :D . S-a limpezit rascoapta :wink: .

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 18:39

semlecangheorghe scrie:
Sa-ti iexplice Ranga ,caci iel ieste mester mare la cuzineti si alte dracii d-astea
Nu te-am intrecut pe tine, stai linistit... :lol:

Citez:
Mesterul Gigi scrie:In cazul mulinetelor ,rulmetii cit si bucsele sint consumabile.

Diferenta?Ca sa inlocuiesti un rulment iti trebuie o penseta si o surubelnita si ai rezolvat problema.

In schimb o bucsa trebuie sa intre „usor presat„in locasul ei.Daca este de mult timp acolo ,probabil ca va fi si incapatinata la scoatere,si necesita o scula mai speciala..
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mai ai explicatii din astea logice? :lol:

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 20 Noi 2011, 18:41

ranga scrie:
cociuba.dalin scrie:lagarul e lagar rulmentul e rulment, uitatzi-va in dex ce-i lagar si ce dreaq este rulmentul. PA

tu de unde esti nene, tot din Arad? ai auzit de lagar pe bile? stii ce e ala? :lol:

ps: mai sunteti multi?
Da tot din arad, dar am sustinut eu ca nu-i tot un dreaq? :lol: , evident nu am citit tot sa vad cine ce abereaza ....., sall :lol:

Ioi Gigi si rulmentul nu treb sa intre usor presat? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 18:42

ranga scrie:

@ipocritule,

n-are rost.

Tu ,inteligentule,ai zis de vreo nus cite ori ca nici nu ma mai bagi in sama.Si ti-am zis „asa sa faci„.Acu vaz ca te contrazici singur,nu ca ar fi prima oara,ceea ce nu-i semn de multa inteligenta ci de patima nascuta nu stiu de unde, caci ieu nu am intentionat nici macar o milisecunda sa ti-o aprind.
Asa ca daca mai o urma de bun simt in tine,pur si simplu nu mi te mai adresa,caci ieu nu mi-am permis sa te fac „tolomac, cu probleme,si timpit„doar pentru ca mie mi s-a parut deplasat ceea ce faci.Stii bine la ce ma refer,nu ma fa sa fac public,ca mult nu-mi trebe..Stai in banca ta,caci altul te-ar fi trimes la origini direct si necenzurat ,demult ,bai psihanalist de carton ....capisci???

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 18:42

cociuba.dalin scrie: Da tot din arad, dar am sustinut eu ca nu-i tot un dreaq? :lol: , evident nu am citit tot sa vad cine ce abereaza ....., sall :lol:
nu abereaza nimeni, numai ca fiecare intelege cum poate sau ce poate. :lol: ramai aproape ca e de ras. :lol:

Scrie răspuns