Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 06 Sep 2011, 16:29

Adelin scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:...sunt doar 44 de ocupanti :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cam atatzti i-ar lipsi terminatului la concurs :lol: :lol: :lol: ce coincidentza domle.....

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Sep 2011, 16:43

Re: Prostie abisala pe forumurile de pescuit

de Gerula pe Septembrie 5th, 2011, 9:51 pm

Biata adelina iar se face de ras, atat cu clona semlecangheorghe cat si cu contul furat cociuba.dalin

cociuba.dalin scrie:Apropos pe mine m-a cenzurat puternik la el in cocina, am vrut si io sa ma inscriu in concurs si fuckeru io scriu mesaje si nu apar publice, stie fraerul ce stie....... asa-i ciumpalacule.... hihihihihi

Tampita fara scapare, realitatea e ca adevaratul empthy_cluster are bine mersi contul 100% functional aici, doar ca tu nu i l-ai putut fura si pe asta , asa cum ai facut cu cel din cotetul lui rasulescu.

semlecangheorghe scrie:Si inca ceva ,gazetarasule,topicul acesta a facut de aseara pina acum ,adica in circa 24 de ore,peste 1800 de vizualizari ,in timp ce topicul tau ,ala ”abisal” a facut de cind l-ai deschis,adica de vreo luna,deabia ....400 si ceva de vizualizari

Adelina, tampita mica, nu are rost sa discutam despre raportarile smenuite la hectar ale lui rasulescu , in baza carora isi incaseaza penibilii firfirei din bannere samd ”,citat gerulian..

Sigur ca da,trebuia sa ma gindesc.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dupa ce ca ai un rating da rahat,te mai umpli de rahat pe bot :lol: :lol: :lol: :lol: Cica ratingul de aici ...e trucat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mah tu esti ca si egiptenii,ti-am mai spus-o,si aia nu-si consemnau in scripte decit victoriile.Infringerile,nu,si asta din penibila incercare de a le sterge cu buretele,si a ramine posteritatii,numai faptele pozitive...Asa esti si tu,consemnezi numai ce iti convine,restul ...ocolesti cu nonsalanta..

Dar sutul in fund luat de la „Gindul”ramine pentru posteritate...Astfel,jurnalismul romanesc scapa de o nulitate in domeniu,intr-un firesc proces de supurare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Sep 2011, 17:03

Gerulica, iar te-ai incurcat in propriile scenarii. :D
De ce nu raspunzi la intrebari? Cum puteam io sa fac pe plac RNP daca eram undercover? Cum sunt sluga lor daca-i critic? Cum traim noi pe spinarea lor?
Nu ai raspuns...s-a blocat scenariul, este?
Cand firul "logic" ti se paleste de gard ignori intrebarile grele, la care nu stii sa raspunzi iti proclami brusc victoria, nici tu nu mai stii exact de ce :D si bagi repede-repede de-astea cu toata lumea care iti da dreptate :
"incerci sa prostesti lumea ca la alba-neagra "
"Crezi ca inghite cineva scuzele "
Numai ca: CINE MA? CARE LUME? Cine este acel "cineva" care iti crede teoria si nu inghite scuzele mele? Macar unu sa vad ca scrie pe topicurile astea cu dezvaluiri senzationale: asa e, Gerula l-a demascat pe Tavi, omul care face servicii din pozitia de moderator undercover pentru RNP, de pe spatele careia traieste.
Hai scoate unu singur care sa creada asta, macar unu din joben :D
Hai ca te mai las o vreme...respira ... :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Sep 2011, 17:23

Scuze, acuma vad raspunsul, deci asa se valideaza teoria conspiratiei:
"Parca trebuia sa spui public ca ai sters tu, ajungea sa te lauzi data viitoare cand te intalneai cu partenerii de monolog social "
:lol: :lol: :lol: :lol:
Habar n-au aia ce se discuta aici... si daca intra vreunul sa citeasca i se falfaie de criticile aduse de unul si altul pe forumuri...tu chiar iti inchipui ca RNP ar da doi bani pe asa ceva? Iar eu, ca sa fiu apreciat de ei ma laud ca ii ajut stergand mesajele critice la adresa lor...dar in acelasi timp ii critic in continuare. :shock:
Tu nu realizezi ce scenariu paranoic si absurd e asta?
Nu realizezi, e un simptom si asta...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Sep 2011, 19:59

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 06 Sep 2011, 20:12

care dintre gagici e big G? ca magaru', ar vrea el sa fie...am vrea toti sa fim :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Sep 2011, 20:17

””Gerula pe Septembrie 6th, 2011, 5:02 pm

Umilita cumplit, nefiresc, dupa ce pana si participantii la sarba calugarilor din cotet o scuipa pentru modul in care l-a incurajat pe patraulea modigliani, Adelina reuseste auto-umilirea suprema

