Asa ca, Gigi cand simti o muscatura mai blanda, de iti raman urme de canini infipti, pe piele , dar nu apare sangele...sa stii ca el a fost...dar doar se joaca...altfel te place, stiu sigur..si noi il agream
Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Musca si el...dar asa mai bland, ca lupii cand socializeaza ...se musca destul de dur intre ei, dar nu pana la sange...Doara face parte si el...din....aaaaaaa, Haita 
Asa ca, Gigi cand simti o muscatura mai blanda, de iti raman urme de canini infipti, pe piele , dar nu apare sangele...sa stii ca el a fost...dar doar se joaca...altfel te place, stiu sigur..si noi il agream
Draga dragonflai ce ej,MuskMd scrie:noh....tot ii ghini cand se termina cu ghini ....
adica fara sanji ....![]()
![]()
De venit n-ai venit la whiskane, sau macar pentru a-ti arata cum arata nejte unelte de pescuit, cinstite, ABC.ul cum ar veni...
Acu faci pe pacificatorul pe-aici, asta in conditiile in care tu sareai la beregata 4 pajini in urma.
p.s. vezi ca Gigi a zis ca ej plictisitor..
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
ticairlandezu
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran

http://www.wsbteam.com/povesti-cu-pesti ... a-rotunda/
Felicitari pentru articol,pentru citeva clipe ”am trait”in tara bassului..
Felicitari pentru articol,pentru citeva clipe ”am trait”in tara bassului..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran