””Gerula pe Septembrie 6th, 2011, 5:02 pm
Umilita cumplit, nefiresc, dupa ce pana si participantii la sarba calugarilor din cotet o scuipa pentru modul in care l-a incurajat pe patraulea modigliani, Adelina reuseste auto-umilirea suprema
Adelin scrie:Dar sutul in fund luat de la „Gindul”ramine pentru posteritate...Astfel,jurnalismul romanesc scapa de o nulitate in domeniu,intr-un firesc proces de supurare
Tampita mica, eu ti-am mai propus, hai sa ne punem amandoi poze dupa cartea de munca (high resolution, asa cum ies din aparatul foto, neprelucrate) si sa vedem cum tu esti un somer nenorocit iar eu sunt senior editor pentru Romania la AP, probabil cea mai mare agentie de presa din lume. (in tot cazul in primele 3 cu siguranta ) Asta ca sa pricepi mai bine ce sut in fund am luat plecand prin demisie de la Gandul inainte sa-l puna niste dobitoci pe butuci .
Desigur, dupa ce ai refuzat sa platesti precedentul pariu, o sa ma intelegi de ce o sa-ti cer sa pui tu prima pozele cu cartea de munca a numitului Adelin Avram . Unde, ce surpriza, o sa vedem fie somajul, fie vreo angajare fictiva la o firma de care n-a auzit nimeni, pe salariul minim sau pe-acolo
Zi mai gurista de internet, te bagi sau tot numai latratul e de tine? ”””citata gerulian..
Toche pussy--cat,mai mult pussy,da ma rog...
Cretinel,eu ,S.G.,te-am catalogat drept nulitate jurnalistica,ejectata de la ”Gindul”.Adelin n-are nici o treaba cu afirmatia asta...
Cu ce te ocupi acuma ,nu ma intereseaza pentru ca sint sigur ca folosindu-te de relatiile lu mamica te-ai cocotat tu pe undeva....Da nu-i bai ,ca si locul respectiv supureaza la un moment dat,si o sa fii extirpat ca un cos de ala purulent
Si daca faci aluzii la pariuri,io cu tine nu ma bag,ca am vazut ce ai facut cu Adelin,ce dovezi falsificate ai adus,si dupa aia ai strigat cit te tin bojocii ca nu s-a respectat pariul...
Ramine valabila insa,propunerea mea,contra sumei de 5000 de euro iti acord un interviu,in functie de cum gasesc un loc disponibil in agenda,ar fi bine sate gindestincuo luna inainte sa ma pot programa eficient,dragule...
A, daca ai probleme de personalitate cum ar fi timiditatea,zgircenia,lasitatea,te inteleg...Da, nu te necaji timpul si pastilutele le rezolva pe toate.Cu conditia sa le iei.Pastilutele,desigur...Hai pa
Si-Gi Lures wobblers&more..
.