Caci Moldova ,nu-i a mea......

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Hai, sa asculti si tu ce-mi tot zice...zugravu....de-o vreme-n coace....sa-mi iau canapeauaMuskMd scrie:please be specific .....ca sunt mai multi moldoveni.....
Tica ( am sa-ti scriu in termeni simpli si cat pot eu de scurt - avand in vedere carentele tale la Citire ) .ticairlandezu scrie:Ioooi....te-o vazut si moldoveanu...nu te spala toata Dunarea, acum![]()
![]()
Ce linistit a stat Tica in wknd........Dar trece repede wknd-ulmodigliani scrie:P-asta pune-o pe un forum de brutari-patiseri .ticairlandezu scrie:....de-o vreme-n coace....
..................................
p.s. Pana la ce nivel vrei sa-ti subliniez incultura ?
Probabil studiaza Abecedarul si face exercitii de scriere cu betisoare , liniute , "a" mic , "A" mare , ..... etc .sherbamont scrie:Ce linistit a stat Tica in wknd........
modigliani scrie:Si aici , amice , ..... fi rational , lucid , si abtine-te . Te rog . ......ticairlandezu scrie:Cine mah, "vampirii"... limbii Romane !!!!
Filica , te plangi cu doua guri pentru ca primesti EXACT ce-ai oferit ?????philiphito scrie: unul care da pe la spate de cate ori are ocazia!!!
Si ce rost are sa ma "injectezi" cu greseli de tastare ? Una-i una , alta-i alta ! Una-i sa-ti scape o tasta , alta-i sa fi incult !!! ( lucru care sa denote din orice postare ! )philiphito scrie: Si aici , amice , ..... fi rational , lucid , si abtine-te . Te rog . ......