Adelin scrie:Dar sutul in fund luat de la „Gindul”ramine pentru posteritate...Astfel,jurnalismul romanesc scapa de o nulitate in domeniu,intr-un firesc proces de supurare

Tampita mica, eu ti-am mai propus, hai sa ne punem amandoi poze dupa cartea de munca (high resolution, asa cum ies din aparatul foto, neprelucrate) si sa vedem cum tu esti un somer nenorocit iar eu sunt senior editor pentru Romania la AP, probabil cea mai mare agentie de presa din lume. (in tot cazul in primele 3 cu siguranta ) Asta ca sa pricepi mai bine ce sut in fund am luat plecand prin demisie de la Gandul inainte sa-l puna niste dobitoci pe butuci .

Desigur, dupa ce ai refuzat sa platesti precedentul pariu, o sa ma intelegi de ce o sa-ti cer sa pui tu prima pozele cu cartea de munca a numitului Adelin Avram . Unde, ce surpriza, o sa vedem fie somajul, fie vreo angajare fictiva la o firma de care n-a auzit nimeni, pe salariul minim sau pe-acolo

Zi mai gurista de internet, te bagi sau tot numai latratul e de tine? ”””citata gerulian..

Toche pussy--cat,mai mult pussy,da ma rog...

Cretinel,eu ,S.G.,te-am catalogat drept nulitate jurnalistica,ejectata de la ”Gindul”.Adelin n-are nici o treaba cu afirmatia asta...

Cu ce te ocupi acuma ,nu ma intereseaza pentru ca sint sigur ca folosindu-te de relatiile lu mamica te-ai cocotat tu pe undeva....Da nu-i bai ,ca si locul respectiv supureaza la un moment dat,si o sa fii extirpat ca un cos de ala purulent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Si daca faci aluzii la pariuri,io cu tine nu ma bag,ca am vazut ce ai facut cu Adelin,ce dovezi falsificate ai adus,si dupa aia ai strigat cit te tin bojocii ca nu s-a respectat pariul...

Ramine valabila insa,propunerea mea,contra sumei de 5000 de euro iti acord un interviu,in functie de cum gasesc un loc disponibil in agenda,ar fi bine sate gindestincuo luna inainte sa ma pot programa eficient,dragule...

A, daca ai probleme de personalitate cum ar fi timiditatea,zgircenia,lasitatea,te inteleg...Da, nu te necaji timpul si pastilutele le rezolva pe toate.Cu conditia sa le iei.Pastilutele,desigur...Hai pa
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Sep 2011, 20:26

SF scrie: Ai descoperit site rapitori.ro , ai dat de forum , ai gasit cafeneaua , ti-o placut si ti-ai zis ca aici ii de tine !
Te-ai luat de Gerula si dupa aia am asistat la vomitu tau , ca altcumva nu se poate numi ce ai facut !

Vezi tu , mai baiete , ca judeci in pripa . De ce spun asta ? ..... Stai sa-ti explic :

De felul meu vorbesc foarte lejer , plastic si fara gomosenii gratuite sau sub egida unor etichete fals impuse . Sunt si ma straduiesc ( ba chiar imi fac un titlu de glorie din a fi cat se poate de natural si ..... cam ca pe balta . Asa vad eu treaba . Daca e vreunu' p-aici care nus-i baga si-si scoate cand scapa vreunu' mare sa vina sa afirme asta .

La fel de natural sunt si-n situatiile in care apare cate-un neghiob care-mi jigneste familia , altul de m-alearga de doi ani pe Net ...... dracu' stie de ce , pentru ca personal nu i-am facut niciodata absolut nimic , ba dimpotriva , am incercat in nenumarate randuri sa incerc sa comunic elegant cu el ( la baza acestei afirmatii stau multe MP-uri intre noi . Dar nu-s atat de mojic sa le public ) . Iar daca tie sau mai multora vi s-a parut ofensatoare cuvintele mele in acele situatii , aflati ca eu muream de ciude ca nu eram in stare sa gasesc altele ...... mai pline de "incarcatura" .

Pan-la urma , ..... si aici solicit atentia tuturor celor din RAPITORI ( indiferent de situatia in care s-a intamplat sa ne cunoastem mai demult prin alte parti ) , la momentul la care-am simtit ca un ipotetic conflict dintre mine si ei ar fi putut escalada inspre punctul "fara de intoarcere" am intervenit prin mp-uri ...... mult diferite - in sensul elegant sau amiabil - de cel publicat de catre Tica ( ..... te consideri justitiar ? Cum cataloghezi gestul acestuia ? Fireste , prin comparatie cu atitudinea mea franca si fara de oprelisti . De fapt pentru ce anume ma condamni ? Pentru ...... felul meu de-a fi ? .... E aiurea ! ) . Sunt cativa useri p-aici care-ar putea ( daca vor s-o faca ) confirma ce spun eu aici .

