Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 21 Sep 2011, 17:35

Tavi scrie:Imi pare rau, nu am inteles ce vrei sa zici in ultima postare.
Vroiam sa-ti explic de unde ai inceput cu polonicul.

Le luam in ordine cronologica. Asta este postarea mea:
Indian Larry scrie:Vorba lui Gigi... Very Happy sa vezi "placi" din ianuarie . Atunci se dezmortesc asociatiile noastre . Pana atunci....somn usor si veghe placuta!
Aici cu ai ingrosat cuvintele , care ai presupus ca ti se adreseaza.

Ai raspuns rapid cu urmatoarea afirmatie , care in cazul nostru cum spuneam...nu-i gasesc rostul:
Tavi scrie:Indiene mananci cu polonicul. ...................................................................... .............................
Insinuezi ca asociatia din care fac parte se ocupa cu vandutul de permise si incasatul de cotizatii la pachet cu permisul ? Ai doua variante: vii cu dovezi in sensul asta sau iti retragi frumos insinuarea cu scuzele de rigoare.
Ne reprosezi ca asociatia din care fac parte nu ia pozitie fata de nu stiu ce?
Cu ce drept ne ceri socoteala ?Ne platesti cotizatie si noi nu prestam ceva in schimb? Ti-am promis tie sau altora ceva?
Eu am generalizat afirmand ceva despre asociatii. Tie ti-a sarit clopul repede ca insinuez nu stiu ce de asociatia ta si ai continuat cu aberatiile. Ti-am explicat foarte frumos si atunci ca nu am NIMIC cu asociatia respectiva! Repet , vorbeam la modul general.

Tu ai luat-o personal si ai pozat in victima , ca vezi doamne generalizez si nu-i bine. Pai ce vroiai sa fac? Sa insir cluburile si asociatiile aici excluzand Musca13? Este exact exemplul cu bucurestenii.
De ce n-au sarit in sus cei din clubul Drill de exemplu?

Acum recent imi zici ca mi-ai afirmat ca as manca cu polonicul , datorita faptului ca eu am spus asta :

1-
Indian Larry scrie:Asociatiile deja infiintate au pretentia ca cei care vor lucuri normale, sa-si infiinteze propria asociatie si sa actioneze . Pai asta spune multe Tavi .
Da , asta am spus. De ce ? Pentru ca in urma cu un post mi-ai zis asta :

2-
Tavi scrie:faceti-va asociatie si implicati-va
Ia citeste invers , adica 2 si pe urma 1.

Acum ai inteles sau tu doar te faci ca nu intelegi? :roll:
Sa nu mai zic de postarea asta :
Tavi scrie:Nu credeam sa te deranjeze tocmai pe tine atat de tare expresia "mananci cu polonicul". Nu am zis ce, ca sa fim corecti. Putea fi ciorba
Dupa toata discutia de pana acum , inca nu ti-am adresat vreun cuvant jignitor.
Tavi scrie:Imi aduc aminte ca pe siteul asta ti-ai facut intrarea si chiar te-ai remarcat prin injuraturi ...si mi-am permis sa incerc si eu un limbaj ceva mai... aluziv, tocmai pentru a comunica mai bine cu tine.
Adica tu Tavi , conducatorul suprem , ai incercat sa te cobori pana la nivelul meu. Multumesc!
Tavi scrie:E bine de stiut, voi fi foarte atent cand vorbesc cu tine de-acum incolo, n-as vrea sa-ti ranesc urechile sensibile
Tu n-ai priceput o chestie pe care ti-am explicat-o acum vreo doua pagini. Respect oamenii mai mult decat iti inchipui tu. Sunt capabil sa port o conversatie atat cu un avocat cat si cu un boschetar pe strada.
Faptul ca eu am injurat pe aici candva , nu inseamna ca discutia dintre noi doi trebuie tinuta in linguri cu kkt si alte cele . Aici ti-am demonstrat un lucru pe care nu vrei sa-l pricepi . Sau il pricepi si iti place eschiva.
Eu sunt multumit ca am incercat sa-ti demonstrez ceva. Sunt sigur ca pe viitor o sa ma tii minte si o sa-mi dai la gioale ori de cate ori ai ocazia , insa fa-o curat! . Acelasi lucru o sa-l urmez si eu , tu fiind intr-un mare dezavantaj si o sa vezi mai tarziu de ce. Eu sunt un simplu pescar. :wink: Ai vrut circ , acum il primesti , dar intr-un mod elegant!

