De la Hell , evident.Tavi scrie:De la el, desigur.Indian Larry scrie:ia exemplu.Tavi scrie: Cum iti permiti sa postezi un mesaj de... bun simt?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ma refeream la caracter Tavi.Tavi scrie:Nu credeam sa te deranjeze tocmai pe tine atat de tare expresia "mananci cu polonicul". Nu am zis ce, ca sa fim corecti. Putea fi ciorbaAsa cum nici tu nu te-ai referit la mine, ci la modul general.
![]()
Imi aduc aminte ca pe siteul asta ti-ai facut intrarea si chiar te-ai remarcat prin injuraturi ...si mi-am permis sa incerc si eu un limbaj ceva mai... aluziv, tocmai pentru a comunica mai bine cu tine.
Dar vad ca transformarea ta a fost miraculoasa, nu numai ca ai devenit un gingas ba mai mult, deja dai lectii de bun simt. Felicitari! Sunt impresionat!
E bine de stiut, voi fi foarte atent cand vorbesc cu tine de-acum incolo, n-as vrea sa-ti ranesc urechile sensibile.
N-am inteles ce vrei sa spui cu Gerula, dar da, are si el dreptate.
Desigur ca nu te-ai referit cu nimic la mine, tot la modul general.
Care ...vostru ? In afara de Tavi,... la cine te mai referi ?Indian Larry scrie:...Eu daca i-am aprobat niste afirmatii lui Gigi , brusc am cazut in vizorul vostru.In special in al tau.
Daca ai rabdarea sa recitesti topicul, INAINTE de a-ti spune eu de polonic, tu ai spus:Indian Larry scrie:Dupa afirmatia cu polonicul(repet, fara sa-ti fi adresat vreun cuvintel)
Fix cu mine vorbeai! Cum poti sa afirmi ca nu mi-ai zis nicun cuvintel? Vorbeai cu mine, stiai bine ca sunt intr-o asociatie si ai criticai asociatiile.... Eu fac parte dintr-o asociatie...tu stiai bine asta ...dar nu trebuia sa ma simt...desi mi te adresai direct...suntem intr-un film prost.Indian Larry scrie:Acum priveste situatia actuala . Nimeni nu misca nimic . Asociatiile deja infiintate au pretentia ca cei care vor lucuri normale, sa-si infiinteze propria asociatie si sa actioneze . Pai asta spune multe Tavi .![]()
Vorba lui Gigi...sa vezi "placi" din ianuarie . Atunci se dezmortesc asociatiile noastre . Pana atunci....somn usor si veghe placuta!