Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 06 Sep 2011, 22:21

Indian Larry scrie:
MuskMd scrie::lol: :lol: eu acum as mai avea o curiozitate..... Si i.as intreba pe prietenii acestui modigliani ca am vazut ca are (bine, el i.a numit sustinatori dar nu comentez catalogarea asta...) : omul e la fel de virulent si agresiv in limbaj si fata in fata? Sau doar la tastatura? Ca la cum zice de gerula ai fi zis ca se duce si.l musca de gat.... Si.i suge sangele... Or what? :twisted:

Musk , tot cu o intrebare iti raspund eu . Curiozitatea fiind mare , ai avea curajul sa-i dai un MP si sa-l inviti la o bere ? Poate asa ti-ai astampara cel mai bine curiozitatea , nu ? iti zic asta din considerentul ca pana acum nu ai avut niciun clenci pe aici . :wink: la o adica poate nici nu-si dadea seama de ce l-ai invitat.... :roll:
Asta una la mana.

A doua(la picior) : au aparut useri noi care au un limbaj cel putin la fel de colorat . :idea: de exemplu *** mame , neveste , neamuri , morti,etc.
La astia din urma , ce le transmiti ? Ca daca e sa fim corecti , hai pana la capat . Te intreb si eu asa....sa ma aflu in treaba mai mult si plus ca n-am vazut pe niciunul sa zica ceva legat de asta .
Uite , ca sa fiu mai explicit , ti-l dau exemplu viu pe Adar . Mi-a luat familia si neamul in stick....de numa . I-ai adresat vreo cirgulita ?Aici ma refer si la ceilalti "simpatizanti" , nu numai la tine . :wink:

Vezi , daia e bine uneori sa taci .
poi aia e ma ca ati inteles gresit !

va traduc io ! NU LA INVITAT ! , calmativa !

si ca sa traduc pina la capat nu la invitat pt ca nu avea de ce nu ca nu ar avea coaie s-al invite sau sa danseze cu el cum va place voua sa interpretati

deci pe scurt... , vi sa nazarit... , calmativa... , ciumegilor ! :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 06 Sep 2011, 22:29

clon scrie:
Indian Larry scrie:
MuskMd scrie::lol: :lol: eu acum as mai avea o curiozitate..... Si i.as intreba pe prietenii acestui modigliani ca am vazut ca are (bine, el i.a numit sustinatori dar nu comentez catalogarea asta...) : omul e la fel de virulent si agresiv in limbaj si fata in fata? Sau doar la tastatura? Ca la cum zice de gerula ai fi zis ca se duce si.l musca de gat.... Si.i suge sangele... Or what? :twisted:

Musk , tot cu o intrebare iti raspund eu . Curiozitatea fiind mare , ai avea curajul sa-i dai un MP si sa-l inviti la o bere ? Poate asa ti-ai astampara cel mai bine curiozitatea , nu ? iti zic asta din considerentul ca pana acum nu ai avut niciun clenci pe aici . :wink: la o adica poate nici nu-si dadea seama de ce l-ai invitat.... :roll:
Asta una la mana.

A doua(la picior) : au aparut useri noi care au un limbaj cel putin la fel de colorat . :idea: de exemplu *** mame , neveste , neamuri , morti,etc.
La astia din urma , ce le transmiti ? Ca daca e sa fim corecti , hai pana la capat . Te intreb si eu asa....sa ma aflu in treaba mai mult si plus ca n-am vazut pe niciunul sa zica ceva legat de asta .
Uite , ca sa fiu mai explicit , ti-l dau exemplu viu pe Adar . Mi-a luat familia si neamul in stick....de numa . I-ai adresat vreo cirgulita ?Aici ma refer si la ceilalti "simpatizanti" , nu numai la tine . :wink:

Vezi , daia e bine uneori sa taci .
poi aia e ma ca ati inteles gresit !

va traduc io ! NU LA INVITAT ! , calmativa !

si ca sa traduc pina la capat nu la invitat pt ca nu avea de ce nu ca nu ar avea coaie s-al invite sau sa danseze cu el cum va place voua sa interpretati

deci pe scurt... , vi sa nazarit... , calmativa... , ciumegilor ! :lol:

nu stiu cum sa ma adresez...prefer clon.

Nu stiu ce ai inteles tu din postarea mea , insa mesajul meu era ceva de genul : " De ce nu l-ai invitat la o bere ca sa-ti dai seama ce fel de om este? "

Tu ce dracu' dansuri citesti nene? Pe bune , lasa-o dracu' de tarie ca strica ochii . :lol:
Mesajul meu era cu totul altul decat ai reusit tu sa intelegi. :oops:
Hai , ura si la gara . Ne citim pe alte topicuri , eu ies de aici . :wink:

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 06 Sep 2011, 22:31

Indian Larry scrie: Uite , ca sa fiu mai explicit , ti-l dau exemplu viu pe Adar . Mi-a luat familia si neamul in stick....de numa . I-ai adresat vreo cirgulita ?Aici ma refer si la ceilalti "simpatizanti" , nu numai la tine
Ca sa vezi ce cheste, dom'le!...
Probabil ceilalti, invocati de tine, au sesizat toti - cu mici sau chiar unica exceptie, e drept - cine a debutat pe scena cu injuraturi, jigniri, amenintari si tot restul.
Unde mai pui si faptul ca exista un intreg istoric de-al tau cuprins in paginile forumului, pana acolo incat poti face lejer un compendium al mahalagismului in limbaj - studiu colectiv, editat sub egida Academiei Romane.
Indian Larry scrie:Vezi , daia e bine uneori sa taci .
Nu-i asa?
Uite cum ai pierdut sansa de a ramane filozof, Spinoza mic si alintat ce esti!... :D :D :D

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 06 Sep 2011, 22:32

daca il tine ?

nush dar intrebarea si nu numai ea... baiete... suna atit provocatoare cit si olea dispretuitoare si daca la nivele de astea se ajunge asa usor mie imi spune mai multe

din punctul meu de vedere... ca , clona ce sint... nici tu nu esti altceva decit tot o clona caci nu te cunosc si dupa nick nu-mi zice altceva !

sau ce ? oi fi si tu o vedeta ?[/quote]

Prietene daca vrei sa ma cunosti nu trebuie sa-ti bati capul prea tare. Ma prezint singur. Ma numesc Cornel Serban si sunt mai nou pe aici. N-am intrat pana de curand ca sunt incepator in ale spinning-ului insa nu ma vait de anonimat. Nici vreo vedeta nu sunt, iar daca vrei sa ma faci tu una negociem. Nick-u` il folosesc de vreo 10 ani de cand m-am pricopsit cu el. Daca sti sa pui intrebari pe privat despre oameni ar trebui sa ii pui si lu` Gogu si o sa-ti raspunda simplu cum e cu Miyagi pescuit - u`.
Cat despre "baiete" sa fii convins ca daca nu ma simteam provocat nici nu-l foloseam in consecinta dar repet, fara a urmari ofensarea cuiva.
Ar fi frumos si elegant acum sa stiu si eu carui "baiat" i-am raspuns 8) .

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Sep 2011, 22:36

wooow :lol: :lol: :lol:
post, quote, post, quote, iar io is cu ochii mici de la doojde strimerase .... :lol:
promit s acetesc tat tat ta...da' maine.
ca sa lamuresc si io nejte trebi.

Clon nuj care esti ,nici de-al cui ejti...adica intuiesc :lol: :lol: :lol:

@ Miyagi : nu-s diaspora, is de aci....de coalea.... de ce am aruncat pastila catre modigliani ...e posibil tu sa nu stii motivul initial, si anume faptul ca la o alta pastila omul si-a iesit din pepeni si m-a facut cu toate cele pe privat.
IAr vorbele alea nu le permit nimanui.... in fine ..trecem peste.
Cu treaba asta ii raspund si lui Indian : aia de spurca pe aci, nu m-o atins ori nu i-am vazut daca m-o atins.... parerea mea despre ei e aceeasi.

Daca l-as invita la o bere pe modigliani....nu , nu as face-o. pt ca timpul meu e pretios si am multi prieteni in bucuresti pe care i-as vizita in putinele momente cand ajung in capitala. Iar el inca nu ma atrage asa tare ca persoana incat sa ii las pe ceilalti deoparte. Ca sa nu fiu din nou inteles gresit, nu , nu m-as feri sa intalnesc pe oricine de pe forumul asta, ba chiar poate ca mi-ar face placere...Nu se stie niciodata.

si ca sa revenim la pastila initiala : am o idee. Poate e fixa : cand arunc o provocare verbala , poate deplasata sau nu, dar care are fro doo argumente in spate, si mi se raspunde cu injurii, pun automat un calificativ. Si logic ca persoana aia ori nu duce la vraja cu argumentele, ori nu stie. Si in mod cert se enerveaza...deci e loc sa mai dai o pastila .... :lol: :lol: :lol: That's all.

PS : Unde esti tu, Mitre, sa ma bag pe skype ? :D

:lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 06 Sep 2011, 22:38

deci pe scurt... , vi sa nazarit... , calmativa... , ciumegilor ! :lol:[/quote]

Deci si mai pe scurt, ... mi s-a nazarit acum si nu ma mai calmez,... neciumegule :evil: !