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 21 Sep 2011, 18:20

E clar..."Noi" am intrat pentru "circ"...si vrem circ.Daca voi nu ma vreti ."noi" va vrem.QED. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Sep 2011, 18:22

Vorba romanului are multe intelesuri :lol:
Si fiecare isi alege sa inteleaga ce vrea in functie de starea de spirit in care este la momentul respectiv, sau la cat de amara ii este cafeau in dimineata cand citeste postul respectiv :lol:

Una peste alta, ca si persoane fizice condusi de mentalitatea de roman.....o sa ajungem la fix zero!

Oricum si cand o mana de oameni reusteste sa se organizeze va fi intampinata de restul persoanelor fizice cu aceeasi perseverenta de a impiedica orice proces de stabilizare a cianurilor....pardon, a lucrurilor :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Sep 2011, 19:16

ticairlandezu scrie:E clar..."Noi" am intrat pentru "circ"...si vrem circ.
Vezi ca ai sa gasesti p-acolo , prin Irlanda , pe la pravalii consacrate o chestie de-i spune " Flying Powder " ( nu-i momeala sau alte d-astea . Nu-ti face idei d-aiurea ). Ia-ti un borcanel cu d-asta , ia si tu o gura si ..... da-i drumu' . In ce fel sa ti se mai spuna ca esti "p-alaturea cu drumu' " ? Mai baiatule , ESTI ..... IN ..... PLUS p-aici ! PUNCT ! Esti din alt film .....

Incult , limitat , mamaligar , obtuz , incapatanat , pervers , parsiv , cu un vocabular ..... redus , ..... ridicol ( mi-a scapat ceva ? )

...............................................

Intrucat imi ridic serioase semne de intrebare asupra capacitatii tale de interpretare a Limbii Romane ...... sa incercam si altfel :

「 食 å“

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 21 Sep 2011, 19:27

modigliani scrie:
ticairlandezu scrie:E clar..."Noi" am intrat pentru "circ"...si vrem circ.
Vezi ca ai sa gasesti p-acolo , prin Irlanda , pe la pravalii consacrate o chestie de-i spune " Flying Powder " ( nu-i momeala sau alte d-astea . Nu-ti face idei d-aiurea ). Ia-ti un borcanel cu d-asta , ia si tu o gura si ..... da-i drumu' . In ce fel sa ti se mai spuna ca esti "p-alaturea cu drumu' " ? Mai baiatule , ESTI ..... IN ..... PLUS p-aici ! PUNCT ! Esti din alt film .....

Incult , limitat , mamaligar , obtuz , incapatanat , pervers , parsiv , cu un vocabular ..... redus , ..... ridicol ( mi-a scapat ceva ? )

...............................................

Intrucat imi ridic serioase semne de intrebare asupra capacitatii tale de interpretare a Limbii Romane ...... sa incercam si altfel :

「 食 å“

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 21 Sep 2011, 19:35

Apropo..."noi" aparem cand trebuie...si nimic mai mult :lol: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Sep 2011, 19:39

ticairlandezu scrie:Apropo..."noi" aparem cand trebuie...si nimic mai mult :lol: :lol: :lol: :lol:
Exact , ..... si mersi din suflet ! Ai aparut exact in momentul in care simteam imperios nevoia sa ridiculizez pe cineva ! De Gerula mi-a trecut . E prea prost . Acum tu esti ( si te constitui cu o vehementa dezarmanta in ) "materia prima" ideala ! Dau o bere !

( daca nu intelegi ceva ..... da MP . Iti "traduc" pe aceeasi cale )

Love you baby ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 21 Sep 2011, 19:56

Ha ha...nu ,nu ,tu n-ai numai un tel...imaginea ta, calcand peste cadavre ...aia te doare...si peste aia apar, EU :wink: :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Sep 2011, 20:06

ticairlandezu scrie:Ha ha...nu ,nu ,tu n-ai numai un tel...imaginea ta, calcand peste cadavre ...aia te doare...si peste aia apar, EU :wink: :lol: :lol: :lol:
Tu ti-ai facut un tel ? Un titlu de glorie din a fi prostu' forumului ? Mai ai un pic si-l depasesti pe gerula ! Ala , in dementa lui , pare a avea coerenta in ceea ce debiteaza . Poate fi urmarit . Tu esti un ...... bezmetic analfabet ...... degringoladistic . Vorbesti sa te auzi vorbind . ( esti mandru c-ai putut sa scrii pe NET ? In cazul asta ...... ma bucur pentru tine . Fi fericit . Da-ti o bere )

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 21 Sep 2011, 20:22

Stai linistit ca io "calc" cand trebuie..."piei Satano"...si pier si io :wink:

Scrie răspuns