Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Sep 2011, 11:17

Purtatorule de clop , calmeaza-te , oricum soarta ta ii pecetluita :lol:

In scurt timp o sa apara perechea , o sa te legi de ea dupa aia cum nu o sa faci fata la intelectu lui cultivat in santuri si baltute o sa te legi de familia lui , si lucrurile vor intra pe fagasu normal , adica anormal :lol: :lol:

Incearca o schimbare de nick , sau chiar o clona :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Sep 2011, 11:38

EXEMPLU: toate asociatiile sunt naspa, niciuna nu face nimic...
daca intrebi: ai zis TOATE...a nuuu, de ce te simti, tu esti un ciudat, nu ma refeream la tine desi vorbeam cu tine..si de ce reactionezi tocmai tu.. ceva nu e in regula cu tine, tu ai o problema, eu vorbeam asa la modul general...
GENERALIZÁ, generalizez, vb. I. 1. Tranz. A da o formulare sau o expresie sintetică mai multor situații particulare care au unele trăsături comune; a extinde mintal însușirile comune unui grup de obiecte sau de fenomene asupra tuturor obiectelor și fenomenelor din clasa respectivă.
clar e un film prost...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Sep 2011, 11:52

Daca am fi copii mereu,sa fim prieteni nu ar fi greu....
http://www.youtube.com/watch?v=V8zKbB8X ... re=related
Poate nu are legatura,sau poate ca da,dar mie-mi place :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Sep 2011, 12:02

pe langa faptul ca toate asociatiile e naspa si toti oamenii din ele e naspa , niste naspeti toti :lol: :lol: :lol: mai ales astia din asociatia Mushca 13, dai intr-unu mushca 13
:lol: :lol: :lol:

clopangiule, nu ai de lucru inainte de ziua ta? poate mane iti vine mintea la cap si faci ce trebe (sti tu ce ne vorbiram noi) si lasi dreq aren(d)a altora :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Sep 2011, 12:12

pe uichend cre ca te rezolv :D
Pana atunci nicio sansa
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Sep 2011, 12:28

elias scrie:Daca am fi copii mereu,sa fim prieteni nu ar fi greu....
http://www.youtube.com/watch?v=V8zKbB8X ... re=related
Poate nu are legatura,sau poate ca da,dar mie-mi place :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tare

sic a sa fim...de pescuit...ce lac e ala de la http://www.youtube.com/watch?v=V8zKbB8X ... page#t=11s ??? :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 21 Sep 2011, 12:37

Tavi scrie:
Indian Larry scrie:Dupa afirmatia cu polonicul(repet, fara sa-ti fi adresat vreun cuvintel)
Daca ai rabdarea sa recitesti topicul, INAINTE de a-ti spune eu de polonic, tu ai spus:
Indian Larry scrie:Acum priveste situatia actuala . Nimeni nu misca nimic . Asociatiile deja infiintate au pretentia ca cei care vor lucuri normale, sa-si infiinteze propria asociatie si sa actioneze . Pai asta spune multe Tavi . :wink:
Vorba lui Gigi... :D sa vezi "placi" din ianuarie . Atunci se dezmortesc asociatiile noastre . Pana atunci....somn usor si veghe placuta!
Fix cu mine vorbeai! Cum poti sa afirmi ca nu mi-ai zis nicun cuvintel? Vorbeai cu mine, stiai bine ca sunt intr-o asociatie si ai criticai asociatiile.... Eu fac parte dintr-o asociatie...tu stiai bine asta ...dar nu trebuia sa ma simt...desi mi te adresai direct...suntem intr-un film prost. :?
Uite, poate asa incepi sa-ntelegi pasiunea unora pentru screenshot-uri.
Cum altfel sa le dovedesti preopinentilor ca ieri au afirmat exact ceea ce neaga astazi?
Enfin, dincolo de toate acestea ingaduie-mi un sfat:
- Vezi-ti de altele, ca deja intrezaresc ipochimenul pandindu-te la coltul strazii, cu gand sa-ti prinda macar copilul, daca nu pe tine si, sincer sa fiu, nu de altcineva mi-e mila, ci de el, ca se anunta ploi, vant, temperaturi scazute.
Dupa cum il stiu, tot umbland cu capul gol, il paste o raceala la fel de sigur cum azi e miercuri. :(

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 21 Sep 2011, 15:43

Tavi scrie: Daca ai rabdarea sa recitesti topicul, INAINTE de a-ti spune eu de polonic, tu ai spus:
Indian Larry scrie:Acum priveste situatia actuala . Nimeni nu misca nimic . Asociatiile deja infiintate au pretentia ca cei care vor lucuri normale, sa-si infiinteze propria asociatie si sa actioneze . Pai asta spune multe Tavi . :wink:
Vorba lui Gigi... :D sa vezi "placi" din ianuarie . Atunci se dezmortesc asociatiile noastre . Pana atunci....somn usor si veghe placuta!
Fix cu mine vorbeai!

Da ma , ce dracu' intelegi tu din postarea aia? Eu am spus ca asociatiile deja formate , ar trebui sa dea un semnal de alarma! Pe urma tu imi zici ca daca vreau sa fac ceva , sa-mi fac propria asociatie. Tu , ala care faci parte dintr-o asociatie(o reprezinti oarecum) , imi zici mie ca daca nu-mi convine nepasarea , sa-mi fac singur asociatie.
:shock:
Indian Larry scrie:Vorba lui Gigi... :D sa vezi "placi" din ianuarie . Atunci se dezmortesc asociatiile noastre . Pana atunci....somn usor si veghe placuta!
Da Gigi , sunt satul de povesti si minciuni! Incepand cu ianuarie toate incep zborul ca musca cand da de caldura! In rest....dorm si vegheaza, atat si nimic mai mult!

Afirmatiei "mananci kkt cu polonicul" nu-i vad rostul!
Normal ca generalizez , doar nu vrei sa-i iau pe rand si sa-i pun pe lista neagra. Sunt n'spe asociatii...vrei sa-i iau pe fiecare in parte si sa dau exemplu?
E ca si cum ai zice ca bucurestenii sunt niste jegosi . Tu vii si zici ca nu toti , sa nu mai generalizez. Asa e , ai dreptate , insa cum pot face lucrul asta? Asa si cu asociatiile .
Din atatea asociatii numai tu te-ai gasit lovit in aripa. Ti-am spus si atunci si iti mai spun si acum : n-am nici o treaba cu clubul Musca13!
Tu singur te-ai bagat in hora si te-ai considerat ofensat.
Eu imi cer scuze daca asta ai inteles si am patat imaginea clubului , desi nu asta era scopul. Daca vroiam lucrul asta , gaseam motive sa zic ceva de voi dar nu ma intereseaza si nu-i treaba mea.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 21 Sep 2011, 16:18

Indian Larry scrie:Vorba lui Gigi... Very Happy sa vezi "placi" din ianuarie . Atunci se dezmortesc asociatiile noastre . Pana atunci....somn usor si veghe placuta!
Tavi scrie:Indiene mananci cu polonicul.
...................................................................................................
Insinuezi ca asociatia din care fac parte se ocupa cu vandutul de permise si incasatul de cotizatii la pachet cu permisul ? Ai doua variante: vii cu dovezi in sensul asta sau iti retragi frumos insinuarea cu scuzele de rigoare.
Ne reprosezi ca asociatia din care fac parte nu ia pozitie fata de nu stiu ce?
Cu ce drept ne ceri socoteala ?Ne platesti cotizatie si noi nu prestam ceva in schimb? Ti-am promis tie sau altora ceva?

Uite Tavi , exact aici te-ai aprins! Asta dupa ce ai dat reply la asta:
Indian Larry scrie: Acum priveste situatia actuala . Nimeni nu misca nimic . Asociatiile deja infiintate au pretentia ca cei care vor lucuri normale, sa-si infiinteze propria asociatie si sa actioneze . Pai asta spune multe Tavi . Wink
Nici tu nu mai stii cum sa o sucesti . :lol: Tu te-ai aprins de la afirmatia :"Pana atunci....somn usor si veghe placuta!" , afirmatie pe care ai ingrosat-o in primul reply , asta postat primul . Imadiat a venit si afirmatia ta "mananci kkt cu polonicul" . Toate astea dupa ce tu ai interpretat ca fiind adresata tie sau asociatiei tale!

Topicul inca este aici si toate postarile sunt in ordinea in care le-am expus acum. Nu incerca sa o intorci cum iti convine. :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Sep 2011, 16:48

Imi pare rau, nu am inteles ce vrei sa zici in ultima postare.
Musca 13

Scrie răspuns