Relevante in "cazul Romsilva" sunt
a) insistenta cu care ai negat ca esti moderator acolo, doar pentru a fi prins cu mata-n sac (vezi screenshot ) si
Am negat pentru ca nu sunt moderator

))
Screenshot: din motive care-mi scapa mi-a ramas posibilitatea de a edita mesaje chiar daca posteaza cineva dupa...probabil cand am fost scos din functie nu mi-a taiat si asta, habar n-am si nu m-a preocupat pana acum
si se mai intampla sa editez dupa ce postez , mai suna un telefon, mai un buzz pe mess si pana termin eu de editat pac posteaza cate unu

de-aia vezi tu modificari efectuate la 1-2 minute doua dupa ce a postat urmatorul. Asta e dovada ta?
Vrei un screnshot sa vezi ca am butonul modifica doar la mesajele mele si la ale altora nu?
dar...culmea e ca asta e dovada ca nu sunt moderator ma: ia cauta de ex. mesajele lui SN editate de Adelin, sau alte mesaje editate de moderatori si arata-mi urma modificarii.. nu e!

Pentru ca daca esti moderator poti modifica fara sa lasi urme deci e fix invers de cum crezi tu...doar la useri se vede.
apropo, rog eliminarea posibilitatii de a-mi edita mesajele dupa ce posteaza altul, nu e corect s-o am doar eu, daca doar eu o am?
b) faptul ca aia din Romsilva inghiteau cu greu ce se scria in topicul ala derulat pe un forum unde tu, partenerul lor de "dialog social" , esti moderator
Adica RNP a citit topicul

, m-a sunat pe mine si mi-a zis: Noi (deci RNP, regie a statului roman da? deci baietii aia care fac afaceri de milioane de euro cu lemne si pe care-i cam doare in bascheti de pescuit de prea multa vreme) inghitim cu greu ce s-a scris pe topicul ala. Te rugam sa stergi topicul, partenerule de dialog social. Si io m-am executat ca moderator undercover
Astea e scenariul? Asta e motivul pentru care am sters topicul?
Omule, pe ce planeta esti?