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Sep 2011, 22:38

Si acu ma duc inapoi la muste.....tre sa le mai dau un epoxy mic :P :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 06 Sep 2011, 22:42

miyagi scrie:Aproximativ exact. Mai devreme insa mi-am spus punctul de vedere. Nu stiu daca m-ati vazut pe topicul asta pana n-a aparut mizeria aia de dinainte si nici n-am de gand sa fac pui multi aici. Asta nu inseamna ca n-am urmarit povestea ingalatului care incerca sa reabiliteze un excroc considerand restul lumii "multi si prosti" ca sa nu ne sesizam sau sa-l copieze pe sefu` lui, numindu-ne impotenti. Mai pe scurt ma intereseaza pescuitul in mod special si nu ciorba de broaste. (m-a durut asta :( ).
Clonule am inteles exact Tata(baiete, vere, frate, nene, ... , mai adauga tu) ce-a vrut sa spuna si nevrand sa fac un caz special din asta nu m-am aventurat cu intrebari pe privat. Ce-ar fi sa dam satisfactii la toate balariile.
Am vazut mai nou ca lumea provoaca omul ca sa-si faca pareri personale asupra sa si nu despre el. Deci cand chemi la bara sustinatorii cuiva asteapta-te si la acele pareri personale.
eu sint o clona ( deci stii carui baiat i-ai rasouns ! :lol: ) care l-am inteles de ce si cum omu mai foloseste un limbaj mai dur
e oarecum justificat
am fost unul care am recunoscuto public
si la faza aia cu familia sint de acord cu el
si eu reactionez la fel
acu faza e ca tot la capitolul ala a fost la rindul lui acuzat c-ar fi gresit si el
si nu a negat
deci ?
si cum in principiu nu sint de acord cu aia am si zis ca mai bine nu ma mai amestecam in discutie

acu... sa ajuns orarecum aici... ca daca o tine doar ... tot asa... devine nesuferit... , normal !
pt ca el nu e asa vechi pe aici si deci lumea nu il cunoaste asa bine iar impresia facuta e formata pe limbajul dur deci evident ca nu e asa simpatizat iar lumea nu-i ingaduie sau iarta prea multe
daaa el zice ca face mishto... dar se pare ca mishtoul lui nu are priza si e neinteles de multime
pe deasupra el a si zis ca nu-i place sa dea din casa...
come on... asta e sait de pescuit... , nu cred ca e frumos sa fi chietros si sa nu impartasesti patima cu alti virusati

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 06 Sep 2011, 22:45

MuskMd scrie:wooow :lol: :lol: :lol:
post, quote, post, quote, iar io is cu ochii mici de la doojde strimerase .... :lol:
promit s acetesc tat tat ta...da' maine.
ca sa lamuresc si io nejte trebi.

Clon nuj care esti ,nici de-al cui ejti...adica intuiesc :lol: :lol: :lol:

@ Miyagi : nu-s diaspora, is de aci....de coalea.... de ce am aruncat pastila catre modigliani ...e posibil tu sa nu stii motivul initial, si anume faptul ca la o alta pastila omul si-a iesit din pepeni si m-a facut cu toate cele pe privat.
IAr vorbele alea nu le permit nimanui.... in fine ..trecem peste.
Cu treaba asta ii raspund si lui Indian : aia de spurca pe aci, nu m-o atins ori nu i-am vazut daca m-o atins.... parerea mea despre ei e aceeasi.

Daca l-as invita la o bere pe modigliani....nu , nu as face-o. pt ca timpul meu e pretios si am multi prieteni in bucuresti pe care i-as vizita in putinele momente cand ajung in capitala. Iar el inca nu ma atrage asa tare ca persoana incat sa ii las pe ceilalti deoparte. Ca sa nu fiu din nou inteles gresit, nu , nu m-as feri sa intalnesc pe oricine de pe forumul asta, ba chiar poate ca mi-ar face placere...Nu se stie niciodata.

si ca sa revenim la pastila initiala : am o idee. Poate e fixa : cand arunc o provocare verbala , poate deplasata sau nu, dar care are fro doo argumente in spate, si mi se raspunde cu injurii, pun automat un calificativ. Si logic ca persoana aia ori nu duce la vraja cu argumentele, ori nu stie. Si in mod cert se enerveaza...deci e loc sa mai dai o pastila .... :lol: :lol: :lol: That's all.

PS : Unde esti tu, Mitre, sa ma bag pe skype ? :D

:lol: :lol:

te-am inteles Nene. Acu intelege-ma si Matale. Eu sunt unul dintre sustinatorii lui Modigliani. Ne-ai chemat si am intuit ca vrei sa ne-amesteci intre ale voastre. De pastile-s satul ca iau cam multe in ultima vreme si poate d-aia sunt mai "constipat".
Cu diaspora ti-am mai expicat cum e treaba. Dupa ce vei citi bine pana maine totul sper sa nu mai ramana loc decat de-o bere.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 06 Sep 2011, 22:46

MuskMd scrie:Si acu ma duc inapoi la muste.....tre sa le mai dau un epoxy mic :P :twisted:
Tu ai inteles perfect mesajul . Clon , tu ce ai bre ? E tarziu ?

Musk , nu stiam de "trecut" nimic , acum am inteles rostul intrebarii. Bine...nici tu n-ai dat de inteles nimic , n-aveam de unde sa stiu ca voi v-ati conversat deja prin mp-uri . :lol:
Totul este descifrabil si pentru toate exista o rezolvare .
Eu deja am obosit in arena . Cedez locul astora mai "noi" , ca au potential . :wink:

Scrie răspuns