Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 06 Sep 2011, 20:57

MuskMd scrie:esti un elegant, ce mai la deal, la vale :lol: :lol: :lol:

Revenind la ce am intrebat mai devreme ( nu pe tine :D )...faptul ca nu a luat inca nimeni o pozitie pot sa il consider un raspuns? ca aia cu "e si tacerea un raspuns" ? :roll:
Si chiar asa...era o pura curiozitate, nu e ca si cum m-as apuca sa iti dau add pe messenger sau mai grav, sa iti cer prietenia pe feisbuc :twisted: :twisted: :twisted:

PS ca sa nu ma intelegi gresit, eu nu am treaba cu razbelul vostru cu gerula. Da, mi se pare gresit, pe ideea ca spumele voastre le alimenteaza pe ale lui, dar si in sensul asta vad ca exista un curent de a-l trata cu ignore ( metoda eficienta se pare :D )
Baiete, dar tu esti la fel de nevorbit? Stiu si eu ca diaspora are nevoie de socializare insa chiar sa provoci omul la discutii, parca nu se face. Ca ce chestie trebuie sa intru eu, ca prieten, amic sau sustinator al lui Mihai in discutii cu tine sau sa raspund la apel? Au ti se pare ca glumele noastre isi gasesc valente comune?
Acum daca l-ai gasit intr-o toana proasta ia-te de el si atata-l. Alta data te distrezi pe seama ingeniozitatii lui. Nu sari calul insa si limiteaza-te la cat ti se da. Mai devreme scandalul tot de-aici a plecat. S-au invocat parerile comunitatii si s-a dorit a se suprapune cu ale celui "muscat" de haita.
Nu te provoc si nici nu mai raspund la provocari insa te rog poarta-ti crucea cum si-o poarta si Mihai.
Restul e folclor ca istorie n-are cum.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Sep 2011, 21:10

:lol: :lol: :lol:
un raspuns simplu era suficient. "Baiete" ....

...:roll: ....provoc la discutii.....uite, acum Modigliani mi-a raspuns f ok. Tu de ce tre' sa abordezi tonul asta? Suntem la arena si e liber la discutii acide....dar tre sa ridici steguletul si sa zici : vreau ! :lol: ...nu sa arunci un "baiete" si sa inchizi subiectul.

Nuj ce ai cu diaspora in schimb ..... nici de la ce te-ai luat ....

in fine. ma consider multumit in seara asta :lol: . Iar Gerula nu ma intereseaza :D
ma duc sa mai leg njete muste :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Sep 2011, 21:16

Mersi Cornele ( Miyagi ) . Insa , cred ca MuskMd n-a vorbit chiar totul in mod serios . Il si amuza nitel ..... "neste" situatii ( Din ce-am vazut pana acum nu-i baiat rau , nu-i un suflet murdar ) asta nu face decat sa ma amuze si pe mine intr-un fel raspunzandu-i unde are intrebari .

Josnicia , Cornele , consta in :

- acte lipsite de verticalitate ( vezi publicarea unor MP-uri ..... . Motiv de voma !!!!! ) ,

- in creearea de conturi "combatante" care sa adaposteasca personajul abject din spatrele tastaturii ( ce PLM de atitudine merita un "ascuns" d-asta infect . Genul Marineros - 3 postari , toate la cafenea , toate impotriva mea ! Marineros , fraier lash , vino , nene , in PLM si spune cine esti ! ...... La ba Trista de om ....... ce esti ! Vino "verde" la inaintare !

- joc dublu , incapacitatea pastrarii pe termen lung ( mai mult de-o saptamana ) a unei pozitii ferme asupra unei opinii anume fata de-o situatie anume - mai exact Instabilitate si lipsa de opinie ,

- ipocrizia si lipsa de discernamant in fata unei situatii nou create . Lipsa unei judecati pe baza principiului " Cauza-efect"

- .... etc .

Si , .... Cornele , mersi .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 06 Sep 2011, 21:24

Baaaaai , suntem deja off topic ! Ca sa repar situatia ( pe scurt ) :

Gerula , adriene nicolae , ...... esti prea prost ! Atat de prost incat nu avem voie sa te consideram nascut . A te fi nascut se cheama a jigni pe Mama Natura . Esti impotiva firii .
O sa te tratam in continuare ca pe o zamislire bolnava a unui autor dement si-n plina criza de epilepsie .

O sa-ti vorbesc pe viitor , ca si-n trecut de altfel , cu apelativul "Boule" . Nu are legatura cu nobilul animal , doar ca te personifici splendid cu fonetica cuvantului .

