Draga Hellraiser te rog sa imi amintesti cind am semnat eu contract cu tine ,prin care ma oblig sa te mentin intr-un permanent amuzament cu postarile mele??
Gigi, ai dreptate, nu ai semnat nimic!
Dar aici tu privesti problema asta din punctul de vedere a victimei.
Te corectez si spun ca aici este arena, pe un forum public, deci cum zice si MuskMD citesti dimineata la o cafea.
Ma amuzau postarile tale, dar nu in sensul in care eu privesc dintr-un punct de superioritate fata de tine!
Sint dezolat ca nu am reusit asta,asa patesc si cu fiul meu,ori de cite ori ii cumpar o noua jucarie,zic ca aste este ultima,dar ....ma insel,a doua zi se plictiseste..Incet ,incet am invatat sa accept faptul ca sint pasi obligatorii in maturizarea lui...si asta vine in timp.Ar fi bine sa iei aminte.
Aici, simt ca imi faci morala si ma privesti dintr-un punct superior.
Si tot aici pot sa interpretez, ca tine, cum ai facut in citatul dat mai sus si sa adopt o pozitie de atac dintr-o pozitie de eventuala victima si...sa incep sa te blagoslovesc in toate felurile, dar lucrul acesta nu va duce decat la dushmanie si ura! Chestii de care forumul acesta nu duce lipsa deloc!!
Apoi te rog sa mai imi amintesti si tu si ceilalti,unde v-am obligat eu sa imi cititi postarile??Te rog sa nu-mi dai replica aia insipida ca de ce nu-mi fac blog ,pentru ca voi aveti deja unul ,iar asta nu va impiedica sa dati iama ,prin alte parti.In haita.
Nu ne-ai obligat sa iti citim postarile, dar fiind un forum public, si iti aduc aminte ca sunt dimineata la cafea

din pura plictiseala am citit.
Nu te trimit sa iti faci blog pentru ca si de bloggeri este plin netu...treba lor...sa i citesca cine are chef!
Noi nu avem blog, avem forum, adica cam aceeasi treaba care este si aici...este liber sa citeasca cine vrea si sa isi formeze o parere despre noi doar din ce citeste acolo
Afla stimabile, ca intr-un final ,m-am retras la arena,intr-un final am plecat si de acolo,insa muscatul de fund dincolo de aceasta limita, ma aduce tot aici,la arena.
Si revenind la plictiseala ta,iti spun sincer si eu ,cu mina pe inima,ca dupa doua pagini de mistouri cu panglici,besini si bait-uri,si voi a-ti devenit extrem de plictisitori ,astfel incit ,atunci cind intram citeam doar numele celui care a postat,si nici nu intram sa mai citesc...Daca faceati si voi la fel evitati plictiseala...asa..
Stimabilule, ne cerem scuze daca noi cu besinile, panglicile, baticele noastre nu am reusit sa te amuzam! Defapt alea sunt intepaturi finutze intre oameni ce gusta glume finutze
In fond nu cred ca avem contract cu tine sa te amuzam, asa cum ai zis tu mai sus
Si ar mai fi de spus faptul ca sint constient ca nu pe toata lumea amuza ce spun eu,pentru ca nu toti sintem la fel,la fel cum nici pe mine nu ma amuza orice tip de umor.Si nu spun asta pentru echidistanta.Ci o spun ca sa pricepeti ca,spre deosebire de voi,eu nu mi-am exprimat in public aceste gusturi personale,tocmai pentru ca nu vroiam sa jignesc pe nimeni
Am facut si pasi concreti cum ar fi,am sustinut sa inchida”necenzuratele”,m-am retras la arena, am parasit arena...In schimb voi,si aici ma vad nevoit sa te includ si pe tine,IN PUBLIC,dind dovada de o totala lipsa de bun simt si consideratie,m-ati facut ”gargaragiu,incoerent,ipocrit”,iar la final ai simtit si tu nevoia sa vii si sa-mi arzi una.
Arata-mi exact unde te-am facut eu gargaragiu, incoerent si ipocrit!
Gresit!, tu ai interpretat postarea mea ca si lovitura, defapt citeste mai sus si ai sa vezi ca defapt, nu este nici urma de agresiune in postarea mea! Ca ai interpretat TU asta....treaba ta, problema ta!
Pune-te in locul meu putin ,si imagineaza-ti ca cineva ,intre care si unii pe care-i consideri putin amici,iti spun toate astea in gura mare,asa sa se auda....cind,exista si varianta de a vorbi in privat..
Am fost si inca se pare ca mai sunt in ipostaza asta.
Dar sincer, nu imi pasa, pentru ca la momentul acela, gurile rele doar stateau si bateau din taste, pe cand altii, pentru care am un respect enorm au pus mana pe telefon si m-au sunat, oferinduse sa ma ajute cum pot mai ei mai bine
Acuma poate intelegi ce am simtit eu,si ca la rindul meu ,am replicat intr-o maniera care,din pacate,implica si alte persoane,decit cele initial implicate.Referirile mele s-au oprit la un punct ,pe care mi-am propus sa nu-l trec,si nu l-am trecut ,chit ca acest fapt este prezentat de ”inteligentul„ tau sef de haita ”drept ascundere dupa copac”
Inteleg perfect prin ce treci, am si zis mai sus, DOAR ca tu ai interpretat gresit o singura postare.....si de acolo...s-a ajuns aici.
Tu ne faci clubul ''haita''
Cand zici haita, ma gandesc automat la lupi.
Da!, maretul lup care este capabil de organizare, disciplina, ierarhie...atuuri care l-au ajutat sa supravietuiasca din cele mai vechi timpuri pana astazi. Si la cum merg treburile, o sa mai supravietuiasca mult si bine datorita acestor calitati!
In continuare ,iti spun ca nu doresc polemica cu tine,te respect in continuare ca si coleg de forum si pasiune comuna,si indiferent cum vei continua,nu o sa-ti mai raspund,in nici un fel..
Aici sunt perfect de acord cu tine!! Ai scris perfect cea ce iti doresc si eu tie!!
Sincer ,imi pare rau ca indirect te-am atins..
Nu are dece sa iti para rau, doar este un forum public, in care fiecare interpreteaza in felul sau unic ce citeste!
Depinde doar de calitatile individului de a se adapta la haita din care face parte...sau pe care doar o citeste