Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Sep 2011, 23:08

Tavi scrie:
semlecangheorghe scrie:...�dobitocul tau personal�??? :lol: :lol: :lol: :lol: Te rog frumos,io am fost primul dar,cum nu sint hapsin de felul meu,facem cu schimbul...da ia-l frumos...bine?? :lol: :lol: :lol: :lol:
baieti, nush cum sa va zic ca sa nu va ranesc sentimentele dar...voi ati fost.. ultimii :D V-as recomanda un prezervativ :lol:

:oops: :oops: :oops: Aveam eu o banuiala ca am calcat in strachini...acu mi-am dat seama ca ....n-am descoperit eu ..America..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 23:13

ticairlandezu scrie:Esti de belea, mai omule...tu nu sti de gluma si gata...de cap sa-ti fie :lol: :lol: :lol:
De vreo doi ani incerc sa glumesc cu tine si ....... oha ! Asta e ! Ia-ti-o si incearca s-o duci ! :idea:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 05 Sep 2011, 23:18

Interesant PM, am primit de la Modigliani...asa face cu toata lumea sau numai cu mine :shock: :shock: :shock:

Da-te-n PLM de fraier , nu ti-am facut niciodata nimic , ..... m-am plictisit de basinile tale ieftine de Irlanda ! Mai dati-va-n PLM de agarici , si tu , si Gioni , si Filica ! Zici c-ati inventat ****-tu! Ia ****-va-ntre voi , da' sa nu faceti copii decat cu aprobare .

Prostule ! Chiar n-am avut nimic cu tine ...... PANA AZI ! SUGI MIELU' ! Agarici ieftin si penibil !

Mah , pe bune , CE PLM ti-am facut eu tie vreodata ????? Da-te-n PLM de taran fomist plecat din tara de foame si de palme dupa ceafa , de incompetent ce esti !!!!!

Ce kilu' meu ma tot alergi pe net ? Te-am **** si nu te-am platit ????? Zii "scoru" , ia-ti banii si da-i drumu' d-aici ! Nu vreau sa am datorii ........

No, bine mai Pictore...stai dreaq in continuare, in Romania si semneaza "condica".... cu Gerula

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 05 Sep 2011, 23:21

Bah vedeti ca trage si la aia din mijloc :lol: .

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 05 Sep 2011, 23:26

:lol: :lol: :lol: Hai ca e amuzant. Zau de nu.
Mai observa cineva ca ne invartim in cerc?

Si acum cu publicarea unui MP, sa inceapa runda 2 in vazul tuturor. Peste cateva pagini mai dispare o data topicul.

Doamne...cred ca jubileaza Gerula :D
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Sep 2011, 23:29

@ Tica : nu te deranja prea tare, nu esti special, asa stie omu' sa se exprime in PM, cu mai multa lume .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Am inceput sa cred ca nici macar nu vrea sa faca asa urat dar nu se poate abtine :lol: :lol: :lol:

Cele bune :D

PM : noo...acu sa vedem epitete :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Sep 2011, 23:51

MuskMd scrie: nu esti special, asa stie omu' sa se exprime in PM
Exact ! Nu-i cu nimic special . Un anost care nu are insusita deplin notiunea de MESAJ PRIVAT !!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Sep 2011, 00:28

modigliani scrie:Adar , tu n-ai inteles de s-a facut ..... greseala cu ...... delete topic ? Noi toti am inteles .
Care "noi toti" ? Hai sa vedem care-s aia , cand ti-au spus colegii de topic de nenumarate ori ca nu esti binevenit pe zona !
Esti a un furuncul , nimeni nu te vrea da tu apari !

Servesti aurolac sau esti doar paranoic ? Topicu ala o fost.... o greseala..... din cauza ta !
Asta stim noi toti , doar tu ai alte viziuni !

Ai descoperit site rapitori.ro , ai dat de forum , ai gasit cafeneaua , ti-o placut si ti-ai zis ca aici ii de tine !
Te-ai luat de Gerula si dupa aia am asistat la vomitu tau , ca altcumva nu se poate numi ce ai facut !

Chiar ai spus de cateva ori ca nu mai intri , insa minciuna ii si ea vorba , nu ai cu cine sa te distrezi si revii cu vomitatu !

Nu simti ca bruiezi , ai forum omule , esti moderator , de ce borasti aici ! Ti-am facut noi ceva ?

Lasa-ne nene in pace , ne descurcam cu Gerula si singuri , o facem de vreo 5 ani si ne simteam bine pana sa erupi tu cu puroiul tau pe aici !

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 06 Sep 2011, 02:03

modigliani scrie:
MuskMd scrie: nu esti special, asa stie omu' sa se exprime in PM
Exact ! Nu-i cu nimic special . Un anost care nu are insusita deplin notiunea de MESAJ PRIVAT !!!
Si ce dreaq vroiai sa fac cu ea in PM,so tin acol ca piesa de muzeu :shock: :shock: :shock:
Sau sa ma uit la ea si sa ma minunez... singur :wink:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 06 Sep 2011, 02:57

[quote="T.Adrian"]:lol: :lol: :lol: Hai ca e amuzant. Zau de nu.
Mai observa cineva ca ne invartim in cerc?

Si acum cu publicarea unui MP, sa inceapa runda 2 in vazul tuturor. Peste cateva pagini mai dispare o data topicul.

Domnule si adica cum !!! sa ma simt eu vinovat, ca cineva-mi trimite un PM , cu asemenea..... invective.
Da pe mine...pe mine/onor,domnilor useri/moderatori...pe mine cine ma protejeaza !!!! de asemenea mesaje!!!!....de la anumiti "expeditori"!!! :oops: :oops: :oops:
Iar daca tat este... PM...adik e pentru mine...adik lui nu i lo mai trebuit ....si m-i lo dat mie :oops: :oops:
Poi atunci sa nu fack eu, ce vreau cu el :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns