Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu cred ca te va lasa cineva,desi ar fi necesar un minim de curatenie pe aici...niste "chicioare-n c*r"definitive,dar din pacate pe forum nu se mai doreste de mult calitate ci doar injurii si balacareli continue.Din pacate cam asa inteleg "astia"fenomenul.Asistam si aici de fapt la ce se vrea si in tara...tziganizaremiky scrie:
atunci as vrea sa fiu admin,...tot 1 minut !![]()
![]()

Atat timp cat focul arde pe malu' Dunarii.... paharele sunt pline si sticlele goale.... limbajul a inlocuit ramele scoase din gunoi..... si atat timp cat de pescuit mai putin se vorbeste..... cam ce ai vrea sa se intample pe forum ?elias scrie:...tziganizare

p.s.: cred ca.... pana si Gerula vb mai mult de pescuit

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Nemernic scrie: ... pana si Gerula vb mai mult de pescuit

Apocaliptica costatare !
Pacat ca a devenit real !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Votam?
Ceva de genu:
1. E ok cum e acum
2. Da, sa fie un topic de polemica dar limbajul trebuie sa fie decent, fara injurii, jigniri, atac la persoana, conflicte importate de pe alte forumuri s.a Adica polemica civilizata, fara patima, fara ura, disputa de idei nu de persoane, deci fara: homosexual, gras, slab, bou, betiv, retard, imi bag si-mi scot, etc
3. Orice polemica interzisa
Eu votez varianta 2

Ceva de genu:
1. E ok cum e acum
2. Da, sa fie un topic de polemica dar limbajul trebuie sa fie decent, fara injurii, jigniri, atac la persoana, conflicte importate de pe alte forumuri s.a Adica polemica civilizata, fara patima, fara ura, disputa de idei nu de persoane, deci fara: homosexual, gras, slab, bou, betiv, retard, imi bag si-mi scot, etc
Eu votez varianta 2
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
miky scrie:Nemernic scrie: ... pana si Gerula vb mai mult de pescuit![]()
![]()
![]()
Apocaliptica costatare !
Pacat ca a devenit real !
www.rapitori.ro
... ce-am fost si ce-am ajuns ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
2Tavi scrie:Votam?![]()
Ceva de genu:
1. E ok cum e acum
Eu votez varianta 2
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...