Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 18 Sep 2011, 22:17

Userul "philiphito"...este unul dintre cei mentionati, de "Zugrav"...in scrisoarea 'de dragoste"... catre "dregatori" :wink: :wink: :wink:
:lol: :lol: :lol:
Caci Moldova ,nu-i a mea...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 18 Sep 2011, 23:46

MuskMd scrie:please be specific .....ca sunt mai multi moldoveni.....
Hai, sa asculti si tu ce-mi tot zice...zugravu....de-o vreme-n coace....sa-mi iau canapeaua :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xuqAyorSjBc
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 19 Sep 2011, 04:58

Tica,,,eu cred ca s-a operat de prostata asa ca lasa-l in pace!!Daca era sanatos se pisa pe noi de cateva ori pana acum! :wink:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Sep 2011, 16:07

ticairlandezu scrie:Ioooi....te-o vazut si moldoveanu...nu te spala toata Dunarea, acum :wink: :wink: :wink:
Tica ( am sa-ti scriu in termeni simpli si cat pot eu de scurt - avand in vedere carentele tale la Citire ) .

..... Mi se rupe .

"Dialogurile" cu tine sunt deja un supliciu . Ori ai hebluri in loc de taste , ori ai doua clase .....

Cu Filica .... m-am lamurit , asa e el ( din respect pentru fosta mea prietenie cu el ma abtin la mai multe comentarii )

Iar pe Gioni nu-l aduce in discutie avand in vedere ce-ai indraznit sa-i faci invitat fiind la el in casa ( o alta fapta infecta - nu cred ca vrei s-o facem publica )

..............................

Dar asta nu inseamna deloc ca nu aveti in comun ...... macar aerul Irlandei , care , ..... fratilor , este evident ca nu v-a priit .

..............................

Si sa ma repet , sa-ti fie limpede : pe viitor scrie Romaneste ( cel putin in dialogurile cu mine ) , citeste "pe litere" cand iti scrie cineva , inchide calculatorul doua zile si reflecta serios la ce ineptie te pregatesti sa mai lansezi .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Sep 2011, 16:10

ticairlandezu scrie:....de-o vreme-n coace....
P-asta pune-o pe un forum de brutari-patiseri .

..................................

p.s. Pana la ce nivel vrei sa-ti subliniez incultura ? :shock:

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 19 Sep 2011, 19:21

modigliani scrie:
ticairlandezu scrie:....de-o vreme-n coace....
P-asta pune-o pe un forum de brutari-patiseri .

..................................

p.s. Pana la ce nivel vrei sa-ti subliniez incultura ? :shock:
Ce linistit a stat Tica in wknd........Dar trece repede wknd-ul

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Sep 2011, 20:21

sherbamont scrie:Ce linistit a stat Tica in wknd........
Probabil studiaza Abecedarul si face exercitii de scriere cu betisoare , liniute , "a" mic , "A" mare , ..... etc .

Chestii de genul : "Ana are mere , mama are mure". Nu ma supar , ii urez mult succes . Mi-as dori mult pentru el sa-mi devina combatant pe masura ( iar pentru mine-mi doresc sa nu-i mai duc postarile la ghicitoare sa-nteleg ce-a vrut sa scrie ....... ) .

Tica , dupa alte cateva zeci de weekend-uri d-astea "transpirate" de invatatura , te astept la interval cu replici ...... de bun gust , spirituale , cu continut , ....... si nu-n ultimul rand ....... in Sfanta Limba Romana ( Mai stiu eu pe unu' de-a plecat din tara si la o discutie despre marii clasici ai Limbii Romane a replicat senin : "Ei na ! De cand sunt plecat ..... io nu mai citesc literatura d-asta fumata , Romaneasca ! "( mai il stii pe handicapatu' ala de Raducioiu care , dupa 6 luni de Italia spunea : " Como se spune la Romaneste ??? "

Tica , io cu tine pe "crap" ...... nu ma incumet sa combat . Pe Literatura si pe ( atata cat pot si stiu ) rapitori-spinning ...... ia distanta !

Mai ales ca mi-am stabilit ca "target no. one" desfiintarea ta in ceea ce priveste draptul de-a scrie in mod public texte-n Limba Romana ( cel putin atat cat stiu eu despre aceasta ) . Ca "target no. two" am ilustrarea ta ca personaj abject , lipsit de scrupule si de respect , de mizerie de om .

Mergem mai departe ? Deranjam nevinovata polemica a acestor baieti ? Stricam topicul ????

...............................

mentiune : am scris in Romaneste , cat am putut de lizibil si de usor de interpretat , ...... ma dezic de orice lipsa de discernamant , de orice proasta interpretare a oricarui analfabet ce-mi va "traduce" empiric si-n degringolada spusele .

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 19 Sep 2011, 20:37

****-ai in ea "prietenie",,cu unul care da pe la spate de cate ori are ocazia!!!!
Eu ti-am mai zis in multe randuri,ati place sa te rotunjesti cam mult,sa te umfli cu cultura ,insa la baza esti tot ce-ai fost!!S-ar parea ca pompier daca nu ma insel.Ca ai citit,,nu zice nimeni ca nu.Ca scrii in general corect si mult mai bine ca altii este o normalitate nu o virtute!!De aici pina la agarici,indrumari de natura sexuala alte mojicisme e cale lunga!!
Tica mi-e prieten si sa stii ca-i meserias si la serviciu si la pescuit,iar cateva greseli gramaticale nu definesc neaparat omenia,caracterul si personalitatea!!
Pe forumul unde moderezi,ti-am postat si dintre ale dumitale insa n-au rezistat!!
Iote aici:
modigliani scrie:
ticairlandezu scrie:Cine mah, "vampirii"... limbii Romane !!!!
Si aici , amice , ..... fi rational , lucid , si abtine-te . Te rog . ......

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Sep 2011, 20:50

philiphito scrie: unul care da pe la spate de cate ori are ocazia!!!
Filica , te plangi cu doua guri pentru ca primesti EXACT ce-ai oferit ?????

...................................

Asta-i treaba noastra . Vino si-o dezbatem pe "Hoinari" . Pe bune , lasa-i pe baietii astia sa-si vada de polemicile lor cu si despre baitcasting .

Sau ..... cum vrei . Cu tine inca mai vorbesc , inca-ti mai raspund . Tica in schimb ...... este cantitate neglijabila . E ca si cum m-as adresa unui Somalez flamand .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Sep 2011, 20:53

philiphito scrie: Si aici , amice , ..... fi rational , lucid , si abtine-te . Te rog . ......
Si ce rost are sa ma "injectezi" cu greseli de tastare ? Una-i una , alta-i alta ! Una-i sa-ti scape o tasta , alta-i sa fi incult !!! ( lucru care sa denote din orice postare ! )

http://pauzadereclame.blogspot.com/2008 ... ncult.html

Scrie răspuns