De la Hell , evident.Tavi scrie:De la el, desigur.Indian Larry scrie:ia exemplu.Tavi scrie: Cum iti permiti sa postezi un mesaj de... bun simt?
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Nu credeam sa te deranjeze tocmai pe tine atat de tare expresia "mananci cu polonicul". Nu am zis ce, ca sa fim corecti. Putea fi ciorba
Asa cum nici tu nu te-ai referit la mine, ci la modul general.
Imi aduc aminte ca pe siteul asta ti-ai facut intrarea si chiar te-ai remarcat prin injuraturi ...si mi-am permis sa incerc si eu un limbaj ceva mai... aluziv, tocmai pentru a comunica mai bine cu tine.
Dar vad ca transformarea ta a fost miraculoasa, nu numai ca ai devenit un gingas ba mai mult, deja dai lectii de bun simt. Felicitari! Sunt impresionat!
E bine de stiut, voi fi foarte atent cand vorbesc cu tine de-acum incolo, n-as vrea sa-ti ranesc urechile sensibile.
N-am inteles ce vrei sa spui cu Gerula, dar da, are si el dreptate.
Desigur ca nu te-ai referit cu nimic la mine, tot la modul general.
Imi aduc aminte ca pe siteul asta ti-ai facut intrarea si chiar te-ai remarcat prin injuraturi ...si mi-am permis sa incerc si eu un limbaj ceva mai... aluziv, tocmai pentru a comunica mai bine cu tine.
Dar vad ca transformarea ta a fost miraculoasa, nu numai ca ai devenit un gingas ba mai mult, deja dai lectii de bun simt. Felicitari! Sunt impresionat!
E bine de stiut, voi fi foarte atent cand vorbesc cu tine de-acum incolo, n-as vrea sa-ti ranesc urechile sensibile.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Ma refeream la caracter Tavi.Tavi scrie:Nu credeam sa te deranjeze tocmai pe tine atat de tare expresia "mananci cu polonicul". Nu am zis ce, ca sa fim corecti. Putea fi ciorbaAsa cum nici tu nu te-ai referit la mine, ci la modul general.
![]()
Expresia "mananci cu polonicul" cred ca nu mai are nevoie de nici un comentariu referitor la ce se putea manca.Asta una la mana.
A doua . Aici am intrat cu mult inainte sa-mi fac cont. De ce crezi ca am intervenit pentru ineptia aia? De cate ori m-am adresat urat catre tine? Cu limbajul meu de mahala sau cum vrei sa-i zici , intotdeauna am respectat oamenii. Am injurat vreo doi pe aici , nu-i problema . Asta ce inseamna , ca trebuie sa mi te adresezi asa doar prin simplu fapt ca eu am injurat candva aici?
Nu Tavi, daca n-ai observat , am tratat interlocutorul cu aceeasi moneda sau chiar am trecut cu vederea unele chestii. Prea proasta impresie ti-ai facut despre mine. Dar nu conteaza , ca daca le-as pune cap la cap nu ma intereseaza parerea nimanui despre mine.
Dupa afirmatia cu polonicul(repet, fara sa-ti fi adresat vreun cuvintel) ti-am vorbit destul de frumos . De ce? Pentru ca erai unul din oamenii pe care ii consideram oameni! Pentru unii din voi , oricine nu vorbeste pe limba voastra inseamna ca e dusman.
Eu daca i-am aprobat niste afirmatii lui Gigi , brusc am cazut in vizorul vostru.
Din 19374635 de cluburi si asociatii , ai fost singurul deranjat de afirmatiile alea. N-are rost sa reiau sirul evenimentelor .
Mi-e de ajuns sa-ti vad pozitia si asta ma multumeste , ca pe viitor sa stiu cum sa pun problema.
Aoleu, iar iese fum...daca si de data asta se va lasa tot cu pupici, promit ca ma impiedic si gresesc butonul, ca Tudor...chiar nu se mai poate, prea mult sherbet domn'le!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- philiphito
- utilizator constant

Curat sherbet,coane Fanica!!
Citind despre lupte,moldoveni,Mitrutz---mi-am amintit de"Stejarul din Borzesti"!
http://www.youtube.com/watch?v=xyXMxcPGAUA
Care ...vostru ? In afara de Tavi,... la cine te mai referi ?Indian Larry scrie:...Eu daca i-am aprobat niste afirmatii lui Gigi , brusc am cazut in vizorul vostru.In special in al tau.
am recitit topicul cu atentie, si pe parcursul intregii polemici, am facut exact 10 postari, din care niciuna nu ti se adreseaza nici direct nici indirect !
toate erau adresate direct(primele
El e indreptatit sa interpreteze cum considera raspunsurile mele, ca i se adreseaza, ... dar in cazul asta, tu, la cine mai faci referire prin "vizorul vostru" ?
sau iarasi asistam la genul de afirmatie facuta la repezeala, ambigua, care poate sa dea nastere oricand la noi dispute ?
Sper ca n-o sa zici ca la "tica iirlandezu" , ca ala nu face parte din peisajul subiectului, ala avea altceva de impartit cu tine !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Daca ai rabdarea sa recitesti topicul, INAINTE de a-ti spune eu de polonic, tu ai spus:Indian Larry scrie:Dupa afirmatia cu polonicul(repet, fara sa-ti fi adresat vreun cuvintel)
Fix cu mine vorbeai! Cum poti sa afirmi ca nu mi-ai zis nicun cuvintel? Vorbeai cu mine, stiai bine ca sunt intr-o asociatie si ai criticai asociatiile.... Eu fac parte dintr-o asociatie...tu stiai bine asta ...dar nu trebuia sa ma simt...desi mi te adresai direct...suntem intr-un film prost.Indian Larry scrie:Acum priveste situatia actuala . Nimeni nu misca nimic . Asociatiile deja infiintate au pretentia ca cei care vor lucuri normale, sa-si infiinteze propria asociatie si sa actioneze . Pai asta spune multe Tavi .![]()
Vorba lui Gigi...sa vezi "placi" din ianuarie . Atunci se dezmortesc asociatiile noastre . Pana atunci....somn usor si veghe placuta!
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13