De fapt , indiferent ca-mi vei spune acum ca va descurcati cu Gerula si fara mine ...... de nu-stiu-cati-ani , imi rezerv dreptul de-al face cum imi vine la gura , de cate ori am chef ! Prefer insa sa adopt o atitudine de luat fraieru' la misto . Iar faptul ca ma acuzi in mod public nu face decat sa-ti pierzi tot creditul ce-ti place sa consideri ca l-ai acumulat in fata lui . Imbecilul jubileaza , are orgasme vazandu-ti reactia la adresa mea ! ( dar mi se rupe . E mult prea imbecil si insignifiant sa-mi pese de parerea lui ) . Tot public am sa-ti spun asta , accepti sau nu ce spun , i-ai dat prostului " apa calda " . Personal o consider mare greseala de "startegie" .

Dpmdv a ilustrat ca-i bun manipulator . A scos din mine ( candva ) ce era mai urat , si te-a usmit pe tine impotriva unui om care nu ti-a adresat vreodata o virgula macar . Strict problema ta cum vei gestiona ce ti-am spus .

La fel , nu ma pot controla in fata josniciilor . Ma consider un om corect ( indiferent de cum vorbesc sau scriu pe net ) si am de-a dreptul alergie la jocurile perfide si murdare ale unora . Inca un motiv pentru care-mi bag si-mi scot asistand la mizeriile lor morale , mult mai murdare decat limbajul meu . Vine din sila fata de aceste gesturi . Imi repugna ! ( si-aici am sa rog mult pe ..... cineva , fireste , .... iarasi spun asta .... , daca va voi sa faca acest lucru , sa confirme ca indiferent de cat de crancena este o "lupta" pe net nu joc murdar . Nu mai demult de aseara s-a desfasurat acest act ce poate certifica acest lucru ) . Un alt titlu de glorie mi-l fac din a fi corect , fair-play .

Si sa inchei , ca probabil te plictisesc , ..... NU VREAU sa diferentiez in vre-un fel lumea forumurilor , lumea virtuala a pescuitului fata de pescuitul in sine !!!!! Iar pe balta ...... , cand e cazul , ...... imi bag si-mi scot . PUNCT !

............................................................

Si .... da ! Am gasit Rapitorii si-am decis ca ma alatur acestei comunitati ...... cu ce-am eu de spus ( ma refer aici la discutiile tematice ) , cu ce-am de invatat de la altii , si bineainteles , asa cum ai sesizat deja ...... cu Cafeneaua ! In care ma distrez teribil luandu-l pe Bou la misto . Fireste , nu am pretentia sa fiu apreciat de 10000 de oameni .

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Sep 2011, 20:44

esti un elegant, ce mai la deal, la vale :lol: :lol: :lol:

Revenind la ce am intrebat mai devreme ( nu pe tine :D )...faptul ca nu a luat inca nimeni o pozitie pot sa il consider un raspuns? ca aia cu "e si tacerea un raspuns" ? :roll:
Si chiar asa...era o pura curiozitate, nu e ca si cum m-as apuca sa iti dau add pe messenger sau mai grav, sa iti cer prietenia pe feisbuc :twisted: :twisted: :twisted:

PS ca sa nu ma intelegi gresit, eu nu am treaba cu razbelul vostru cu gerula. Da, mi se pare gresit, pe ideea ca spumele voastre le alimenteaza pe ale lui, dar si in sensul asta vad ca exista un curent de a-l trata cu ignore ( metoda eficienta se pare :D )
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Sep 2011, 20:57

MuskMd scrie: Revenind la ce am intrebat mai devreme ( nu pe tine :D )...faptul ca nu a luat inca nimeni o pozitie pot sa il consider un raspuns?
Nu caut si nu cer pozitia vreunui amic ( sustinator ) . Inca , imi place sa cred asta , imi pot lejer gestiona contul si personalitatea . Ce-am avut de spus am spus mereu ( indiferent de modul si vocabularul la care-am apelat ) . Cu toate astea invoc anumite episoade si situatii petrecute cu diversi , dar asa cum ai sesizat probabil nu oblig pe nimeni s-o faca . Nici nu le cer acest lucru . In numele prieteniei mele cu ei , in numele fair-play-ului despre care vorbeam , este strict decizia lor s-o faca sau nu .

Referitor la razbelul " meu cu Gerula" ... te inseli . El este beneficiarul unui "razbel cu mine" . Ce vedeti voi pe forum e o aiureala in care ma straduiesc sa-l iau la misto , sa-l fac de kkt ( parca nu s-a personificat deja cu termenul )......... . Genul de aiureala-n care-si traieste el intreaga viata . ..... O sa-i "treaca" .

Scrie răspuns