pai atunci admin pt 2 minute ...Tavi scrie:un moderator nu poate bana.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pentru ca Banatu-i frunceamiyagi scrie:Frate, da` voi aveti ceva cu banatul asta! Da` de ce nu cu Moldova, Ardealul sau Tara RomaneascaTavi scrie:un moderator nu poate bana.?!
Mah nici io nu-s Mitic si nici de prea departe nu-s, da` parca prea toata lumea e nazista p-aiciTavi scrie:Pentru ca Banatu-i frunceamiyagi scrie:Frate, da` voi aveti ceva cu banatul asta! Da` de ce nu cu Moldova, Ardealul sau Tara RomaneascaTavi scrie:un moderator nu poate bana.?!
modigliani scrie:
Vezi tu , mai baiete , ca judeci in pripa . De ce spun asta ? ..... Stai sa-ti explic :
De felul meu vorbesc foarte lejer , plastic si fara gomosenii gratuite sau sub egida unor etichete fals impuse . Sunt si ma straduiesc ( ba chiar imi fac un titlu de glorie din a fi cat se poate de natural si ..... cam ca pe balta . Asa vad eu treaba . Daca e vreunu' p-aici care nus-i baga si-si scoate cand scapa vreunu' mare sa vina sa afirme asta .
La fel de natural sunt si-n situatiile in care apare cate-un neghiob care-mi jigneste familia , altul de m-alearga de doi ani pe Net ...... dracu' stie de ce , pentru ca personal nu i-am facut niciodata absolut nimic , ba dimpotriva , am incercat in nenumarate randuri sa incerc sa comunic elegant cu el ( la baza acestei afirmatii stau multe MP-uri intre noi . Dar nu-s atat de mojic sa le public ) . Iar daca tie sau mai multora vi s-a parut ofensatoare cuvintele mele in acele situatii , aflati ca eu muream de ciude ca nu eram in stare sa gasesc altele ...... mai pline de "incarcatura" .
Pan-la urma , ..... si aici solicit atentia tuturor celor din RAPITORI ( indiferent de situatia in care s-a intamplat sa ne cunoastem mai demult prin alte parti ) , la momentul la care-am simtit ca un ipotetic conflict dintre mine si ei ar fi putut escalada inspre punctul "fara de intoarcere" am intervenit prin mp-uri ...... mult diferite - in sensul elegant sau amiabil - de cel publicat de catre Tica ( ..... te consideri justitiar ? Cum cataloghezi gestul acestuia ? Fireste , prin comparatie cu atitudinea mea franca si fara de oprelisti . De fapt pentru ce anume ma condamni ? Pentru ...... felul meu de-a fi ? .... E aiurea ! ) . Sunt cativa useri p-aici care-ar putea ( daca vor s-o faca ) confirma ce spun eu aici .
De fapt , indiferent ca-mi vei spune acum ca va descurcati cu Gerula si fara mine ...... de nu-stiu-cati-ani , imi rezerv dreptul de-al face cum imi vine la gura , de cate ori am chef ! Prefer insa sa adopt o atitudine de luat fraieru' la misto . Iar faptul ca ma acuzi in mod public nu face decat sa-ti pierzi tot creditul ce-ti place sa consideri ca l-ai acumulat in fata lui . Imbecilul jubileaza , are orgasme vazandu-ti reactia la adresa mea ! ( dar mi se rupe . E mult prea imbecil si insignifiant sa-mi pese de parerea lui ) . Tot public am sa-ti spun asta , accepti sau nu ce spun , i-ai dat prostului " apa calda " . Personal o consider mare greseala de "startegie" .
Dpmdv a ilustrat ca-i bun manipulator . A scos din mine ( candva ) ce era mai urat , si te-a usmit pe tine impotriva unui om care nu ti-a adresat vreodata o virgula macar . Strict problema ta cum vei gestiona ce ti-am spus .
La fel , nu ma pot controla in fata josniciilor . Ma consider un om corect ( indiferent de cum vorbesc sau scriu pe net ) si am de-a dreptul alergie la jocurile perfide si murdare ale unora . Inca un motiv pentru care-mi bag si-mi scot asistand la mizeriile lor morale , mult mai murdare decat limbajul meu . Vine din sila fata de aceste gesturi . Imi repugna ! ( si-aici am sa rog mult pe ..... cineva , fireste , .... iarasi spun asta .... , daca va voi sa faca acest lucru , sa confirme ca indiferent de cat de crancena este o "lupta" pe net nu joc murdar . Nu mai demult de aseara s-a desfasurat acest act ce poate certifica acest lucru ) . Un alt titlu de glorie mi-l fac din a fi corect , fair-play .
