Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 21:23

Tavi scrie: baieti, nush cum sa va zic ca sa nu va ranesc sentimentele dar...voi ati fost.. ultimii :D V-as recomanda un prezervativ :lol:
Te superi daca folosesc o anvelopa de tractor ????? :shock: :shock: :shock:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 21:24

miyagi scrie:Mihai sper ca nu-i un apropo? Eu sufar de priapism si va asigur ca-i boala grea de tot.
Nu . Cine va trebui sa inteleaga este suficient de cerebral si va intelege .

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 05 Sep 2011, 21:25

modigliani scrie:
miyagi scrie:Mihai sper ca nu-i un apropo? Eu sufar de priapism si va asigur ca-i boala grea de tot.
Nu . Cine va trebui sa inteleaga este suficient de cerebral si va intelege .
`Ai! Bagam mai departe ca daca am v`o criza ma descurc io :D .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 21:29

miyagi scrie: `Ai! Bagam mai departe ca daca am v`o criza ma descurc io :D .
:wink: :wink: :wink: Thx man ! Scuze de ...... off topic !

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 05 Sep 2011, 21:33

modigliani scrie:
ticairlandezu scrie: Here I Go Again !!! :lol: :lol: :lol:
Sa traiesti Tica !!! Ce bei , frate ? Bine-ai venit ! Ia loc , fa-te comod , ..... alea-alea ! :bere:
Stai linistit, ca io-s tat aci ...da stau si cujet ...ca doar am vreme, nu ca voi :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 21:37

ticairlandezu scrie: Stai linistit, ca io-s tat aci ...da stau si cujet ...ca doar am vreme, nu ca voi :lol: :lol: :lol:
''Marioaraaaaaaa , ada , fat-o , o mamaliga la omu' asta , ca-i venit de pe drum ...... I-o fi foame , o fi plictisit , prafuit ...... . Si da fuguta si deretica-i o camera . Da' nu uita de mamaliga aia !!!!! Hai , ..... fuguta , Marioara , vedeati-as poalele cum flutura ........ " :wink:

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 05 Sep 2011, 21:42

semlecangheorghe scrie:Si inca ceva ,gazetarasule,topicul acesta a facut de aseara pina acum ,adica in circa 24 de ore,peste 1800 de vizualizari ,in timp ce topicul tau ,ala �abisal� a facut de cind l-ai deschis,adica de vreo luna,deabia ....400 si ceva de vizualizari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Esti de risul curcilor,brae... :lol: :lol: :lol:
Ba Gigi si ciumpalacu a strans 400 vizualizari din care 200 sunt ale noastre, ai cei banatzi, care intram sa-i vedem perlele HAHAHAHAHAHAHA, ce s-ar face kakcsuckerul fara noi, :twisted: :twisted: :twisted:

Apropos pe mine m-a cenzurat puternik la el in cocina, am vrut si io sa ma inscriu in concurs si fuckeru io scriu mesaje si nu apar publice, stie fraerul ce stie....... asa-i ciumpalacule.... hihihihihi

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 05 Sep 2011, 22:23

modigliani scrie:
ticairlandezu scrie: Stai linistit, ca io-s tat aci ...da stau si cujet ...ca doar am vreme, nu ca voi :lol: :lol: :lol:
''Marioaraaaaaaa , ada , fat-o , o mamaliga la omu' asta , ca-i venit de pe drum ...... I-o fi foame , o fi plictisit , prafuit ...... . Si da fuguta si deretica-i o camera . Da' nu uita de mamaliga aia !!!!! Hai , ..... fuguta , Marioara , vedeati-as poalele cum flutura ........ " :wink:
Ha ha ha ...zugravule,sper ca ma lesi sa-ti zic asa :lol: :lol: ....mamaliga era o "trufanda" a secolului trecut...acum ,semintele frate. de bostan daca se poate,sarate :wink: ...si'o carafa de vin :wink: ....iar daca " Marioara" mai sta si cu poalele'n brau ....e si mai bine :lol: :lol: :lol: :lol:
Orice asemanare cu realitatea'i pur intamplatoare :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=uzfCgycpoqs

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 22:29

ticairlandezu scrie: Ha ha ha ...zugravule
Vezi tu Tica , cu ochii dupa Marioara ai slabit garda ..... nitel . Ai cedat pan-la urma . Ai alunecat .

Si aveti mare grija cu treaba asta , cu Zugraveala . Este primul simptom de Gerulita cronica . Si cica nu se scapa de ea . Doar cu metode ...... nonconformiste ( ca sa le zicem asa ! :wink: ) . Radicale . Cea mai eficienta se pare c-ar fi transplantul de cap . Da' sa nu faci asta . Esti frumos asa cum esti ! Incercam altceva .........

Adsara , Tica , nonprietene , ...... :arrow: :arrow: :arrow: ia-o p-acilea . Vezi insa c-au bagat astia polei . Umbla cu grija . Tinete bine de gard . ce-i avea tu-n mana , ...... mamaliga , boabe , pelete , ..... tu stii , ..... , ai o mana-n minus care sa-ti confere echilibrul de care ai nevoie .

So , ..... see ya , body ! Vezi ca-ti trage la aia din dreapta ! ...... Ce faci , nene , dormi in scaun ?????????

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 05 Sep 2011, 22:50

Esti de belea, mai omule...tu nu sti de gluma si gata...de cap sa-ti fie :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns