Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Sep 2011, 23:03

Tavi scrie:
Indian Larry scrie:
Tavi scrie: Cum iti permiti sa postezi un mesaj de... bun simt?
ia exemplu. :wink:
De la el, desigur. :wink:
De la Hell , evident. :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Sep 2011, 06:37

Deci de la Hell...sigur nu de la tine? :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Sep 2011, 07:07

Adelin scrie:
De ce naiba nu va rezolvati problemele pe privat fara balacareala, daca stiti ca se lasa cu pupici?!....
buna asta :lol:
cred ca se cere si un topic pentru pupaciosi ca, n-au saracii unde sa se impace :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 21 Sep 2011, 08:43

Tavi scrie:Deci de la Hell...sigur nu de la tine? :D
Poti si de la mine. Chiar dupa ce mi-ai zis ca mananc kkt cu polonicul(asta fara sa-ti fi adresat vreodata vreun cuvant) , ti-am raspuns mai mult decat frumos. :wink:
Vezi mai Tavi, o fi nebun gerula dar mai avea si el dreptate... :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Sep 2011, 09:11

Nu credeam sa te deranjeze tocmai pe tine atat de tare expresia "mananci cu polonicul". Nu am zis ce, ca sa fim corecti. Putea fi ciorba :D Asa cum nici tu nu te-ai referit la mine, ci la modul general. :D
Imi aduc aminte ca pe siteul asta ti-ai facut intrarea si chiar te-ai remarcat prin injuraturi ...si mi-am permis sa incerc si eu un limbaj ceva mai... aluziv, tocmai pentru a comunica mai bine cu tine.
Dar vad ca transformarea ta a fost miraculoasa, nu numai ca ai devenit un gingas ba mai mult, deja dai lectii de bun simt. Felicitari! Sunt impresionat!
E bine de stiut, voi fi foarte atent cand vorbesc cu tine de-acum incolo, n-as vrea sa-ti ranesc urechile sensibile.

N-am inteles ce vrei sa spui cu Gerula, dar da, are si el dreptate.
Desigur ca nu te-ai referit cu nimic la mine, tot la modul general. :lol:
Musca 13

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 21 Sep 2011, 09:50

Tavi scrie:Nu credeam sa te deranjeze tocmai pe tine atat de tare expresia "mananci cu polonicul". Nu am zis ce, ca sa fim corecti. Putea fi ciorba :D Asa cum nici tu nu te-ai referit la mine, ci la modul general. :D
Imi aduc aminte ca pe siteul asta ti-ai facut intrarea si chiar te-ai remarcat prin injuraturi ...si mi-am permis sa incerc si eu un limbaj ceva mai... aluziv, tocmai pentru a comunica mai bine cu tine.
Dar vad ca transformarea ta a fost miraculoasa, nu numai ca ai devenit un gingas ba mai mult, deja dai lectii de bun simt. Felicitari! Sunt impresionat!
E bine de stiut, voi fi foarte atent cand vorbesc cu tine de-acum incolo, n-as vrea sa-ti ranesc urechile sensibile.

N-am inteles ce vrei sa spui cu Gerula, dar da, are si el dreptate.
Desigur ca nu te-ai referit cu nimic la mine, tot la modul general. :lol:
Ma refeream la caracter Tavi. :wink: Cu postul asta chiar ai demonstrat asta.
Expresia "mananci cu polonicul" cred ca nu mai are nevoie de nici un comentariu referitor la ce se putea manca.Asta una la mana.

A doua . Aici am intrat cu mult inainte sa-mi fac cont. De ce crezi ca am intervenit pentru ineptia aia? De cate ori m-am adresat urat catre tine? Cu limbajul meu de mahala sau cum vrei sa-i zici , intotdeauna am respectat oamenii. Am injurat vreo doi pe aici , nu-i problema . Asta ce inseamna , ca trebuie sa mi te adresezi asa doar prin simplu fapt ca eu am injurat candva aici? :roll: Cu alte cuvinte a sunat cam asa : "oricum tu esti mahalagiu , ce pretentii ai ?"
Nu Tavi, daca n-ai observat , am tratat interlocutorul cu aceeasi moneda sau chiar am trecut cu vederea unele chestii. Prea proasta impresie ti-ai facut despre mine. Dar nu conteaza , ca daca le-as pune cap la cap nu ma intereseaza parerea nimanui despre mine.
Dupa afirmatia cu polonicul(repet, fara sa-ti fi adresat vreun cuvintel) ti-am vorbit destul de frumos . De ce? Pentru ca erai unul din oamenii pe care ii consideram oameni! Pentru unii din voi , oricine nu vorbeste pe limba voastra inseamna ca e dusman.
Eu daca i-am aprobat niste afirmatii lui Gigi , brusc am cazut in vizorul vostru. :wink: In special in al tau. Te-ai simtit repede cu musca pe caciula ca am zis ceva de asociatii. Pai daca as fi in locul tau si stiu ca sunt ca lacrima , m-ar durea la 15m inaintea pu*** .
Din 19374635 de cluburi si asociatii , ai fost singurul deranjat de afirmatiile alea. N-are rost sa reiau sirul evenimentelor .
Mi-e de ajuns sa-ti vad pozitia si asta ma multumeste , ca pe viitor sa stiu cum sa pun problema.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Sep 2011, 10:07

Aoleu, iar iese fum...daca si de data asta se va lasa tot cu pupici, promit ca ma impiedic si gresesc butonul, ca Tudor...chiar nu se mai poate, prea mult sherbet domn'le! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 21 Sep 2011, 10:23

:lol:
Curat sherbet,coane Fanica!!
Citind despre lupte,moldoveni,Mitrutz---mi-am amintit de"Stejarul din Borzesti"! :lol: :lol: :lol: --saraca copilarie!
http://www.youtube.com/watch?v=xyXMxcPGAUA

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 21 Sep 2011, 10:45

Indian Larry scrie:...Eu daca i-am aprobat niste afirmatii lui Gigi , brusc am cazut in vizorul vostru. :wink: In special in al tau.
Care ...vostru ? In afara de Tavi,... la cine te mai referi ?
am recitit topicul cu atentie, si pe parcursul intregii polemici, am facut exact 10 postari, din care niciuna nu ti se adreseaza nici direct nici indirect !
toate erau adresate direct(primele 8) sau indirect (ultimele 2) lui gigi !
El e indreptatit sa interpreteze cum considera raspunsurile mele, ca i se adreseaza, ... dar in cazul asta, tu, la cine mai faci referire prin "vizorul vostru" ?
sau iarasi asistam la genul de afirmatie facuta la repezeala, ambigua, care poate sa dea nastere oricand la noi dispute ?

Sper ca n-o sa zici ca la "tica iirlandezu" , ca ala nu face parte din peisajul subiectului, ala avea altceva de impartit cu tine !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Sep 2011, 10:46

Indian Larry scrie:Dupa afirmatia cu polonicul(repet, fara sa-ti fi adresat vreun cuvintel)
Daca ai rabdarea sa recitesti topicul, INAINTE de a-ti spune eu de polonic, tu ai spus:
Indian Larry scrie:Acum priveste situatia actuala . Nimeni nu misca nimic . Asociatiile deja infiintate au pretentia ca cei care vor lucuri normale, sa-si infiinteze propria asociatie si sa actioneze . Pai asta spune multe Tavi . :wink:
Vorba lui Gigi... :D sa vezi "placi" din ianuarie . Atunci se dezmortesc asociatiile noastre . Pana atunci....somn usor si veghe placuta!
Fix cu mine vorbeai! Cum poti sa afirmi ca nu mi-ai zis nicun cuvintel? Vorbeai cu mine, stiai bine ca sunt intr-o asociatie si ai criticai asociatiile.... Eu fac parte dintr-o asociatie...tu stiai bine asta ...dar nu trebuia sa ma simt...desi mi te adresai direct...suntem intr-un film prost. :?
Musca 13

Scrie răspuns