iar nostalgia asta si-au mai manifestat-o si altii ...( Leba, Tavi si se mai stiu ei care: ) )
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
modigliani scrie:
De felul meu vorbesc foarte lejer , plastic si fara gomosenii gratuite sau sub egida unor etichete fals impuse . Sunt si ma straduiesc ( ba chiar imi fac un titlu de glorie din a fi cat se poate de natural si ..... cam ca pe balta . Asa vad eu treaba . Daca e vreunu' p-aici care nus-i baga si-si scoate cand scapa vreunu' mare sa vina sa afirme asta .
.....
Si sa inchei , ca probabil te plictisesc , ..... NU VREAU sa diferentiez in vre-un fel lumea forumurilor , lumea virtuala a pescuitului fata de pescuitul in sine !!!!! Iar pe balta ...... , cand e cazul , ...... imi bag si-mi scot . PUNCT !
............................................................
Si .... da ! Am gasit Rapitorii si-am decis ca ma alatur acestei comunitati ......Fireste , nu am pretentia sa fiu apreciat de 10000 de oameni .
Speaking about that !Tavi scrie: Dupa cum sunt convins ca ai sesizat, chiar daca adminii si moderatorii nu sunt foarte stricti in aplicarea regulilor, acestea exista si sunt in general insusite si respectate de marea majoritate a userilor de aici. Adica de comunitate.
atunci as vrea sa fiu admin,...tot 1 minut !Tavi scrie:un moderator nu poate bana.