Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Sep 2011, 22:49

:lol: :lol: :lol: plus ca...io is unul din sustinatorii lui Dumitru daca e vb de sustinatori :D ...si al vremurilor vechi...cu o arena de caterinca...adica rasuceai vorbele alea, doar doar il prindeai pe alalalt descoperit .... era fun. prindeai niste mijmajuri de dezbatere :D ....deci era si educativ .... :lol:
iar nostalgia asta si-au mai manifestat-o si altii ...( Leba, Tavi si se mai stiu ei care: ) )
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Sep 2011, 22:49

modigliani scrie:

De felul meu vorbesc foarte lejer , plastic si fara gomosenii gratuite sau sub egida unor etichete fals impuse . Sunt si ma straduiesc ( ba chiar imi fac un titlu de glorie din a fi cat se poate de natural si ..... cam ca pe balta . Asa vad eu treaba . Daca e vreunu' p-aici care nus-i baga si-si scoate cand scapa vreunu' mare sa vina sa afirme asta .
.....

Si sa inchei , ca probabil te plictisesc , ..... NU VREAU sa diferentiez in vre-un fel lumea forumurilor , lumea virtuala a pescuitului fata de pescuitul in sine !!!!! Iar pe balta ...... , cand e cazul , ...... imi bag si-mi scot . PUNCT !

............................................................

Si .... da ! Am gasit Rapitorii si-am decis ca ma alatur acestei comunitati ......Fireste , nu am pretentia sa fiu apreciat de 10000 de oameni .

Modigliani, nu cred ca sesizezi ca ai urmatoarea problema.
Tu iti faci un titul de glorie din faptul ca tie cand iti vine, te exprimi aici la fel cum vorbesti si pe balta, cu imi bag si-mi scot. Nu discut din motive faci asta, ca e bine sau rau, nu fac judecati de valoare.
Asta esti tu si ne spui clar ca nu vrei sa te schimbi.
In acelasi timp ne spui ca ai descoperit aceasta comunitate si ca vrei sa faci parte din ea.
Dupa cum sunt convins ca ai sesizat, chiar daca adminii si moderatorii nu sunt foarte stricti in aplicarea regulilor, acestea exista si sunt in general insusite si respectate de marea majoritate a userilor de aici. Adica de comunitate.
Iar una dintre ele este urmatoarea(text aproximativ :) ) : aici, pe acest forum nu se vorbeste ca pe balta, cu imi bag si-mi scot. Inca nu imi e clar daca se aplica si la arena, dar iarasi e evident ca tu ai reusit sa iesi din decorul obisnuit si aici, asa ca am putea concluziona ca nici macar aici limbajul tau nu corespunde regulii sau hai sa spunem uzantei acceptate si respectate de comunitate. Ti s-a atras atentia nu odata asupra acestui aspect.
La fel, nu fac judecati de valoare asupra acestei reguli, nu spun ca e buna sa rea, pur si simplu asa e acea regula.
Asadar daca rationamentul meu e corect, aici exista o regula acceptata si respectata de comunitate (de majoritate) iar tu nu o respecti si ne spui fara echivoc ca nici NU VREI sa o respecti.
Sa inteleg ca ai pretentia de la aceasta comunitate din care doresti sa faci parte sa faca o exceptie de la regula limbajului numai pentru tine?
Ok. Dar, fara suparare, de ce ar face asta numai pentru tine?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 06 Sep 2011, 22:53

eu sint o clona ( deci stii carui baiat i-ai rasouns ! :lol: ) care l-am inteles de ce si cum omu mai foloseste un limbaj mai dur
e oarecum justificat
am fost unul care am recunoscuto public
si la faza aia cu familia sint de acord cu el
si eu reactionez la fel
acu faza e ca tot la capitolul ala a fost la rindul lui acuzat c-ar fi gresit si el
si nu a negat
deci ?
si cum in principiu nu sint de acord cu aia am si zis ca mai bine nu ma mai amestecam in discutie

acu... sa ajuns orarecum aici... ca daca o tine doar ... tot asa... devine nesuferit... , normal !
pt ca el nu e asa vechi pe aici si deci lumea nu il cunoaste asa bine iar impresia facuta e formata pe limbajul dur deci evident ca nu e asa simpatizat iar lumea nu-i ingaduie sau iarta prea multe
daaa el zice ca face mishto... dar se pare ca mishtoul lui nu are priza si e neinteles de multime
pe deasupra el a si zis ca nu-i place sa dea din casa...
come on... asta e sait de pescuit... , nu cred ca e frumos sa fi chietros si sa nu impartasesti patima cu alti virusati[/quote]

Stiam toate astea si stiu si de ce sunt prieten cu Mihai in ciuda tuturor aparentelor. Astea sunt problemele noastre.
In continuare nu-ti voi mai raspunde sa nu rada cineva de mine ca vorbesc cu stafiile.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 06 Sep 2011, 23:01

ok :lol:

ps: nu-s stafie , nici naluca, fantoma sau strigoi..., ci doar o clona mica si neinsemnata ! :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 06 Sep 2011, 23:02

Tavi scrie: Dupa cum sunt convins ca ai sesizat, chiar daca adminii si moderatorii nu sunt foarte stricti in aplicarea regulilor, acestea exista si sunt in general insusite si respectate de marea majoritate a userilor de aici. Adica de comunitate.
Speaking about that ! 8)

Io,... as vrea sa fiu moderator 1 minut ! maxim doua ! :twisted: :twisted: :twisted:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 06 Sep 2011, 23:03

clon scrie:ok :lol:

ps: nu-s stafie , nici naluca, fantoma sau strigoi..., ci doar o clona mica si neinsemnata ! :lol:
Nicio problema! Viata merge inainte si bere e destula. Discutam doar cand ne-om cunoaste personal. Daca n-om fi facut-o deja :roll: ?!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Sep 2011, 23:04

Nicio problema! iti dau userul si parola mea de moderator undercover. :lol:
Musca 13

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Sep 2011, 23:04

miky scrie: ...

Io,... as vrea sa fiu moderator 1 minut ! maxim doua ! :twisted: :twisted: :twisted:
nici eu nu as avea nevoie de mai mult timp ... :twisted:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Sep 2011, 23:05

un moderator nu poate bana. :lol:
Musca 13

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 06 Sep 2011, 23:07

Tavi scrie:un moderator nu poate bana. :lol:
atunci as vrea sa fiu admin,...tot 1 minut ! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns