Tavi scrie:
Daca ai rabdarea sa recitesti topicul, INAINTE de a-ti spune eu de polonic, tu ai spus:
Indian Larry scrie:Acum priveste situatia actuala . Nimeni nu misca nimic .
Asociatiile deja infiintate au pretentia ca cei care vor lucuri normale, sa-si infiinteze propria asociatie si sa actioneze . Pai asta spune multe Tavi .
Vorba lui Gigi...

sa vezi "placi" din ianuarie . Atunci se dezmortesc asociatiile noastre . Pana atunci....somn usor si veghe placuta!
Fix cu mine vorbeai!
Da ma , ce dracu' intelegi tu din postarea aia? Eu am spus ca asociatiile deja formate , ar trebui sa dea un semnal de alarma! Pe urma tu imi zici ca daca vreau sa fac ceva , sa-mi fac propria asociatie. Tu , ala care faci parte dintr-o asociatie(o reprezinti oarecum) , imi zici mie ca daca nu-mi convine nepasarea , sa-mi fac singur asociatie.
Indian Larry scrie:Vorba lui Gigi...

sa vezi "placi" din ianuarie . Atunci se dezmortesc asociatiile noastre . Pana atunci....somn usor si veghe placuta!
Da Gigi , sunt satul de povesti si minciuni! Incepand cu ianuarie toate incep zborul ca musca cand da de caldura! In rest....dorm si vegheaza, atat si nimic mai mult!
Afirmatiei "mananci kkt cu polonicul" nu-i vad rostul!
Normal ca generalizez , doar nu vrei sa-i iau pe rand si sa-i pun pe lista neagra. Sunt n'spe asociatii...vrei sa-i iau pe fiecare in parte si sa dau exemplu?
E ca si cum ai zice ca bucurestenii sunt niste jegosi . Tu vii si zici ca nu toti , sa nu mai generalizez. Asa e , ai dreptate , insa cum pot face lucrul asta? Asa si cu asociatiile .
Din atatea asociatii numai tu te-ai gasit lovit in aripa. Ti-am spus si atunci si iti mai spun si acum : n-am nici o treaba cu clubul Musca13!
Tu singur te-ai bagat in hora si te-ai considerat ofensat.
Eu imi cer scuze daca asta ai inteles si am patat imaginea clubului , desi nu asta era scopul. Daca vroiam lucrul asta , gaseam motive sa zic ceva de voi dar
nu ma intereseaza si nu-i treaba mea.