Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 19:46

ranga scrie:
semlecangheorghe scrie:Simplu,pina acuma vorbeam ca axul se invirte sau nu in rulment
acum am vazut semnatura ipocritului. :lol: citeste-o!

vezi ca am zis mai sus: nu e general valabil. asta ca sa nu mai interpretezi si afirmatia asta. :wink:

Mai citeste desteptule inca odata ce a zis ulk,tot,nu doar ceiti convine..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 19:50

semlecangheorghe scrie: Axul se poate invarti in rulment! Nu e general valabil insa se poate intampla.

Aha,„acuma se poate intimpla„ :lol: :lol: :lol:
Pina acuma „rulmentul era totuna cu lagarul„ :lol: :lol:
Ba, tu esti i***t sau te faci? Rulmentul este tot lagar. Asa se numeste!
Am zis ca in cazul in care axul se invarte in rulment, este fix lagar!
Ce dracu' nu intelegi? Ai nevoie de desene?
semlecangheorghe scrie: Sinteti jalnici amindoi ,nu mai stiti pe unde sa scoateti camasa...
Sau vreti sa va pun filmulet cu faptul ca rulmentul se invirte cu tot cu ax??
Rango de ce nu-mi raspunzi la intrebare,inteligentule??
Ipocritu a zis ca are la vechiul ambasador „lagar de alama„Nu-l mai citez ca mi-e lene sa caut si nu merita efortul..Te intreb geniule tehnic,exista lagar de alama??Daca da, am gresit..Daca nu am gresit ,Dumitru se referea la bucse??Hai raspunde..Oricum buna incercarea de a trage de timp,pina cauti pe Google..
Mai bobina, sunt cazuri in care axul se invarte in rulment. Ti-a zis si ULK. La tine nu se invarte, te cred. Cazuri si cazuri. Defecte de fabricatie sau gandire proasta a rulmentului. Uzura axului s.a.m.d.
Discutia este proaspata. Ai nevoie de citate?
Ipocritu stie cel mai bine ce a schimbat si unde. :wink: de ce nu-l intrebi direct pe el?

Ps: e cu doi de "i" sau cu unul singur?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Noi 2011, 19:51

eu inca nu m-am decis care e tema razboiului, dar am doua propuneri

Imagine

sau

Imagine

mi clar ca cineva trebe sa castige :lol: problema e ca se distorsoneaza realitatea din ambele parti si s-a ajuns la un "ba tu" infinit :lol: :lol: :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Noi 2011, 19:56

pokemon vorbesti prostii !

eu am facut o afirmatie simpla... pe care el o interpreteaza in toate felurile numa cum trebe nu, apoi... , minte, si induce lumea in eroare ca as fi zis una si alta...

nu e adevarat ce zice el !

de ce nu pune citate ca as fi zis vrute si nevrutele alea de mi le baga mie pe git ?

de ce ?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 20:00

ipocritu scrie: de ce nu pune citate ca as fi zis vrute si nevrutele alea de mi le baga mie pe git ?

de ce ?
pentru ca s-ar face singur de ras. :lol:
dupa ce-a realizat ca a inteles total aiurea, n-are cum sa recunoasca.

Asa a facut si cu jerula. Rade de ala doua zile ca a scris cu un "i"(total corect) si cand ii da ala cu gramatica in cap o tine tot pe-a lui, dar sub alta forma de "misto". :lol: Deci tot ca el este.

Acum ai inteles de ce nu pune citate?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Noi 2011, 20:00

Uite cum se omoara oameni pt 2 rulmenti si-o bucshe! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vai de tarisoara asta, ca la un razbel ne manam intre noi...ca fratii. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2011, 20:12

Ranga a scris
Ba, tu esti i***t sau te faci? Rulmentul este tot lagar. Asa se numeste
Incultule,lagarul prin alunecare(bucsa) este una ,iar lagarul prin rostogolire(rulmentul), este alta...

Ipocritu,zicea ca are lagare de alama.Ai mai vazut rulmenti din alama???Aud??Da bucse??Da de alea am auzit..Perversule,nu mai o da cotita cu aluzii pa la Gerula,ca nu faci decit sa confirmi ca esti pe linga subiect, si n-ai argumente..Acuma va rupeti in figuri cu lagarele,pin acuma era problema daca se invirte sau nu axul in rulment..
Ceata lu „pyty-boy„...acuma cind ULK o confirmat ca axul nu se invirte in rulment,alta manevra nu aveti decit sa „umblati„la „sensul„rulmentului..„Ma tem ca este ...unisens ,in cazul asta..

Da mai Rango,ce zici de Adelin asta ce ma baga la inaintare??Urit din partea lui nu-i asa??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 20:18

semlecangheorghe scrie:Ranga a scris
Ba, tu esti i***t sau te faci? Rulmentul este tot lagar. Asa se numeste
Incultule,lagarul prin alunecare(bucsa) este una ,iar lagarul prin rostogolire(rulmentul), este alta...

Ipocritu,zicea ca are lagare de alama.Ai mai vazut rulmenti din alama???Aud??Da bucse??Da de alea am auzit..
Sa moara mama daca am vazut om mai idiot ca tine!

Lagar prin alunecare- Bucsa.
Lagar prin rostogolire-Rulment.

Ambele se numesc lagare!!!! Normal ca au functii diferite, insa ambele se numesc LAGARE!

"Ipocritu a zis ca are lagare de alama" - Lagarul de alama=bucsa idiotule, nu rulment! Cine a zis ca are rulment din bronz?

Avea dreptate jerula...la Caracal caruta cu prosti a avut doar un mic hop, de fapt s-a rasturnat la Arad! Cu scuzele de rigoare celorlalti useri din Arad.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2011, 20:22

semlecangheorghe scrie:Perversule,nu mai o da cotita cu aluzii pa la Gerula,ca nu faci decit sa confirmi ca esti pe linga subiect, si n-ai argumente..Acuma va rupeti in figuri cu lagarele,pin acuma era problema daca se invirte sau nu axul in rulment..
Da mai cretinel, axul se poate invarti in rulment. DA! Ce rol are atunci rulmentul, nu de lagar?(lagar prin alunecare). Anti-talent ce esti.

semlecangheorghe scrie: Da mai Rango,ce zici de Adelin asta ce ma

baga la inaintare??Urit din partea lui nu-i asa??
Da ma, da. Te urca in tren si te trimite la Bucuresti sa vezi si tu capitala fara ca tu sa stii. Pune pariu pe tine ca pe un sclav ce esti. Te simit mai bine?
Razvan te face mai nebun ca jerula.

Mai vrei? Ti-o freci acum de bucurie ca am scris pe forum?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Noi 2011, 20:24

Ma Gigi io nu te bag la inaintare, dar nu vad de unde atata inversunare pt nimic...voi chiar nu puteti discuta fara sa va ciufuliti?! E o discutie interesanta, dar apelativele chiar nu au ce cauta aici. Snteti oameni maturi cu familii si copii, daca ar citi copii vostri discutiile"pertinente" la care va incingeti nu ar fi prea mandri de voi.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns