poi aia e ma ca ati inteles gresit !Indian Larry scrie:MuskMd scrie:![]()
eu acum as mai avea o curiozitate..... Si i.as intreba pe prietenii acestui modigliani ca am vazut ca are (bine, el i.a numit sustinatori dar nu comentez catalogarea asta...) : omul e la fel de virulent si agresiv in limbaj si fata in fata? Sau doar la tastatura? Ca la cum zice de gerula ai fi zis ca se duce si.l musca de gat.... Si.i suge sangele... Or what?
![]()
Musk , tot cu o intrebare iti raspund eu . Curiozitatea fiind mare , ai avea curajul sa-i dai un MP si sa-l inviti la o bere ? Poate asa ti-ai astampara cel mai bine curiozitatea , nu ? iti zic asta din considerentul ca pana acum nu ai avut niciun clenci pe aici .la o adica poate nici nu-si dadea seama de ce l-ai invitat....
![]()
Asta una la mana.
A doua(la picior) : au aparut useri noi care au un limbaj cel putin la fel de colorat .de exemplu *** mame , neveste , neamuri , morti,etc.
La astia din urma , ce le transmiti ? Ca daca e sa fim corecti , hai pana la capat . Te intreb si eu asa....sa ma aflu in treaba mai mult si plus ca n-am vazut pe niciunul sa zica ceva legat de asta .
Uite , ca sa fiu mai explicit , ti-l dau exemplu viu pe Adar . Mi-a luat familia si neamul in stick....de numa . I-ai adresat vreo cirgulita ?Aici ma refer si la ceilalti "simpatizanti" , nu numai la tine .![]()
Vezi , daia e bine uneori sa taci .
va traduc io ! NU LA INVITAT ! , calmativa !
si ca sa traduc pina la capat nu la invitat pt ca nu avea de ce nu ca nu ar avea coaie s-al invite sau sa danseze cu el cum va place voua sa interpretati
deci pe scurt... , vi sa nazarit... , calmativa... , ciumegilor !