Si sa inchei , ca probabil te plictisesc , ..... NU VREAU sa diferentiez in vre-un fel lumea forumurilor , lumea virtuala a pescuitului fata de pescuitul in sine !!!!! Iar pe balta ...... , cand e cazul , ...... imi bag si-mi scot . PUNCT !
............................................................
Si .... da ! Am gasit Rapitorii si-am decis ca ma alatur acestei comunitati ...... cu ce-am eu de spus ( ma refer aici la discutiile tematice ) , cu ce-am de invatat de la altii , si bineainteles , asa cum ai sesizat deja ...... cu Cafeneaua ! In care ma distrez teribil luandu-l pe Bou la misto . Fireste , nu am pretentia sa fiu apreciat de 10000 de oameni .
+ 1MuskMd scrie:![]()
![]()
plus ca...io is unul din sustinatorii lui Dumitru daca e vb de sustinatori
...si al vremurilor vechi...cu o arena de caterinca...adica rasuceai vorbele alea, doar doar il prindeai pe alalalt descoperit .... era fun. prindeai niste mijmajuri de dezbatere
....deci era si educativ ....
iar nostalgia asta si-au mai manifestat-o si altii ...( Leba, Tavi si se mai stiu ei care: ) )
Crezi ca pricepeTavi scrie:modigliani scrie:
De felul meu vorbesc foarte lejer , plastic si fara gomosenii gratuite sau sub egida unor etichete fals impuse . Sunt si ma straduiesc ( ba chiar imi fac un titlu de glorie din a fi cat se poate de natural si ..... cam ca pe balta . Asa vad eu treaba . Daca e vreunu' p-aici care nus-i baga si-si scoate cand scapa vreunu' mare sa vina sa afirme asta .
.....
Si sa inchei , ca probabil te plictisesc , ..... NU VREAU sa diferentiez in vre-un fel lumea forumurilor , lumea virtuala a pescuitului fata de pescuitul in sine !!!!! Iar pe balta ...... , cand e cazul , ...... imi bag si-mi scot . PUNCT !
............................................................
Si .... da ! Am gasit Rapitorii si-am decis ca ma alatur acestei comunitati ......Fireste , nu am pretentia sa fiu apreciat de 10000 de oameni .
Modigliani, nu cred ca sesizezi ca ai urmatoarea problema.
Tu iti faci un titul de glorie din faptul ca tie cand iti vine, te exprimi aici la fel cum vorbesti si pe balta, cu imi bag si-mi scot. Nu discut din motive faci asta, ca e bine sau rau, nu fac judecati de valoare.
Asta esti tu si ne spui clar ca nu vrei sa te schimbi.
In acelasi timp ne spui ca ai descoperit aceasta comunitate si ca vrei sa faci parte din ea.
Dupa cum sunt convins ca ai sesizat, chiar daca adminii si moderatorii nu sunt foarte stricti in aplicarea regulilor, acestea exista si sunt in general insusite si respectate de marea majoritate a userilor de aici. Adica de comunitate.
Iar una dintre ele este urmatoarea(text aproximativ) : aici, pe acest forum nu se vorbeste ca pe balta, cu imi bag si-mi scot. Inca nu imi e clar daca se aplica si la arena, dar iarasi e evident ca tu ai reusit sa iesi din decorul obisnuit si aici, asa ca am putea concluziona ca nici macar aici limbajul tau nu corespunde regulii sau hai sa spunem uzantei acceptate si respectate de comunitate. Ti s-a atras atentia nu odata asupra acestui aspect.
La fel, nu fac judecati de valoare asupra acestei reguli, nu spun ca e buna sa rea, pur si simplu asa e acea regula.
Asadar daca rationamentul meu e corect, aici exista o regula acceptata si respectata de comunitate (de majoritate) iar tu nu o respecti si ne spui fara echivoc ca nici NU VREI sa o respecti.
Sa inteleg ca ai pretentia de la aceasta comunitate din care doresti sa faci parte sa faca o exceptie de la regula limbajului numai pentru tine?
Ok. Dar, fara suparare, de ce ar face asta numai pentru tine?