Tavi scrie:baieti, nush cum sa va zic ca sa nu va ranesc sentimentele dar...voi ati fost.. ultimiisemlecangheorghe scrie:...�dobitocul tau personal�???![]()
![]()
![]()
Te rog frumos,io am fost primul dar,cum nu sint hapsin de felul meu,facem cu schimbul...da ia-l frumos...bine??
![]()
![]()
![]()
V-as recomanda un prezervativ
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- modigliani
- veteran

-
ticairlandezu
- veteran

Interesant PM, am primit de la Modigliani...asa face cu toata lumea sau numai cu mine
Da-te-n PLM de fraier , nu ti-am facut niciodata nimic , ..... m-am plictisit de basinile tale ieftine de Irlanda ! Mai dati-va-n PLM de agarici , si tu , si Gioni , si Filica ! Zici c-ati inventat ****-tu! Ia ****-va-ntre voi , da' sa nu faceti copii decat cu aprobare .
Prostule ! Chiar n-am avut nimic cu tine ...... PANA AZI ! SUGI MIELU' ! Agarici ieftin si penibil !
Mah , pe bune , CE PLM ti-am facut eu tie vreodata ????? Da-te-n PLM de taran fomist plecat din tara de foame si de palme dupa ceafa , de incompetent ce esti !!!!!
Ce kilu' meu ma tot alergi pe net ? Te-am **** si nu te-am platit ????? Zii "scoru" , ia-ti banii si da-i drumu' d-aici ! Nu vreau sa am datorii ........
No, bine mai Pictore...stai dreaq in continuare, in Romania si semneaza "condica".... cu Gerula

Da-te-n PLM de fraier , nu ti-am facut niciodata nimic , ..... m-am plictisit de basinile tale ieftine de Irlanda ! Mai dati-va-n PLM de agarici , si tu , si Gioni , si Filica ! Zici c-ati inventat ****-tu! Ia ****-va-ntre voi , da' sa nu faceti copii decat cu aprobare .
Prostule ! Chiar n-am avut nimic cu tine ...... PANA AZI ! SUGI MIELU' ! Agarici ieftin si penibil !
Mah , pe bune , CE PLM ti-am facut eu tie vreodata ????? Da-te-n PLM de taran fomist plecat din tara de foame si de palme dupa ceafa , de incompetent ce esti !!!!!
Ce kilu' meu ma tot alergi pe net ? Te-am **** si nu te-am platit ????? Zii "scoru" , ia-ti banii si da-i drumu' d-aici ! Nu vreau sa am datorii ........
No, bine mai Pictore...stai dreaq in continuare, in Romania si semneaza "condica".... cu Gerula
Cele bune
PM : noo...acu sa vedem epitete
Am inceput sa cred ca nici macar nu vrea sa faca asa urat dar nu se poate abtine
Cele bune
PM : noo...acu sa vedem epitete
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- modigliani
- veteran

Care "noi toti" ? Hai sa vedem care-s aia , cand ti-au spus colegii de topic de nenumarate ori ca nu esti binevenit pe zona !modigliani scrie:Adar , tu n-ai inteles de s-a facut ..... greseala cu ...... delete topic ? Noi toti am inteles .
Esti a un furuncul , nimeni nu te vrea da tu apari !
Servesti aurolac sau esti doar paranoic ? Topicu ala o fost.... o greseala..... din cauza ta !
Asta stim noi toti , doar tu ai alte viziuni !
Ai descoperit site rapitori.ro , ai dat de forum , ai gasit cafeneaua , ti-o placut si ti-ai zis ca aici ii de tine !
Te-ai luat de Gerula si dupa aia am asistat la vomitu tau , ca altcumva nu se poate numi ce ai facut !
Chiar ai spus de cateva ori ca nu mai intri , insa minciuna ii si ea vorba , nu ai cu cine sa te distrezi si revii cu vomitatu !
Nu simti ca bruiezi , ai forum omule , esti moderator , de ce borasti aici ! Ti-am facut noi ceva ?
Lasa-ne nene in pace , ne descurcam cu Gerula si singuri , o facem de vreo 5 ani si ne simteam bine pana sa erupi tu cu puroiul tau pe aici !
-
ticairlandezu
- veteran

-
ticairlandezu
- veteran

[quote="T.Adrian"]
Hai ca e amuzant. Zau de nu.
Mai observa cineva ca ne invartim in cerc?
Si acum cu publicarea unui MP, sa inceapa runda 2 in vazul tuturor. Peste cateva pagini mai dispare o data topicul.
Domnule si adica cum !!! sa ma simt eu vinovat, ca cineva-mi trimite un PM , cu asemenea..... invective.
Da pe mine...pe mine/onor,domnilor useri/moderatori...pe mine cine ma protejeaza !!!! de asemenea mesaje!!!!....de la anumiti "expeditori"!!!
Iar daca tat este... PM...adik e pentru mine...adik lui nu i lo mai trebuit ....si m-i lo dat mie

Poi atunci sa nu fack eu, ce vreau cu el

Mai observa cineva ca ne invartim in cerc?
Si acum cu publicarea unui MP, sa inceapa runda 2 in vazul tuturor. Peste cateva pagini mai dispare o data topicul.
Domnule si adica cum !!! sa ma simt eu vinovat, ca cineva-mi trimite un PM , cu asemenea..... invective.
Da pe mine...pe mine/onor,domnilor useri/moderatori...pe mine cine ma protejeaza !!!! de asemenea mesaje!!!!....de la anumiti "expeditori"!!!
Iar daca tat este... PM...adik e pentru mine...adik lui nu i lo mai trebuit ....si m-i lo dat mie
Poi atunci sa nu fack eu, ce vreau cu el