Baiete, dar tu esti la fel de nevorbit? Stiu si eu ca diaspora are nevoie de socializare insa chiar sa provoci omul la discutii, parca nu se face. Ca ce chestie trebuie sa intru eu, ca prieten, amic sau sustinator al lui Mihai in discutii cu tine sau sa raspund la apel? Au ti se pare ca glumele noastre isi gasesc valente comune?MuskMd scrie:esti un elegant, ce mai la deal, la vale![]()
![]()
![]()
Revenind la ce am intrebat mai devreme ( nu pe tine)...faptul ca nu a luat inca nimeni o pozitie pot sa il consider un raspuns? ca aia cu "e si tacerea un raspuns" ?
![]()
Si chiar asa...era o pura curiozitate, nu e ca si cum m-as apuca sa iti dau add pe messenger sau mai grav, sa iti cer prietenia pe feisbuc![]()
![]()
![]()
PS ca sa nu ma intelegi gresit, eu nu am treaba cu razbelul vostru cu gerula. Da, mi se pare gresit, pe ideea ca spumele voastre le alimenteaza pe ale lui, dar si in sensul asta vad ca exista un curent de a-l trata cu ignore ( metoda eficienta se pare)
Acum daca l-ai gasit intr-o toana proasta ia-te de el si atata-l. Alta data te distrezi pe seama ingeniozitatii lui. Nu sari calul insa si limiteaza-te la cat ti se da. Mai devreme scandalul tot de-aici a plecat. S-au invocat parerile comunitatii si s-a dorit a se suprapune cu ale celui "muscat" de haita.
Nu te provoc si nici nu mai raspund la provocari insa te rog poarta-ti crucea cum si-o poarta si Mihai.
Restul e folclor ca istorie n-are cum.