eu am stiut ca asa va fi, pentru ca mi-a taiat ceva sub forma de mata calea(sa stiti ca nu-i despre mame "mata" ci despre pisici,respectiv un "a" e "î" si altu-i "ă"--aviz interpretilor!!)
va parasex momentan!
fain "Ø"-ul lui Nichita!!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Frate , asta este ultimul post in care incerc sa-ti explic. Gerula e mic copil pe langa tine , zau!Tavi scrie:Indianule, eu cred ca tu ai ceva probleme cu memoria...
Adineauri sustineai: "fara sa-ti fi adresat vreodata vreun cuvant"
Cand ti-am pus postarea sub nas mi-ai spus ca am interpretat-o gresit.
Deci totusi vorbeai cu mine...ti-ai amintit?
Si eu asteptam un raspuns la asta de mai sus !miky scrie:Care ...vostru ? In afara de Tavi,... la cine te mai referi ?Indian Larry scrie:...Eu daca i-am aprobat niste afirmatii lui Gigi , brusc am cazut in vizorul vostru.In special in al tau.
am recitit topicul cu atentie, si pe parcursul intregii polemici, am facut exact 10 postari, din care niciuna nu ti se adreseaza nici direct nici indirect !
toate erau adresate direct(primele 8 ) sau indirect (ultimele 2) lui gigi !
El e indreptatit sa interpreteze cum considera raspunsurile mele, ca i se adreseaza, ... dar in cazul asta, tu, la cine mai faci referire prin "vizorul vostru" ?
sau iarasi asistam la genul de afirmatie facuta la repezeala, ambigua, care poate sa dea nastere oricand la noi dispute ?
Sper ca n-o sa zici ca la "tica iirlandezu" , ca ala nu face parte din peisajul subiectului, ala avea altceva de impartit cu tine !
ce urat, sa-i zici LMA in arenaLeba scrie:Aici e Arena sau...?
La Multi Ani, Tavi, muzcar de carasi ce ej!![]()