Concret : ..... BOU retard .....

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 06 Sep 2011, 21:56

MuskMd scrie::lol: :lol: :lol:
un raspuns simplu era suficient. "Baiete" ....

...:roll: ....provoc la discutii.....uite, acum Modigliani mi-a raspuns f ok. Tu de ce tre' sa abordezi tonul asta? Suntem la arena si e liber la discutii acide....dar tre sa ridici steguletul si sa zici : vreau ! :lol: ...nu sa arunci un "baiete" si sa inchizi subiectul.

Nuj ce ai cu diaspora in schimb ..... nici de la ce te-ai luat ....

in fine. ma consider multumit in seara asta :lol: . Iar Gerula nu ma intereseaza :D
ma duc sa mai leg njete muste :twisted:
Mai devreme m-am etalat ca prieten al lui Mihai si nu m-ascund insa am facut-o intr-un context sau pe marginea unui subiect si nu-mi place sa fiu tras aiurea in discutii. Mi-am lasat gura sloboda ceea ce nu fac de obicei si m-a deranjat ca am provocat anumite reactii. Din cauza asta nici n-am chef sa fiu "combinat". Daca sunt prietenul sau sustinatorul lui Modigliani e problema noastra. Daca tu ai ceva cu el rezolva-ti problema cu el. Daca te tine? Daca nu nu mai crea impresii artistice in mod gratuit.
Cu diaspora n-am nimic insa corespondez si eu pe forumurile de pescuit cu multi din afara ca mi se intampla sa mai plec si eu de-acasa. Stiu cat de greu le e si ca stau mult pe forumuri unde gasesc dinamica, iar de multe ori creeaza atmosfera ca sa se mai simta si ei acasa. In acelasi timp participa cu totii la astfel de "agape". La cata "diaspora" vad aici tind sa cred ca multe din subiecte sunt alimentate tocmai in sensul asta.
Pe de alta parte cand vad ca cineva imi pune vorbe pe limba si se ascunde in spatele unei clone nu pot sa-i vorbesc decat la nivelul de baiete. Daca te-am ofensat crede-ma ca n-am intentionat asta insa nu mai provoca la vorba aiurea.

Nicio problema Mihai. Suntem aici.
Daca n-am raspuns la prima lui postare asta nu inseamna ca nu m-am sesizat insa n-am considerat ca e cazul sa-i dau apa la moara ci sa ma abtin de la niste chestii dupa cum am promis.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 06 Sep 2011, 22:03

miyagi scrie:Baiete, dar tu esti la fel de nevorbit? Stiu si eu ca diaspora are nevoie de socializare insa chiar sa provoci omul la discutii, parca nu se face. Ca ce chestie trebuie sa intru eu, ca prieten, amic sau sustinator al lui Mihai in discutii cu tine sau sa raspund la apel? Au ti se pare ca glumele noastre isi gasesc valente comune?
Acum daca l-ai gasit intr-o toana proasta ia-te de el si atata-l. Alta data te distrezi pe seama ingeniozitatii lui. Nu sari calul insa si limiteaza-te la cat ti se da. ......

Nu te provoc si nici nu mai raspund la provocari insa te rog poarta-ti crucea cum si-o poarta si Mihai.
:lol:
Andrei... , omul cind zice " baiete"... nu are tenta sa-ti vorbeasca de sus ca la un infantil ci se adreseaza doar asa... ca intre " baieti " adica de la egal la egal, nah ... ce s-ai faci ? simte omul nevoia de socializare chit ca parca nu are glume cu tine :lol:
oricum ar shi... considerate avertizat si nu mai sarii calul ca-i periculos... :lol:

ps: meseriasilor... , pe bune ati inteles gresit ce a zis mai devreme MuskMd !
cind nu sinteti siguri ca ati inteles corect... mai bine intrebati pe privat care ce si cum inainte de a trage concluzii aiurea si a reactiona in lumina lor pe forum

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 06 Sep 2011, 22:12

miyagi scrie: Daca te tine? Daca nu nu mai crea impresii artistice in mod gratuit.

Pe de alta parte cand vad ca cineva imi pune vorbe pe limba si se ascunde in spatele unei clone nu pot sa-i vorbesc decat la nivelul de baiete. Daca te-am ofensat crede-ma ca n-am intentionat asta insa nu mai provoca la vorba aiurea.
daca il tine ?

nush dar intrebarea si nu numai ea... baiete... suna atit provocatoare cit si olea dispretuitoare si daca la nivele de astea se ajunge asa usor mie imi spune mai multe

din punctul meu de vedere... ca , clona ce sint... nici tu nu esti altceva decit tot o clona caci nu te cunosc si dupa nick nu-mi zice altceva !

sau ce ? oi fi si tu o vedeta ?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 06 Sep 2011, 22:16

MuskMd scrie::lol: :lol: eu acum as mai avea o curiozitate..... Si i.as intreba pe prietenii acestui modigliani ca am vazut ca are (bine, el i.a numit sustinatori dar nu comentez catalogarea asta...) : omul e la fel de virulent si agresiv in limbaj si fata in fata? Sau doar la tastatura? Ca la cum zice de gerula ai fi zis ca se duce si.l musca de gat.... Si.i suge sangele... Or what? :twisted:

Musk , tot cu o intrebare iti raspund eu . Curiozitatea fiind mare , ai avea curajul sa-i dai un MP si sa-l inviti la o bere ? Poate asa ti-ai astampara cel mai bine curiozitatea , nu ? iti zic asta din considerentul ca pana acum nu ai avut niciun clenci pe aici . :wink: la o adica poate nici nu-si dadea seama de ce l-ai invitat.... :roll:
Asta una la mana.

A doua(la picior) : au aparut useri noi care au un limbaj cel putin la fel de colorat . :idea: de exemplu *** mame , neveste , neamuri , morti,etc.
La astia din urma , ce le transmiti ? Ca daca e sa fim corecti , hai pana la capat . Te intreb si eu asa....sa ma aflu in treaba mai mult si plus ca n-am vazut pe niciunul sa zica ceva legat de asta .
Uite , ca sa fiu mai explicit , ti-l dau exemplu viu pe Adar . Mi-a luat familia si neamul in stick....de numa . I-ai adresat vreo cirgulita ?Aici ma refer si la ceilalti "simpatizanti" , nu numai la tine . :wink:

Vezi , daia e bine uneori sa taci .

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 06 Sep 2011, 22:16

clon scrie:
miyagi scrie:Baiete, dar tu esti la fel de nevorbit? Stiu si eu ca diaspora are nevoie de socializare insa chiar sa provoci omul la discutii, parca nu se face. Ca ce chestie trebuie sa intru eu, ca prieten, amic sau sustinator al lui Mihai in discutii cu tine sau sa raspund la apel? Au ti se pare ca glumele noastre isi gasesc valente comune?
Acum daca l-ai gasit intr-o toana proasta ia-te de el si atata-l. Alta data te distrezi pe seama ingeniozitatii lui. Nu sari calul insa si limiteaza-te la cat ti se da. ......

:lol:
Andrei... , omul cind zice " baiete"... nu are tenta sa-ti vorbeasca de sus ca la un infantil ci se adreseaza doar asa... ca intre " baieti " adica de la egal la egal, nah ... ce s-ai faci ? simte omul nevoia de socializare chit ca parca nu are glume cu tine :lol:
oricum ar shi... considerate avertizat si nu mai sarii calul ca-i periculos... :lol:

ps: meseriasilor... , pe bune ati inteles gresit ce a zis mai devreme MuskMd !
cind nu sinteti siguri ca ati inteles corect... mai bine intrebati pe privat care ce si cum inainte de a trage concluzii aiurea si a reactiona in lumina lor pe forum
Aproximativ exact. Mai devreme insa mi-am spus punctul de vedere. Nu stiu daca m-ati vazut pe topicul asta pana n-a aparut mizeria aia de dinainte si nici n-am de gand sa fac pui multi aici. Asta nu inseamna ca n-am urmarit povestea ingalatului care incerca sa reabiliteze un excroc considerand restul lumii "multi si prosti" ca sa nu ne sesizam sau sa-l copieze pe sefu` lui, numindu-ne impotenti. Mai pe scurt ma intereseaza pescuitul in mod special si nu ciorba de broaste. (m-a durut asta :( ).
Clonule am inteles exact Tata(baiete, vere, frate, nene, ... , mai adauga tu) ce-a vrut sa spuna si nevrand sa fac un caz special din asta nu m-am aventurat cu intrebari pe privat. Ce-ar fi sa dam satisfactii la toate balariile.
Am vazut mai nou ca lumea provoaca omul ca sa-si faca pareri personale asupra sa si nu despre el. Deci cand chemi la bara sustinatorii cuiva asteapta-te si la acele pareri personale.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 06 Sep 2011, 22:18

Nu e nevoia sa intru in joc , prefer sa stau pe margine . Mi-am promis sa trec cat mai rar pe aici . 8)

Scrie răspuns